- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
bAtt001 #49255 üzenetére
+ ha minden jól megy, lesz JB is!
-
( V )
veterán
válasz
bAtt001 #49229 üzenetére
hát ebben a melegben nem csodálom ha sztrájkolni kezd a telefon / rom / kernel
lehet majd még egyszer nekifutok! milyen kernel konfigban van fent nálad + egyéb hangolások stb?MÁS:
Euro 2012 Semaphore ICS különkiadás:
boot-slpash a győztes "zászlajával"
stratosk állta a szavát
-
Remus389
veterán
válasz
bAtt001 #48637 üzenetére
talán nem kéne tákolmány rom-ot használni és ilyen gondod (se) nem lenne
a CM9 az egyetlen amiben meg tudok bízni, amögött komoly csapat van, jah és arra felment a poweramp
és milyen F4K? ez a legújabb?
Mire utal a Fák? f.u.c.k.-ra vagy a független Államok közösségére, biztos onnan való a fuk
-
D1L1ZS
őstag
válasz
bAtt001 #48367 üzenetére
DPI-t sztem nem...vagyis nem tudom h hol kéne keresnem...
Rom Control nincs benne...
MÁS: Flipboard is már teljesen jól műxik...TsunaICS alatt néhány kép a Facebook accomban (idővonal, h ki mit lájkolt illetve milyen képeket töltött fel) nem jelent meg rendesen, csak ilyen szürke hátterek voltak a képek helyén. Ez most már jó...Lehet ez AOKP bug lehet...
-
( V )
veterán
válasz
bAtt001 #47226 üzenetére
nna a hup-on is meg XDA-n is olvastam hogy a Galaxy Nexus-ra már megcsinálták a CM9 hangollást de túlzott javulás azért nincs.
-
( V )
veterán
válasz
bAtt001 #47214 üzenetére
ahogy olvasgattam, több rom / kernel használja már régebb óta liano toolchain compilert (igaz nem ezzel a mostani Bionic / Cortex optimalizálással) úgyhogy szerintem nem biztos hogy hirtelen akkora változás lesz majd a rendszer sebességében, de persze a remény fogy el utoljára... (a sör meg először
)
MÁS:
egy nagyon jó dolgot vettem észre: az új Titanium-ban van egy nagyon jó funkció, teljes radír után érzékelte a "friss" állapotot és felajánlotta hogy egy ún Android ID-t (vmi kód) visszaállít mert akkor az egyes appok nem fogják másik telefonnak érzékelni a friss rendszert! volt 1-2 app ami a liszenc miatt balhézott és titaniumozás után megint fel kellett installni marketről. és így végre az Opera Mobil sem fagy ki egy restore után!!!
-
logarithm
őstag
válasz
bAtt001 #46810 üzenetére
A gyári launcher elsőre akadhat, ez köztudott, de ahogy beáll a rendszer, nem fog.
De persze én alapból cserélem, nova prime-raMostanság fog kijönni az új build, szóval érdemes várni még két napot, hogy biztos legyen, mert előfordul, hogy valami hiba van, és ez két nap múlva szokott fixálódni.
-
( V )
veterán
válasz
bAtt001 #46755 üzenetére
essentials? ami itt van 20120429-es az nem jó?
(#46753) Tonyk
jól van, majd úgyis ha jól belaktad tisztább lesz a kép és akkor majd megmondod a tutitazt a funkciót én se használom, mivel még egy romon se láttam érvényesülni, nomeg épp eleget tud rólam a google, a jelszavaimat csak ne mentegesse a szervereire
-
( V )
veterán
válasz
bAtt001 #46749 üzenetére
nem lenne egyszerűbb először csak a gappsot újra rakni (előtte 2 wipe)?
elég rég (április eleje)
voltam már CM9en akkor még nem volt alapból RC benne, most nemtom mi a helyzet.G maps off navit úgy gondolják ahogy eddig: csak egy meghatározott részt lehetett letöltve tárolni, a mostani is ilyen koncepció, vagy "hagyományos" térkép adatbázis?
(#46747) kapi12
a telefon appban menü gomb / beállításoknál találod amiket keresel!#46748) akos727
én azt úgy szoktam, hogy kitörlök mindent, majd google-szinkronizálok és a megjelenítendő nevek beállításnál a fiókom / my contacts-ot pipálom csak be. -
Remus389
veterán
válasz
bAtt001 #46594 üzenetére
igy van, a kek ledek elettartama joval rovidebb foleg ha folyton egy helyen eg
nem egeszseges igy, gyarilag is zold nem veletlen
igaz nem nez ki olyan jol, ics greenre akaromna szoval bekavar a cm9-nek a darkyota?
most latom van jw6, lol, ez mar vicc, inkabb adnanak egy gyari ics-t, bar azt mondom a cm9 stabil es a touchwiz se hianyzik valahogy
-
porse
őstag
válasz
bAtt001 #46232 üzenetére
Akkora különbséget nem vettem észre, hogy.. csak az android system lett több%ban
Igen olvastam, hogy rámentél miuira.. engem is csábított de nem győzött meg, hogy feltegyem..
Nézegetem én is, hogy már 3.9 lesz de azon vagyok, hogy ha valami újabb még nem biztos, hogy jobb.(programok, romok). Had tesztelje más.(#46231) BalanceR
Azt hiszem a fancy widgetbe, vagy valamelyik időjárásos programba vannak még ilyen értelmi fordítások....
-
porse
őstag
válasz
bAtt001 #45501 üzenetére
Nahát wipehoz nekem sincs kedvem, a témázás meg.. nekem se kell, marad a 3.6
(#45538) TheChos3nOne
Nem igen vagy a helyzet magaslatán
Recoveryből kell, és mehet rá igen. bootloopolni fog majd akksi ki be és megint recoveryből install. De úgy rémlik, hogy múltkor valamelyik nightly már magától visszatette volna recoverybe és nem loopolt. -
Mosqu!to
addikt
válasz
bAtt001 #45021 üzenetére
Valóban, jó ötletnek gondoltam ezt a funkciót bekapcsolni home gomb híján, de ezek szerint csínján kell vele bánni, mert azt is leállíthatom, amit nem akarok
Az alap launcher szeirntem a nova, nem? Tsunami 2.1.1
Home gombbal igazán szívesen kezdenék valamit, de gari lejárt, a szerviz meg 50k-t kér érte, mert teljes panel cserét igényel, ugyanis az okos kóreaiak kitalálták, hogy ők ezt most hozzáragasztják a kijelzőhöz, amiről csak töréssel lehet kb eltávolítani a gombok paneljét.
Ha esetleg valaki tud utólag "gariztatni", attól nagyon megköszönnék egy pm-et
Hétköznapi kopáson túl nincs külsérelmi nyom a telefonon.
-
-
D1L1ZS
őstag
válasz
bAtt001 #44811 üzenetére
Igen az (Sema 1.2.0), először nem sikerült belépnem CWM -be miután feltoltam Odinnal...majd asszem 3x-ra sikerült. Közben már letöltöttem a FixRecovery.tar fájlt is hátha...de hála az égnek a Sema visszahozta. Bár kernel csere előtt tudatosan csináltam nand backupot is...
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
bAtt001 #44504 üzenetére
Sajnos az összes nem gyári facebookra alkalmas app eléggé korlátozott szolgáltatásokat nyújt. Nyilván odafigyeltek a facebooknál, hogy még a lehetősége se legyen meg ezeknek, hogy valós konkurenciát jelentsenek. A gyári app tényleg elég lassú, de az utóbbi időben magához képest sokat fejlődött. De tény, hogy nevetséges, hogy egy ekkora cég, mint a facebook, nem képes pár normális programozót megfizetni, hogy rajkanak már össze egy appot. Talán majd ha tőzsdére kerülnek lesz rá pénzük
-
-
( V )
veterán
-
Tbs82
tag
válasz
bAtt001 #44012 üzenetére
Időközben észrevettem, hogy ezt a "kevés a szabad tárhely" problémát a flipboard nevű alkalmazás használata vonta automatikusan nálam magam után /hiába van 180 mega szabad hely akkor is úgy érzékeli hogy nincs..../, azaz ha leszedem akkor nem jelzi ki hogy kevés a szabadtárhely....ki érti ezt....
Kár érte , mert a flipboard szép és hasznos alkalmazás...
Másik szívfájdalmam, hogy a jelenlegi Navitelek nem kompatibilisek az ICS-el továbbra sem...
-
porse
őstag
válasz
bAtt001 #43730 üzenetére
Én is több hete csak semával, semmi baj nincs vele. Devillel zöldült a kép ha alacsony fényerőn volt, meg képernyő felélesztésnél, ha normálisan beállítottam a színeket voodoo colorba. S settingsből is jól belehet lőni a színeket és nem zöldül semaval.
(#43732) bAtt001
Hát felélesztésnél nem kicsit.. hanem full élénkzölden villant fel, de ha vissza vettem a voodoo colorból akkor nem, csak úgy meg nem volt annyira szép a kép.
-
( V )
veterán
válasz
bAtt001 #43265 üzenetére
nekem is eddig a Slim volt a kedvencem
van különbség: én nem tudom mit főzött bele az olasz srác de gyorsabb mint bármi! ez a rom is jól témázható úgyhogy ez ne tartson vissza! az update Me appal is le tudsz szedni témákat vagy pl invert vagy normál gapps-ot, de az xda-n található infinitum és egyéb témák is használhatók!
autó fény nekem mindig is sokszor macerás volt (sok romon sok kernellel), éppen ezért kell a beállítások menü / megjelenítés / custom backlight settingsben kézileg beállítani a fényerő szinteket stb. és akkor tökéletes lesz!
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
bAtt001 #43104 üzenetére
Én használtam korábban olyan lyukacsos tokot, de sajnos nem volt az igazi. A minőségével is volt probléma, mert nem illeszkedett rendesen, és egy idő után elkezdett darabokra hullani (ez persze nem az összesre vonatkozik, csak arra amit én vettem), de a fő gondom mégis a kialakításával van. A legsérülékenyebb pontot, a tetejét és az alját nem védi a telefonnak valamint a jobb felső sarkot. Amúgy a lyukacsok praktikusak, mert van léghűtése a hátlapnak, ami komolyabb izzasztás mellett kapóra jön. Azonban ennek az árnyoldala, hogy a lyukaknál a telefon brutális mennyiségű koszt tud magára gyűjteni, és elég viccesen tud kinézni, amikor leveszed róla a tokot (pöttyös).
-
-
MPeter87
őstag
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest