Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
BalanceR #48253 üzenetére
hát mivel gyárilag nem támogatott (samu megint a ludas) ez a közösségi (noch da zu magyar találmány
) megoldáshoz sajnos kell egy külső áramforrás is, utána viszont akár még x-box controllert is ráköthetsz!
MÁS:
napi krampusz adag: Devil3_0.81_i9000_CFS_BLN_CMC_20120620 TESZT
csak az alap-linux kernel lett frissítve, más semmi xtra...
(linaro hókuszpókusz nincs most benne)
-
( V )
veterán
válasz
BalanceR #48251 üzenetére
külső áramforrás van hozzá? anélkül nem műxik!
-
( V )
veterán
válasz
BalanceR #46892 üzenetére
jah megvan... a PDA fanclubról
de nem, ez nem a Tsuna 2.3 logja, hanem az AOKP B38 changelogja - erre épül a Tsuna is de ettől még azért más is lesz benne
amúgy jelenleg zárt körű béta teszt alatt van (és jók a visszajelzések
) + utalás volt rá hogy a Semaphore 1.2.2 lesz majd az alap kernel. vagy vasárnap estefelé vagy jövő hét elejére lesz kész! (attól függ mit játszik az Olasz csapat
)
-
-
( V )
veterán
válasz
BalanceR #46797 üzenetére
dolphin-t nem használom de a kedvedért kipróbáltam és nálam gond nélkül mennek a gesture commandok (szvsz appreinstall)
én mondtam hogy ez az LMK (főleg ICS alatt) igazából értelmetlen: ez nem vindóz, az android nagyon jól tudja kezelni a ramot, ha több kell (pl játék alá) kilövi ami kevésbé fontos és futni fog rendesen! 40-50 az normális, de ha nagyon nem lenne elég akkor tegyél fel egy BigMem-es kernelt (pl Devil v Semaphore) és ott akár 404mb elérhető ram lesz a rendszerben + ha még swappot is csinálsz akkor meg még több!
launcher nálam a Nova és nem lövi ki a memoból játék (pl Dead Space) után sem!igen normális - a töltés eleve "felfűti" a telót, hátha még játszol is alatta
-
( V )
veterán
válasz
BalanceR #46737 üzenetére
tőlem aztán még az SP-s WOW-os csóka is lehet élőben, ha ezt megcsinálják SGS-re, akkor adakozok neki egy guminőre valónyit!
-
( V )
veterán
válasz
BalanceR #46336 üzenetére
kamera annyira nem szokott érdekelni (lévén van renden készülékem erre a célra
), de meglesem az appot amit javasoltál!
az LG-vel nekem sem sikerült azt az eredményt kicsiholni mint szerettem volna, pl a hangot nemtom jobb minőségre erőszakolni.
build.prop-ot bevallom őszintén nem szoktam piszkálni, hacsak nem vacakol vmeik app. neked mi a preferenciád?
hosts - na jó hogy mondod, aszittem elég friss alapból, majd utánanézek
-
( V )
veterán
válasz
BalanceR #46328 üzenetére
1. igen - nálam is be szokott melegedni egy bizonyos idő után (eddig minden romon)
2. az alap mnics 202 kelnellel nem, de a Devil 0.94-el igen - úgy emléxem csinál logot a Tsuna, a devil biztos.
3. a rom controlban (itt TsumanICS Control) találod a mem kezelő scripteket a teljesítmény alatt - a dev 75-öt javasol - én speciel nem használom, jól kezeli análkül is az rendszer a ramot.
4. én a performance hangolt conservative / smartassV2 / lulzactive között szoktam cserélgetni (infó itt [link])
5, szerintem van, ha nem is kifejezetten akkuidő, de legalább a CPU kevésbé melegszik.(#46330) Linkin
202-höz képest: bugfixek , új initramfs, CM9/i9000 kernel forrás frissítés -> +2mb ram, log file /data/user.log, és persze h Odin/Heimdallos
-
-
logarithm
őstag
-
lsebestyen
addikt
válasz
BalanceR #46192 üzenetére
Egy próbát megér, max JVU-t felrakod reparttal...
és igen így kell ahogy leírod. Az odin majd kifogja írni, ha leválaszthatod a gépről!
Tsuna linkMielőtt felrakod wipe cache, meg wipe data/reset, utána mehet a rom. Egyszer fog rebootolni, akkor ne pánikolj.
-
Remus389
veterán
válasz
BalanceR #46142 üzenetére
a Görögög úgyis becsődölnek, mennek velül a spanyolok, meg a portugálok, az euró bedől, és a legkisebb gondom az LCD lesz XD na látod, mikor majd egy száraz vajaskenyére némi hagymával cserélnéd a telódat, nem fognak adni semmit érte hisz beégett a kijelzője
A zsír új feeling meg nekem nem jelent semmit a telóimat álltalában beb@aszom a táskába tok nélkül a kulcsok mellé, a szétgurult apró közé tok nélkül, és ugrálok vele hazáig... ne haragudj, de ha tényleg így bánsz velük, neked valami strapamobil való inkább
Tessék romotcserélgetni,dalvik flageket heggeszteni,procit UV-zni, meg filesystemet fotmázni a FAT minden permutációjába! egy kis változatosság is kell, igazából már minden ilyesmire van válasz a topikban csak keresni kell
Smani szól, de nem túl jó minőségben, de mindegy, sokat nem hallgattam hisz utálom az agybadugóst
-
Remus389
veterán
válasz
BalanceR #46137 üzenetére
Az, hogy külsőleg hogy amortizálódik a teló, és, hogy ez kit zavar, teljesen szubjektív... mondjuk ez érdekes hogy vannak oylan emberek akiket nem érdekel hogy karcos kopott
nekem nincs ezzel bajom, csak nem értem
én sem azért tartom tokban hogy mikor eladom, néhány ezressel többet kérjek érte, hanem legfőképp azért hogy 1-2-3 évesen is szép maradjon, oké ennyi idő alatt befigyelhet némi karc, de minnél kevesebb annál jobb
lényeg hogy nekem legyen szép és ha eladom mellesleg biztos kicsit könnyebben eladható, vagy jobb áron
de ha valaki a karcosra bukik, szívesen összekaristolom neki kulccsal vagy akármivel, meg földhöz is vágom párszor, miután kifizette
hiszen úgy patinás
aszittem a Nexusokban is SAMOLED van... oder? nein, van ilyen is olyan is, a legtöbb SLCD-s, de sgs-be is van SLCD-s i9003 SGSL
azért gondolom kompatibilis a csati, de lehet hogy nem, viszont jó kis mod, ha valakit zavar a pentile, bár pénzt nem adnék hogy kicseréljék, max ha tönkremegy a Samoled
-
Remus389
veterán
válasz
BalanceR #46137 üzenetére
Szóval, ha minden szarul sül el haveri alapon olcsóér, de akár ingyen gar nélkül is cserélik a cuccot,rajta. na ez jól hangzik, bár gondolom a szerelés költsége van ingyen, ingyen nem fognak neked adni egy kijelzőt, ami legalább 10.000 Ft vagy több
esetleg természetben fizetsz
különben ha beégne, akkor esetleg kérj bele SLCD-t ami a Nexusban van, azzal nem lesz gond(esetleg pixelhiba
)
tényleg melyiket vetted? itt a hardverapróról van fent fénykép?
szóval akkoris az a vélemyényem amit most megspórolsz, majd ha el akarod adni nagyjából el is fogod bukni(mert addigra tényleg öreg lesz a cucc), és nem lesz meg az hogy de "zsír új" feeling
de mind1
-
Remus389
veterán
válasz
BalanceR #46129 üzenetére
najó de ma megspórolsz 13-15 ezret(bár szerintem akksira be kell még ruháznod, nálam másfél év után kezdett zavarni hogy merül, gondolom akitől veszed az is megvan másfél éves), utána mikor el fogod adni el is veszítesz 10-15-öt
tegyük fel el akarod majd adni, ki fog egy 3 éves SGS-t venni? de az egy évest viszont elviszik(esetleg marad még rajta pár hét gari), főleg ha még viszonylag egybe is van, első tulajtól
ki fog megvenni egy olyat aminek tönkrement már a kijelzője(sokkal nagyobb esély van erre a használt esetén), vagy már teljesen levált a krómdíszítése
mind1 te tudod, csak felhívtam rá a figyelmedet, még lehet bukni fogsz ezen, de TE tudod, az élet megtanít
lafaty80 én arra is gondoltam, ha beégne nálam SLCD-t teszek bele, szerintem kompatibilis(hisz van SLCD-s SGS), tartósabb a kijelző és élesebb kép, szerintem voodooval elő lehet majd csalni belőle szép színeket
-
Remus389
veterán
válasz
BalanceR #46119 üzenetére
60-ért kapsz már, Nexus S-t vagy Galaxy S-t újat, garanciával
most ha azt nézzük hogy veszel 45-ért egy viszonylag jól kinézőt, abba fogsz venni egy akksit(+5K), mert sz*r lesz, tehát 50K-nál jársz, gari nélkül, kopott, használt
ha beég a kijelzője asszem 25 ezer Ft a javítás, akkor jársz 75-nél
61-ért zsír újat kapsz, karcmentes stb, mobilplázánál, esetleg a headsetről mondjál le és egy ezrest el engednek(úgyse ér az semmit)
tehát nem biztos megéri a használt...
mondom legnagyobb baja ezeknek hogy a kijelző másfél-két év után elhasználódik(persze függ mennyit nyomkodták), és te pont olyat veszel
ha rám hallgatsz, szánd rá azt a plusz tizenötöt és akkor új és csak a tiéd(ha szigorúan anyagilag nézzük, akksi, kijelző, eladásnál/hisz nem olyan régi/ jobban jársz)
-
Remus389
veterán
válasz
BalanceR #46112 üzenetére
én nem vennék már garancia nélkülit
a kijelző be tud égni
az akksi el tud alaposan használódni
a krómkereten ha van lepattogzás az rendszerint csak egyre nagyobb leszmennyijé veszed? mert nem biztos hogy megéri
babicsbalu
setting menü-ben van, az advanced-nél display calibration, keress vissza van voodoo-s beállításhoz hasonló
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest