- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
válasz paloczp #43198 üzenetére
[SCRIPT][CM7/9] /datadata/ low storage notification lagless fix - init.d script
SZERK: Legfrissebb Stable!
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
paloczp
tag
Na, feltettem a TsunamICS 1.9-t. Igazából egyetlen bajom van vele. Az értesítési sávon van egy figyelmeztetés, miszerint "Kevés a hely: Kevés a szabad tárhely a telefonodban".
Nem igazán értem, a fődarab csere óta 16 gigás, így van bőven szabad hely minden téren...
Ráadásul eltüntetni sem lehet. Wipe után nem volt, csak amióta az alkalmazásokat a beállításaival visszatöltöttem TB-ból.Letölltött alkalmazások: 287MB foglalt, 1,6GB szabad
Az SD kártyán: 7,1GB foglalt (mondjuk csak tudnám mi), 6,2GB szabad
Futó (éppen): 250MG foglalt, 136MB szabadMi lehet a gond?
Köszi, Pali
-
Linkin
senior tag
válasz bAtt001 #43194 üzenetére
Tudom hogy azt csinálja csak nekem kicsit hiányzik
szerk: tényleg?Valaki tudna dobni egy videót arról a TsunamiICS-ről? mindenki azt rakja fel de a youtubon még egy videót nem láttam róla[ Szerkesztve ]
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Linkin
senior tag
A CM9 romokba nem akarják vajon a gyári samsungos feladatkezelő appot belerakni? csak az hiányzik nekem az ICS-ből vagy a samsungos programokat ha valakinek nem kell akkor TB-vel kigyomlálja
[ Szerkesztve ]
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
MPeter87
őstag
válasz radicspeter1 #43188 üzenetére
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok,
2.3.4-es Telenoros gyári ROM-mal. Vannak-e valahol kitörölhető ideiglenes fájlok, amikkel helyt szabadíthatok fel?
Ha egyszerre 6-7 progit frissítene a Google Play-ről, akkor kiírja, hogy kevés a hely. Kevés proginál ez nem áll fenn.
Mit töröljek ki? Mit érdemes? Mit biztonságos?HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Dusee
őstag
hello!
lenne egy hibám.
nem szól a telefon hangszórója hívás közben, csak akkor hallom a másik felet ha kihangosítom a telefont
frissítettem a telefont kies-szel, 2.3.4 van rajta perpill, de 2.1-en is ezt csinálta, viszont 2.2-őn meg jó volt
valami ötlet? köszi -
Vic61
senior tag
-
MPeter87
őstag
válasz radicspeter1 #43185 üzenetére
Mind2ben benne van az Update me app
FR után se lesz gond
Kernelt MNICS 202 LR van benne alapból, ami elég jó, Conservative governorral is nagyon király
Én most állítottam vissza 800 MHz-re
Viszont: most vettem észre, hogy pörög a media.process ezerrel. Ez lehet csak nálam van így, úgyhogy most kigyomláltam mindent, ami a korábbi verzióknál ezt okozhatta: galeria, google music, gyári lejátszó (bár ez lehet benne sem volt). lehet valamit kihagytam, de a quickpic és poweramp appokon kívül mindent gyomláltam, ami kép, hang lejátszásra alkalmas![ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
-
Dusee
őstag
üdv!
lenne egy sgs, amin 2.1 van még, és szeretném frissíteni a legfrissebb gyári droidra.
a probléma annyi, hogy nincs 3 gombos recovery, download mód
tudnátok segíteni? mert az első hsz-ban elavultak a linkek.
vagy frissítsem simán kies-szel?
köszi előre is -
Kleroo
veterán
válasz Kleroo #43178 üzenetére
Tényleg elég szélvész. Bár pár probléma még van. Renget finomhangolási opció van. alig győzöm beállítgatni.
Az viszont probléma,hogy 1.275v-on kifagy sokszor a rendszer. legalábbis gondolom azért. Jw5ön sima liba volt.
2d gpu gyorsitást érdemes használni?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
radicspeter1
őstag
válasz radicspeter1 #43179 üzenetére
link már van..
http://www.mediafire.com/?bx3t44rhs40cyfu
már csak a véleményetekre vagyok kiváncsi..[LG NEXUS 5]
-
Cseri0058
őstag
Ma is frissitettem a cm9 et. Feltűnt hogy már lehet témát válaszlztani....bárcsak 1 van.
Meg lehet a lockscreent birizkálni már! -
radicspeter1
őstag
AKKOR MOST MELYIK CUNÁT ÉRDEMESEBB FELRAKNI?
Az újabbat? -OLVASTAM HOGY VOLT EGY KÉT PANASZ RÁ...DE A RÉGEBBIRE NEM IGEN VOLT...-MIK VOLTAK EZEK A HIBÁK, BUGOK?A telepítés a mostani romom végett(aláírásomban...) Igy menjen?
1.Wipe cache, dalvik (FActory reset kihagyható?- de ha FR-tel rakom sem lehet probléma belőle?)
2.Insatll zip
3.Bebootol.. Érdemes-e kernelt cserélni rajta?
Illetve miket érdemes beállítani eztán a kernelt tekintve...? CSAK A LEGÚJABB VERZIÓBAN VAN BENNE AZ UPDATE ME-OTA funkció?
Egy letöltési linket elfogadnék még... csak a régebbit találtam meg a mediafire oldalán..[LG NEXUS 5]
-
Kleroo
veterán
Köszi. Már lassan kész a művelet... Most bootol az összes cucc beizzítása után.Bár elég régóta csinálja.Gondolom nem tetszett neki a restore data a GB romról
Kíváncsi leszek. Számomra a JW5+sema 2.7.4+exz4+1200mhz is elég hardcore tempó volt.
Nem is gondoltam,hogy egy full főzött ICS ami a legtöbb telónak problémát okoz(Sanyierikszonok pl) az nemhogy tűrhető kompromisszum lesz,hanem jelentős sebességjavulás.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
( V )
veterán
válasz Kleroo #43175 üzenetére
mint mondtam ég és föld a JW5 szerintem még az általam próbált GB romok között is lassú - és hiába tuningoltam fel pörgősre, a mikrolaggok nem szűntek meg.
a Tsunami kb ilyen hozzá képest:
jw5 -> tsuna:
1, cwm: fr+wipeok 2, szvsz érdemes előtte a CM9 romot feltenni az zökkenőmentesebb - install zip 3, cwm: fr+ wipeok 4. Tsunami install zip
a kernel cserét meg már cunamiról: cwm - midnight / clear nstools setting, clear init.d* ; install zip kernel
* ha devilt teszel fel akkor ezt nem kell mert az automatikusan törli ill backupolja az init.d mappát és van ott 1-2 hasznos script amit érdemes megtartani!
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Kleroo
veterán
Nekem is pont ugyanolyan jw5 szett can fent, mint amit pár napja alaposan kiveséztèl?
Furcsa hogy nem voltál oda érte. Szerintem bitanggyors. De nyilvân láttál már jobbat. a tsunami 1.9pörgösebb,még gyorsabb?
siman cwmbol feltololm az uj kernelt es romot es kesz? ;-)Hodor. Hodor? Hodooor!
-
G@ß!
őstag
Urak, a droidstats nektek is beleszámolja a viber hívásokat?
Vagy csak nálam van valami tré?!
A droidstats helyett más progi ami nem kavarja össze létezik? -
( V )
veterán
válasz berczy03 #43164 üzenetére
nem te vagy a hülye, tényleg nincs fent XDA-n!
viszont megint megfeledkeztél a fórum keresőről (az a fehér rész jobbra fönt a fejlécnél)! ha bepötyögnéd hogy pl Tsunami - rögtön előjönne egy tucat link!
de hogy megkíméljem kis kezed: itt találod a már google fordított oldalát: [link] (az eredeti olasz)
-
Vic61
senior tag
-
logarithm
őstag
Nekem miui alól, kb ha terhelve van 1sec, ha nincsen 0,30sec körül töltődik be a dialer.
A Tsuna linket fórum kereső kiadja nektek illetve csak pár hsz-el feljebb van.
(5db)[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz gfpeti #43161 üzenetére
nekem tök életszerűen szokott így indulni!
amúgy a titka az hogy miután betöltődött a memóriába az dialer app normálisan fog indulni - ez gyakorlatilag bármelyik appra érvényes. amúgy egy jól behangolt kernel sokat javít a dolgon!
-
vinikorn
aktív tag
KIES-sel nem tudom exportálni a telefon névjegyeket. 13%-on megáll: [link].
KIES-t frissítettem, 5-6-szor próbáltam a mentést, de nem sikerül. -
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
Most lehet én vagyok a hülye, de ki akarom próbálni a TsunamICS ROM-ot, de xda-n nem lele sehogy a thread-jét. Vagy, hogy honnan tudnám letölteni. Melyiket ajánljátok? 1.8.1, vagy 1.9?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Redpaladin
tag
Sziasztok!
A telomra milyen rom-ot javasoltok,hogy felrakjam?
AOK féle jó megoldás lenne?Egyáltalán megéri ICS-t feltenni?
-
-
gfpeti
tag
Nekem eddig minden romnál probléma volt a tárcsázó.
Egyszerűen lassan indul el.
felraktam az exdialert. Ez azonnal indul.
érdekes, hoyg a gyári miért szöszmötöl néha 3-4 másodpercig is. -
kennyke
aktív tag
sziasztok!
az miért van, hogy ha hívok valakit, és épp vonalba van de a hívás várakoztatása aktív, akkor nekem nem jelzi, hogy várakoztatnak?
valami nem jól van beállítva?emlékeim szerint a gyári romnál ez működött... Jelenleg Bluelight 1.1.1 van fent.
-
MPeter87
őstag
válasz radicspeter1 #43151 üzenetére
Tedd fel a Tsunami 1.9-et! Szerintem neked is tetszeni fog az Infinitum után!
CWM-ben csak wipe cache, wipe dalvik és mehet is fel!
Azt hittem, hogy az Infinitumnál nincs jobb...de tévedtem! -
Agyas@
tag
válasz radicspeter1 #43151 üzenetére
szerintem jól látod
-
komoramazsi
tag
válasz tariattila #43147 üzenetére
Szia !
Elárulnád, hogy milyen lejátszót használsz ?
Bár az a baj, hogy ha ez a hibajelenség előjön, utána már azt hiszem semelyik lejátszóval nem működik már !!
-
( V )
veterán
válasz radicspeter1 #43148 üzenetére
swagger baby
[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
Valaki tapasztalat az új infinitummal kapcsolatban?
[LG NEXUS 5]
-
tariattila
veterán
válasz komoramazsi #43145 üzenetére
amióta vettem külön lejátszót meg se nyitottam... így passz...
esténként töltöm a vasat és zenét is akkor hallgatok... jobb nekem a külön lejátszó
[ Szerkesztve ]
-
SFAkos
aktív tag
válasz lsebestyen #43117 üzenetére
az a kernelpucoló többet árt mint használ. simán csak ha szeretnél wipe cache meg dalvik de nem muszály az se szerintem csak toljad az uj kernelt.. legalábbis nekem még nemvolt ebből problémám
-
komoramazsi
tag
válasz tariattila #43142 üzenetére
Sziasztok !
Nektek nem száll el a zenelejátszó a Tsunami-ban, vagy más ICS-ben is , értem úgy hogy megduplázódnak, vagy triplázódnak a számok, és utána már a " zenelejátszás sikertelen " - feliratot kapom !!!!?
Lehet erre megoldás ???
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Agyas@ #43143 üzenetére
igen fr+wipeok és mehet az install zip
(#43142) tariattila
mutti mutti!(#43145) komoramazsi
nálam tökéletesen működik a Poweramp - semelyik romon nem volt vele gondom!
(az alap gyárit meg törölni szoktam kapásból )[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Agyas@ #43139 üzenetére
megvoltam vele elégedve - alap ICS-nek szerintem nagyon jó!
hogy miben jobb a TsunamICS?
Unfortunately, no one can be told what the Matrix is. You have to see it for yourself!szerintem jelenleg a leg/gyorsabb/laggmentesebb ICS amit eddig kipróbáltam! emellett nagyon ízlésesen témázott - az alap "cicoma" nekem nagyon bejövős. az Update Me OTA + a letölthető extrák meg hab a tortára
kipróbának amúgy az 1.8.1-at ajánlom inkább, az 1.9-nél nekem több bug jelentkezett (apró korrigálható dolgok, de az 1.8.1-nél semmi nem volt - gyanítom az aokp m5 a ludas)
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Agyas@ #43137 üzenetére
neked is kéne csinálnod egy botszervert ami bejelenti nap mind nap az új buildet!
-
( V )
veterán
akkor dobd fel ezt: semaphore ICS 1.0.0 alap (reboot 2 cwm recovery -> install zip (zip legyen belső sd-n) és a semaphore appban a netfiltert engedélyezd!
-
_JD
csendes tag
Sziasztok!
Sima CM9 Nightly 20120505 van fent (3.0.8).
-
pityaa23
senior tag
válasz dbalazs123 #43133 üzenetére
Ezt ismerem! Nem rossz, de hát mégsem olyan mintha rv-t néznél! :-)
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
T-s médiamánia S előfizetésem van, hogyan tudnék a telefonon mobiltv-t nézni? Az m.origo.hu-n nem sikerül a gyári böngészővel. Telómon nem t-s ginger van.
-
( V )
veterán
válasz Zé_Mester #43122 üzenetére
Odin sajna nem 100%-osan megbízható, csinál ilyeneket. alternatíva a Heimdall.
@launcher téma:
szvsz teljes értékű ingyenesből a Go viszi a pálmát bármelyik platformon
a leg-smooth-abb kétségkívül a LauncherPro (btw 1 azaz 1 ember volt a fejlesztője, de teljesen eltűnt)
ICS-n meg továbbra is a Nova Prime válam a toplista vezető - semmi felesleges flanc (minimalism ftw!), de mégis rengeteg jó funkció.
(#43127) _JD
hálózati szakzsargont nem vágom de ilyesminél a tethering engedélyezést szokták emlegetni a problémás esetéknél - ilyent a semaphore ICS kernelben találsz!* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
_JD
csendes tag
Sziasztok!
Bár már hálózatos topicban feltettem a kérdésem , de hátha itt aktuálisabb a közeg.
Az Ad-Hoc Wifit valakinek sikerült életre keltenie?
-
gfpeti
tag
válasz dbalazs123 #43119 üzenetére
Anno nekem is a kedvencem volt a launcher pro. Meg is vettem mert maradt a paypalon pár száz forintom. De aztán észrevettem , hogy leállt a fejlesztése.
Azóta nézem minden appnál, hogy mikori az utolsó frissítés.
Több hónaposat fel se rakok... -
Zé_Mester
őstag
üdv all
3 fájlos jw5-öt telepítenék + 512 pit.......odinba mindent betettem a helyére, repart-ot bepipáltam, teló download-ba aztán usb bedug.
odin besárgult, rányomtam hogy start.....aztán vártam.......<ID:0/005> Added!!
<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> Enter CS for MD5..
<ID:0/005> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<ID:0/005> Please wait..
<ID:0/005> Checking MD5 finished Sucessfully..
<ID:0/005> Leave CS..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Initialzation..
<ID:0/005> Set PIT file..
<ID:0/005> DO NOT TURN OFF TARGET!!és eddig jutott, kb eltelt már 10 perc és még mindig itt tart.
kérdés : ha lehúzom a telót, akksi ki aztán vissza, kuka a teló vagy lesz 3 gombos downloadom, amivel nekikezdhetek újra ?
-
dbalazs123
aktív tag
válasz gfpeti #43107 üzenetére
Én a Launcher Pro-t sajnálom, hogy ennyire leszarják a készítői (utolsó frissítés: 2011 május). ICS-en teljesen használhatatlan, pedig a Gingeren szvsz a legjobb volt. Már sajnálom, hogy kiadtam érte pénzt... A sok letöltő utáni alulmotiváltság kezelésére valami új üzleti modellt kéne kitalálnia a Google-nek. A probléma ott van, hogy nem is akar változtatni, mert a minőségi appok utánpótlása megoldott, de nem a korábban eladottak frissítéséből, hanem újak megjelenéséből kifolyólag. Ez a Google-nek külön öröm, hiszen így a usernek újra meg kell vennie ezeket, ami újabb bevétel neki is. Hiába örülhetünk, hogy amit korábban megvettünk, azt később bármilyen eszközön alkalmazhatjuk, ha egyszer ezek az appok vállalhatatlanul elavulnak addigra. Ezt a folyamatot tovább gyorsítja, hogy évente új verziójú android jelenik meg. A négyes még a készülékek 1%-ára sincs feltelepítve, de már az 5-ösről beszélnek...
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
lsebestyen
addikt
ICs-n ha kernelt cserelek akkor kell ilyen kernel tisztito micsodat hasznalni? vaty mi a folyamat?
-
Agyas@
tag
feltettem egy másik SPB Shell 3D-t Örülünk!!
így már sokkal jobb(#43113) gfpeti de az Apex launchert is kipróbálom ki tudja???
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
dobogós (mivel összesen 4 kernel* van ) de szvsz jelenleg a Devil viszi a pálmát!
* a sorrend is stimmel
(#43109) logarithm
ha már kidobtam rá 3500huf-t, akkor illik használni
ne is mond... a 16K-s Navigont se raktam fel már vagy 6 hónapja[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
válasz gfpeti #43107 üzenetére
Persze, hogy számít, nekem korrekt jelenleg, am meg spb shell 3d-vel nyomulok mert, ha már kidobtam rá 3500huf-t, akkor illik használni
Más : érdekesség képen semmi extra: bemutató videjóm
[ Szerkesztve ]
-
p06
senior tag
Sziasztok!
CM9-re melyik a legjobb kernel? Eddig Gingeren Semaphore-volt az itt is a legjobbak között van?
Előre is köszi!!
-
dbalazs123
aktív tag
válasz bAtt001 #43104 üzenetére
Én használtam korábban olyan lyukacsos tokot, de sajnos nem volt az igazi. A minőségével is volt probléma, mert nem illeszkedett rendesen, és egy idő után elkezdett darabokra hullani (ez persze nem az összesre vonatkozik, csak arra amit én vettem), de a fő gondom mégis a kialakításával van. A legsérülékenyebb pontot, a tetejét és az alját nem védi a telefonnak valamint a jobb felső sarkot. Amúgy a lyukacsok praktikusak, mert van léghűtése a hátlapnak, ami komolyabb izzasztás mellett kapóra jön. Azonban ennek az árnyoldala, hogy a lyukaknál a telefon brutális mennyiségű koszt tud magára gyűjteni, és elég viccesen tud kinézni, amikor leveszed róla a tokot (pöttyös).
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
bAtt001
addikt
válasz Boonen007 #43103 üzenetére
tényleg szép am, amikor felülről fényképezted azthittem még szerelés előtti állapot az a fehér bőrtok nekem már kicsit túlzás de a többi az ízléses. alig várom hogy megjöjjön az ugyanilyen lyukacsos tokom, én kéket rendeltem (sikeresen hong kongból ahonnan már 1 hónapja repül elvileg, remélem csak meghozza már a postás)
-
Boonen007
őstag
válasz dbalazs123 #43102 üzenetére
Köszike, igyekeztünk vele, elég nehezen sikerült leválasztani a műanyag házat a króm keretről, de szerencsére van hozzá műanyag kis pöckünk erre a célra amivel szépen hajlítás karcolás törés nélkül meglehet. Nekem tetszik és ez a lényeg.
Aktív témák
- Külpolitika
- Apple notebookok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független