Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
madi666
csendes tag
arra nem tudtok valamit mondani, hogy a galaxy s képernyője folyamatosan fel le kapcsolgat?
lezárom, aztán gondol egyet és folyamatosan fel le... -
madi666
csendes tag
van egy játék fenn a telefonom, a Smurfs és olyan kérdésem lenne, ha le akarom cserélni a romot, akkor letudom menteni, ameddig a játékban jutottam?
Illetve ha csak a kernelt akarom frissiteni akkor minden adatom elveszik a telefonról? -
madi666
csendes tag
Ha ezt töltöm le az jó az enyémre?: CF-Root-JP6-v1.2-Busybox-1.17.1.zip
csak a kernel kell belőle...[ Szerkesztve ]
-
madi666
csendes tag
ICS-t nem lehet odinnal telepíteni? vagyis van olyan rom ami arra van?
[ Szerkesztve ]
-
madi666
csendes tag
válasz scream #36542 üzenetére
Túl sötét?-fekete?
Nekem igazából azért tetszik az ICS, mert a feloldásánál is mozog ott minden, igaz a JVUban is hasonló, de mégsem, illetve még a menüje is jó meg azért jóval több cuccot ki lehet pakolni az asztalra.. gondolok most arra képkeret-szerűségre amit az ICSben már lehet pörgetni... stb.És még az lenne a kérdésem hogy az ICSben is lehet a pl.a naptárat nagyítani vagyis a méretét változtatni, mint a más Samsungokon ami használ 2.3.6-ot? Én most a Galaxy W-re gondolok mert annak a telónak a kezdőlapján a szerkesztés teljesen más mint az S-nek...
-
madi666
csendes tag
Bocs, hogy eddig nem igy irtam!
Nah szóval, (#36521) Weeman1 van 1 hsz-a amiben van egy link és az az ICS:
de most olvasgatom a kernel frissítést is, hogy hogy kell csinálni, mert látom hogy ha ki van cserélve akkor gyorsabb is lesz..
Én eddig 2X frissitettem a telefonomat, telenoros, igy a kies felajánlotta a 2.3.4et,
tegnapelőtt pedig az odinnal a 2.3.6-ra
Most tehát I9000XXJVU van fenn
a kernelverz.: 2.6.35Ennél van jobb kernel? És mit kell akkor most csinálnom, hogy az ICS-t feltegyem?
-
madi666
csendes tag
akkor most nem jó amit felettem belinkeltek?
-
madi666
csendes tag
elolvastam és láttam is hogy benne van az ICS, furcsáltam is....
amúgy nem csak a ppt miatt akarom lecserélni a romot. Hanem hogy ha cserélek akkor már legyen rajta a legfrissebb ha sikerül egyáltalán... -
madi666
csendes tag
és ami az 1.hsz-ben van az már lassan 1 éves hozzászólás, és az a legfrissebb? most amit feltettem 2.3.6-os JVU-s szoftvert abban nem nyitja meg rendesen a powerpointos mappát hanem ilyen feketésen, nem jelenik meg a szöveg...Tehát ezért akarok valami újat feltenni vagy legalább a 2.3.6-os más tipusát... vagy az ICS-t...Na, az 1.hsz-ben minden ok? ott van a legfrisseb ICS is?
-
madi666
csendes tag
és lenne olyan oldal ahol szó szerint le van irva minden az ICS telepítéséről? Mármint hogy honnan mit kell letölteni mit kell egymás után csinálni telepítésnél. stb...kösz
-
madi666
csendes tag
én igy csináltam:
4. Telepítse CyanogenMod 9 (Ice Cream Sandwich-4.0.3)
4.1 Ha ezen a ponton azt jelenti, hogy a Galaxy S fut Mézeskalács ROM-on, van root ClockworkMod helyreállítást.
4,2 Ugrás az XDA fórumokon( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1363593 ) , és töltse le a legújabb verzióra, a Google Apps alkalmazások és a fixáló .
4,3 másolása a 3 letöltött zip fájlokat a telefon.
4,4 Az akkumulátor töltése a teljes erejét, akkor a telefon.
4,5 Indítás helyreállítási módban 3 combo gomb (tartsa nyomva hatalom + home gombot + hangerő fel )
4,6 WIPE (gyári reset + törölje cache partíció).
4,7 Telepítse a ROM-ot SDcard.
4,8 telepítse a Google Apps-től SDcard, majd a rögzítő.Ezt követően Android Ice Cream Sandwich (ICS) 4.0.3 telepítésre kerül a Galaxy S i9000 és ez is lesz Root. Talán bonyolultnak hangzik, de valójában nem az.
-
madi666
csendes tag
telenoros frissítéssel tettem fel rá még 4 hónapja kb a 2.3.4-et, most meg odinnal a 2.3.6-ot és ezután sem tudtam az ICS-t... Úgy csináltam hogy felmásoltam a belső mem.-ba a zip fájlt és recovery módban wipeoltam(gyári reset + töröltem a cache part.).utána pedig elkezdtem volna telepiteni a romot, de mindig kiirt valami hibát...nem tudom miért.esetleg valami elképzelésed van?
-
madi666
csendes tag
Oké, kösz az eddigieket, és esetleg valaki tudna egy jó ICS-t? mert én már hármat is megpróbáltam felrakni és mindegyiknél hibát írt ki és nem sikerült...
Szóval ha valaki tud olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a legújabbat és a legstabilabbat.és magyart -
madi666
csendes tag
és tudtok olyat hogy hogyan csináljam meg- így hogy most tettem ujra a 2..3.6-ot és nincs még semmi alkalmazás fenn így alapjáraton 320mb-ból 250 foglalt... na szóval azt hogy legyen egy kicsit több mert szerintem ez a kb 70mb elég kevés és ettől be is lassul néha..
-
madi666
csendes tag
és ha már közel 200at lefoglal meg el is rejti akkor amit mutat a pontosan 245-foglalt igy is a 320ból akkor az a 245 micsoda ?
-
madi666
csendes tag
jó, azt értem, de akkor miért nem jeleníti meg mind az 500mb-ot, miért csak 320at?
-
madi666
csendes tag
de, írható és olvasható memória a ram.
Akkor hogy tudom megoldani hogy ne csak 320mb legyen látható és abból is 230 foglalt? -
madi666
csendes tag
Hello! Nekem is van egy Galaxy S-em és olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e olyat csinálni valahogy, hogy ne a RAM-ba telepítse a Romot. Mert ugyebár alapból 512 van benne, de mivel ott van a szoftver akkor már csak 320at jelenít meg és ebből alapjáraton 230 foglalt. És hogy legyen egy kicsit több, legalább plusz 200al hogy tudom megcsinálni hogy a belső sdre települjön az oprendszer! Köszönömorbi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest