- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mandju
senior tag
Én F4K-t használtam, de megint előjött a bug, miszerint nem tudok hívást fogadni... először le kell kapcsolnom a power gombbal, majd újra feléleszteni...hogy működjön. Eddig elviselhető volt, napi 2-3 alkalom, most viszont az a furcsa, ha elsőre fel tudom venni...
talán Andyn nem jön elő...
-
( V )
veterán
végül is nem volt nehéz választás:
a sema 125s nagyon megmakacsolta magát, 2 szer is felraktam (2 wipe + clean init.d + nstools) másodjára a kernel pucolót is bevetettem de végül 1 reboot után a kernel splash-en túl nem akart túljutni, amikor meg működött akkor meg iszonyat laggos volt és lassú
szvsz a devil felturbózott conservative govval és enyhe OCval gond nélkül lepipálja(mármint az 124s-t)
-
( V )
veterán
persze, pl itt is egy - a lényeg hogy a gammákat nem szabad túlságosan levenni (olyan -35 - -40 körül) mert akkor ha elsötétül a képernyő akkor eltorzul a szín!
(#47940) tresh
a 330 fölötti RGB-knél meg figyelni kell hogy ne legyen gyakran túl világos/fényes a kép mert akkor jobban égeti(be) a képernyőt! -
( V )
veterán
nem, a zRam jól muzsikál, csak a fogyasztást is megnöveli, de nem vészesen!
igazából a jelentős multitasknál van értelme, pl ha böngésző több oldallal nyitva és mellette mást is meg akarsz nyitni. az új 3_0.77-ben amúgy egy update is van erre a funkcióra! + ezzel a ksm-el érdekes lesz kipróbálni -
kutkut
addikt
Ki nem sz@rja le, hogy moddolhatod az sms appot?
Nagy cucc, fogod az sms.apk-t és beleraksz 1-2 saját képet. A cunában kirakhatsz egy időjárás widgetet a notibárba, a lockscreenre olyan appot raksz ki gyorsindítóba, amilyet csak akarsz, cserélheted a multitask kinézetét és a legfontosabb, ki lehet kapcsolni, hogy a notibárba kirakja azt a hülye select input methodot.
A notibár kapcsolói itt is szabadon választhatóak, bár nem olyan szépen, mint a miui-ban.+ A beállításokból érhető el a a tsunamics controls, a galaxy s settings és az update me.
Mondjuk, még mindig macska fan vagyok (most is az van fent
), de azért nem olyan rossz az a cuna... És a lockscreen előhozása is sokkal gyorsabb, mint miui-n. Ja, ami szintén lehet miui-s, sőt szerintem még a miui-s ténák is működnek.
-
( V )
veterán
szerintem sok értelme nincs ennek a "bebe be az én papámnak meg porséja van" vitának.
ha valakinek a kinézet/témázhatóság számít használja a csicsamicát, ha az egyszerűség akkor Slim, ha kűlcsín + belbecs akkor cuna... stb. mindenkinek adott a lehetőség h ízlése szerint válasszon, úgyhogy hagyjuk inkább a dedót -
Thief
aktív tag
A miui lassú, kis teljesítményű, a v4-re meg alig van téma, pont az, hogy az nem testreszabható. Rakj már ki statusbarba mondjuk időjárást. Vagy mondok mást: válaszd ki, hogy milyen kapcsolókat lehet kirakni statusbarra. Ha a testreszabhatóságot nem is nézzük, csak magát a miui vonalat és a tsuna-t, a tsuna fényévekkel jobban teljesít megbízhatóságilag és gyorsaságban. Nekem személy szerint mindig is az volt a bajom a miui vonallal, hogy annyira rámentek a témázásra, hogy a többit nagyívben leszarták. Ez pedig ma már nem állja meg a helyét. Próbálgatom mellékvágányon a miui vonalat is, hogy hátha fel tudnak már valamit mutatni, de mivel én játszok is telefonon, mindegyik elvérzik. Sok játék vagy nem indul el, vagy játszhatatlanul akad.
-
( V )
veterán
ez tipikusan "ha csendben maradtál volna..." esete komment
(#47080) D1L1ZS
itt próbáld -
-
( V )
veterán
a 0.72 - 0.79 verzióknál nem kellett. ezt az újat még nem néztem át tüzetesebben, de lehet h itt se kell, még nemtom. ha átnyálaztam a topicját referálok
a "this is breaking 720p" a felvételre vonatkozik (eddig legalábbis), de arra nincs / nem volt hatással a patch ugye eddig se.
-
-
Dr V
őstag
-
-
logarithm
őstag
Fogadjunk a format/systemet elfeledted megcsinálni install zip előtt
De elképzelhető az is hogy a rom mérete nem volt megfelelő, md5sum értéke.
Am odin marad repartal, szerintem, ha nem tudsz cwm-et varázsolni.
(#44051) bok92 mondasz valamit, azért én megszoktam csinálni, + még clear init.d meg clear nstools settings, igaz nem használom, de fő a tisztaság
-
logarithm
őstag
Igen ez még tökéletesebbé tenné
Reméljük a következő frissítés erről fog szólni.Olvastam neked is megjött az 1850mah akku, zsír nem?
Nekem nagyon érezhető a különbség 24h elmegy normál használat mellett (2h kijelzővel minimum) és persze akkor még van bőven benne, de hát ugye kell a többi napra is ezért töltőre teszem. -
HUTCHDB
nagyúr
üdv!
köszönöm!
egyébként nem innen, de ez megvan...ráadásul vagyula fórumtársunk jóvoltából magyarul!
nyílván a 9sweather is megvan.kicsit pontatlanul fogalmaztam az előbb.......vagyis amelyek a korábban általam betett linken vannak, azok vagy nem működnek, vagy nem tetszenek.
szóval azt mondom, hogy elég kevés a választék, így hasonló linkek kellenének mint amit most kaptam tőled, hogy legyen miből válogatnom.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest