- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
koxminator
senior tag
Faryab ROMjait használtam korábban (2.3-as F1 V6 pl elég jó volt), csak az volt a gondom, hogy cirka 2 hónap után belassult, mint a franc. Utána meg hiába tettem fel ugyanúgy, már nem volt olyan jó, a fogyasztása sem, pedig semmi új progit nem tettem fel már utána (van egy bejáratott app csomagom és már nagyon ritkán kísérletezgetek új dolgokkal). CM9-nél ezt nem érzem, úgyhogy nem fogom cserélni. Mindenesetre jó látni, hogy vannak más kezdeményezések is.
-
Vic61
senior tag
Kipróbáltad egyáltalán a Docs ROM-ot???
A V6-óta használom, és gyors, szép, hibátlan....
ÉN kipróbáltam a többit is, és véleményem szerint gyorsaságra azonos, kinézetre és megbízhatóságra magasan veri mindegyiket...
...bár az is igaz, hogy visszaraktam a V6-ot, mert az jobb volt... -
( V )
veterán
eleinte én is hiányoltam, de most már megszoktam. rájöttem hogy sok szöveg egyszerűbben (és érthetőbben) jelenik meg pl a beállításoknál stb.
(#41054)
ha belelapozol az xda topicjába ott le van írva: az nem úgy működik, a nyelveket a romba kell belefőzni és nem lehet utólag beletenni csomagként és mivel slim romról beszélünk ezért csak az 5 alapnyelvet rakta bele mivel a nyelvek elég sok helyet vesznek le feleslegesen. ha valaki szeretné látnia a sajátját annak bele kell főznie magának - a source adott hozzá -
wozzy
tag
-
porse
őstag
Harmadjára teszem újból a jvu-t, mert nem jön be a recovery... bootloopba is úgy áll először, hogy bejön a galaxy s cianogen felirat, majd mintha recoveryben lefutna a telepítés, egy másodpercre bevillan, majd megint galaxy s cianogen felirat.. ez körbe körbe. De nem jön be utána a recovery.
-
Grind
tag
-
zozyk
addikt
Ez a megoldás rá...
-
( V )
veterán
egyiket sem használom de állítólag ez az alternatíva!
(#39919) nggabi
csak sima ini.d mappa törlés - új fícsör
SGH-E250i? -
lafaty80
addikt
Nézd ez viszonyítás kérdése.
De én legalább olyat írok le, ami nem valami nagy hülyeség.Grind: Igen egyiken sincsenek kínai feliratok... (legalább megnézted a tiedet?) A kedvedért kivettem és megnéztem és lefényképeztem.
(#16601) Bavid : hát súlyra nagyjából egyformák, ez alapján nehéz megmondani...
(#16603) p06, (#16604) Piwi: a képek alapján miből mondanátok meg? Ha egy samsung boltban ilyet adnának, mint eredeti, szerintem én el is hinném...Ráadásul teljesítményben sem rosszabb eddig talán. Az 1930mAh-s, na az tényleg szarabb, könnyebb és teljesen máshogy néz ki.
De ha valakinek van eredeti 1650-es akksija, kérem a képét töltse fel, mert érdekelne, hogy néz ki pontosan, elöl-hátul
-
Két két képen két tök különböző aksi van, az összes hasonlóság, hogy mindkettő SAMSUNG.
Az egyik ősrégi 2,96 wattórás 800mAh, a másik 5,55 wattórás 1500mAh. Szóval a kép az ég adta világon semmire sem jó.Mindenesetre a linkelt kétdolláros aksi nem úgy néz ki, mint a mostani gyári SAMSUNG aksik, ellenben a húszdollárossal.
-
Jadro
veterán
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest