- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
( V )
veterán
-
D1L1ZS
őstag
válasz
paloczp #48997 üzenetére
Itt a fórum keresőben keress rá: FixRecovery.tar!!!!! Ez nekem mindig visszahozta a CWMet ha elszállt! Odinba be; Repart+Auto Reboot !!!!!NEM kell!!!!! A FixRecovery.tar fájl a PDAba tallózd; teló DLmódba majd start. Ha kész akksi ki-be; majd hang fel+menü+power gombal menj be CWMbe. Ott utána lehet garázdálkodni...
-
fo_di
őstag
válasz
paloczp #48997 üzenetére
ha jól látom, a tsunami most midnight kernellel van szerelve, de jó hozzá a többi is (ugyanazok, mint cm9hez)
downloadba teszed a telefont, letöltöd a tar kiterjesztésű kernelt, odinba pda-ba berakod, repartot NEM kérsz, és ráküldöd
utána elvileg lesz recovery mód, de lehet, hogy el is indul a telefonMidnight ICS: MNICS-20120523-2-LR.tar
Semaphore ICS: Semaphore_ICS_1.2.5s.tar
a devilből csak cwmes van(mellesleg derteufel megcsinálta, hogy tesztelni lehessen a linaro hatását: megcsinálta ugyanazt a kernelt a linaro toolchaninnel meg anélkül: [link])
-
paloczp
tag
-
( V )
veterán
válasz
paloczp #48964 üzenetére
szvsz nincs elcseszve, nekem nincs gondom vele, pedig nem használok datafixet és vagy 187 app van felinstallva! (/datadata 172 / 163
)
normál esetben bőven elégnek kellene lennie, hiszen csak jelentéktelen pár kb-s fileoknak kell itt lennie. de Chrome pl az internet gyorsítótárát is ide rakja, na az a hülyeség!
GB-alatt is futottam bele ebbe a hibába, csak ott még nem minden esetben tudtuk hogy mi a bibi, de nem egyszer volt hogy egy frankón működő rom teljesen meghülyült mert betelt a /dbdata. a Value packokon asszem már jelzi.
-
( V )
veterán
válasz
paloczp #48961 üzenetére
nem lehetetlen, minden MTD partíciókiosztásnál ennyi! nincs is szükség igazából nagyobbra.
2 fix van:
- régebbi csak lib és libs almappák maradnak a /datadata part.-on , tehát a cache megy a /data-ra ez amúgy a devilben is az alap datafix
- új szintén, de választható hogy egyes appok cache fájljai a /datadata-n maradjanak (az új devil teszt kernelben már ez van) -
( V )
veterán
válasz
paloczp #48635 üzenetére
egyezik a véleményünk, de ez sajnos MAGYARORSZÁG!
nálunk a garanciáztatás általában: min 2 tanú által aláírt (lehetőleg saját vérükkel) igazolás hogy te vetted a készüléket, 8 közüzemi számla, személyi, útlevél, jogsi, szül.anyakönyvi.kiv., számla, blokk, garipapír (gyártói és bolti) és akkor szóba állnak veled és esetleg bevizsgálják, ha netán cserekészüléket kérnél akkor kapsz egy Ericsson A1018-es önvédelmi fegyvert
fateromnak volt egy esete a yenkiknél hogy vett egy prepaid csomagos SE K750-est majd még aznap vissza vitte (mert nem tudta, hogyha kikapcsolja akkor csak x sec elteltével tudja bekapcsolni) és meg se kérdezték hogy papír vagy valami hanem kapásból adtak neki egy másikat sűrű bocsánatkérés közepette, úgy hogy az eredetit vissza se kellett adnia. így lett nekem is jó kis K750-esem
tudom ez a másik véglet de egyszerűen szánalmas ahogy nálunk néha állnak az egészhez!(#48637) bAtt001
nézd meg a build.prop fájlt a /system-ben nincs-e elíródva a modell (I9000 stb)így kéne kinéznie:
ro.product.model=GT-I9000
ro.product.brand=samsung
ro.product.name=GT-I9000
ro.product.device=GT-I9000
ro.product.board=GT-I9000 -
-
( V )
veterán
válasz
paloczp #43978 üzenetére
óóó a fóóórumkeresőőőő tim da da dam da dam...
-
CoroStar86
senior tag
válasz
paloczp #43978 üzenetére
témázni nem szoktam, nekem az alap neonkék/fekete nagyon bejön. Changelogot hirtelen nem tudok, de nézz vissza 4-5 oldalt itt a fórumon, biztos lesz egy link (én is innen néztem eddig)
szerk.: megtaláltam: CM9 Changelog
-
( V )
veterán
válasz
paloczp #43198 üzenetére
betelik a /datadata partició (app adatok tára) akkor szokta ezt dobálni.
megoldás: datafix (lásd feljebb), sdre másolod a nagyobb helyigényüeket vagy az alkalmazás kezelőben a nagyra hízott appok adattárát törlöd.(#43189) Dusee
megvan a hiba: " frissítettem a telefont kies-szel "
a KIES-t nagy ívben kerüld frissítésekhez mert csak elcseszi a telót (nyugo csak szoftveres baki)!
megoldás rootolj mentsd le a számodra fontos adatokat, appokat stb. és odinnal tegyél fel egy rendes romot!
info & howto 1esHSZben! -
D1L1ZS
őstag
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
paloczp #40480 üzenetére
Szerintem igaza van -FreaK-nek és nektek is. Egyrészt érthetetlen miért ragaszkodik valaki a magyar nyelvhez, másrészt mindenki használja úgy a telefonját ahogy szeretné. Aki viszont magyarul szereti a telefont, ne fostalicskázzon le egy ROM-ot azért, mert nincs benne egy olyan nyelvnek a támogatása, amit a világ 0,14%-a beszél...
-
-FreaK-
veterán
válasz
paloczp #40480 üzenetére
Hogy mit? már írtam korábban is hogy számomra teljességgel érthetetlen hogy miért akarja valaki magyarul használni a telefont.
1: ha fel tudod rakni a romot akkor annyit tudsz angolul amennyi a használatához kell
2: alig van benne pár felirat, szöveg amit le kell fordítani, bárki meg tudja tanulni ha nem tudná
3: Ocsmány. Most komolyan hogy néznek már ki magyarul a szövegek?
4: az Android, Linux (meg úgy alapjában az informatika) nyelve az Angol.
5: Tényleg alig van amit meg kell tanulni... ennyit mindenki tud.Magyar nyelvű bill.-t tudsz marketről leszedni (szinte mindegyik tudja), szvsz a SwiftkeyX a legjobb.
A másik kettőre már válaszoltak.
-
paloczp
tag
válasz
paloczp #37079 üzenetére
Ja, ami kimaradt a listából. Itt azt írják, hogy "T9 funkcióval felruházott „okos” tárcsázó". Hát sose. Úgy szar ahogy van már nagyon régóta. Próbálok egy pl. "Vécsi" nevű egyént megkeresni, és nem találja. Ja, és az sem várható, hogy a nevek listázásánál Vezetéknév, Keresztnév sorrendet használjon? Ezek miatt kell az exDialet-t használnom. Sehol nem lehet ezeket beállítani? Vagy csak én nem találom?
Nagyon köszönöm!
-
GrooveHero
addikt
válasz
paloczp #34473 üzenetére
Én értem mit írtál, de én úgy gondoltam, hogy...vagy legalábbis ha ver úgy mesélte, hogy a navigálás előtt le kell töltened a térképet, ahova menni akarsz, pölö városon belül, vagy mittudomén 5 faluval arrébb, szal előbb pásztázással végigszaladsz a térképen, ezt tölti le, és később majd ezen fogsz tudni navigálni. Az is lehet, hoy te is így értetted, csak akkor elbeszéltünk egymás mellett
Vagy nem is tudom hogy mondja, ezúttal remélem érthetőbben fejeztem ki magam. Mindegy, ha más nem lesz, akkor marad a Sygic, az is jó. Bár eddi akármilyen GPS-es telóm volt, mindíg rosszat fogta ki, soha sem akart pár másodperc után találni műholdat, akárhol kerestem, akármit állítottam be. Eddigi telóim, N95 8GB, meg egy Samu Wave
-
D1L1ZS
őstag
válasz
paloczp #30981 üzenetére
Próbáld ki ezt! [link]
Ezzel a felállással:
Galaxy S - XWJW1 JetPack MOD 8.1+ICS Theme v0.3 AOSP+9 Toggle notif.+Semaphore 2.4.0 BM+EXT4+1200Mhz+SmartassV2+Simple I/O+LowMemKiller 32 Mb+Naplózás OFF+Zeam LauncherÉn is ezt használtam, de most Teamhacksung ICS Build 12 van a telómon...
-
MPeter87
őstag
válasz
paloczp #30981 üzenetére
Használattól függ a készenléti idő! Ha sokat telefonálsz, netezel, akkor jvz/jw1-el sem fogja valószínűleg tovább bírni!
Ha romolás mellett döntesz, akkor xda-n találsz odex/deodex jw1-et, ehhez jetpack mod-ot, így lesz %-os kijelzés, megfelelő kernellel lesz BLN is! (Szerintem a semaphore kernelben is kell legyen BLN, de én Onecosmic ICS-et használok) -
paloczp
tag
válasz
paloczp #30056 üzenetére
Ezt nem nézné meg valaki, aki mondjuk használ Gmail Contact-ot?
Vagyis nem kérdezi meg, hogy melyik címtárba akarom felvenni az új kapcsolatot, és elmenti a telefon kontaktjai közé (ami eddig nulla volt).Amúgy hol lehet MIUI hibát bejelenteni? Mert a http://forums.miuiandroid.com/ oldalon jelenleg nem regisztrálni:
Registration denied, this forum runs an active policy of not allowing spammers. Please contact us via the "Contact Us" page link if you believe this is in error
Köszi, Pali
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
paloczp #27404 üzenetére
köszi a segítséget
egyenlőre még nincs hiba
de ha lenne a közel jövőben, akkor már tudom, mit kell tennem
kutkut: thx már töltöm is
nem nyitottam meg, csak újraindítottam a telót és azt csinálta
aztán meg akartam nyitni a rádiót, de nem engedte
de most eddig minden frankólogarithm: köszönöm
-
zolmesz
aktív tag
válasz
paloczp #27386 üzenetére
Igen, ez normál méret, nem növeli a telefon vastagságát.
Én hátlapot is az ebay-en néznék, de biztos lehet kapni Magyarországon is.
Ebay pl. itt:
http://www.ebay.com/itm/Original-Black-Back-Battery-Cover-Door-Samsung-Galaxy-S-i9000-/180740099131?pt=PDA_Accessories&hash=item2a14f30c3b#ht_1358wt_954 -
MPeter87
őstag
válasz
paloczp #27201 üzenetére
Nem vették ki belőle, csak alapértelmezetten ki van kapcsolva!
Nekem miui.hu van glitch v13-mal, felraktam a BLN controlt és ott csak be kellett kapcsolni. Gondolom a galnet verzióban is így lehet...
Szabályozható a programmal, hogy mennyi ideig világítson a LED, legalábbis tegnap beállítottam, azóta nem tudom h elaludtak-e, mert folyamatosan nyomkodtam a telót, éjszaka pedig nem érkezett semmi! -
gps76
őstag
válasz
paloczp #26688 üzenetére
Aki akar MIUI kinézetet,de marad az alap romoknál,esetleg csak egy kernelt dob rá,annak ajánlom a MIUI launchert.Nagyon használható,gyors launcher.
Szeretném az usb megosztást használni W7-el. Próbáltam a 19 MB-os samu driverpakkal,de kiírja csatlakozáskor a teló,hogy hiba. Hogyan kell,mi kell hozzá ill. mit mire állítsak? -
-FreaK-
veterán
válasz
paloczp #25967 üzenetére
Első körben nem kell semmilyen wipe, a telepítőbe épített script elvégzi amit kell.
Azonban ha FC-kbe, vagy fagyásokba futnál akkor érdemes wipeolni azokat amiket írtál.
Én is Galnetre raktam fel most simán, nincs semmi gondom, minden szuperrég volt már ilyen gördülékeny és hibamentes a MIUI-m, ez mondjuk nagyban köszönhető annak hogy nem a Neo kerneleket használom, az utóbbi időben szörnyen leromlottak.
-
bok92
addikt
válasz
paloczp #25785 üzenetére
Én nem fordítok, csak vadászok a fordításokra!
Egyébként az fc-k, ha jól tudom a fordítás végett jelentkeznek, alapból minden oké vele.schawo: Nálam nincsenek olyan hívás, meg térerő gondok. H nem tetszik a Galnet téma, akkor ott van a többi 6 milliárd másik téma, és ikonszett.Csak egy kicsit keresni kell, és olyanokat találsz, hogy csak na.
A_ScHuLcZ: Van rádió, és tökéletesen működik!
Freak: Hát nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan fognak vele haladni...
-
válasz
paloczp #25789 üzenetére
Az első kettő jó nálam, magyar nyelvem viszont nincs, így a harmadikat nem tudom tesztelni.
A térerő problémát a JVO modem
megoldottasem oldotta meg.Teljes térerőt mutat ez az átkozott, pedig semmi térerő nincs, legalábbis úgy viselkedik. De amint nem teljes térerőt mutat a jelző, azonnal működik minden.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
paloczp #25366 üzenetére
1.)
tedd fel a 1.10.82-at.
2.)
ne cseréld le a kernelt
3.)
tedd fel hozzá a magyarítást, amit bok92 kollega linkelt.
kész, örül!"kínai":
ha felteszed az új romot, akkor a menüben állítsd át uk angolra, akkor nem lesz sehol kínai.
ebből következi, hogy lefordítják azt normálisan angolra, csak te hibáztál.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
paloczp #25046 üzenetére
szerintem most már felteheted a miui galnet 1.10.21-et.
ahhoz van minden.
van magyar nyelv, extended settings magyarul, és jól fut nálam, csak ajánlani tudom, nyilván csak talon kernellel.(#25035) vagyula!
király!
viszont nem teszem fel, mert ahogy írtad, laggol, így várok vele.(#25053) G@ß!
igen.
ez is jó (szerintem a legjobb) ,de egy még pörgősebbnek én is örülnék!(#25061) akos727!
ne odinnal, hanem cwm-ből telepítsd!látom már jelezték!(#25064) vagyula!
ezt is nagyon köszi!Tonyk!
tudsz valamit a yaffs2 fájlrendszerről?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest