Hirdetés
Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz SFAkos #46745 üzenetére
csábítónak hangzik! a JW5-ről én is inkább menekültem, de ez eddig nem hangzik rosszul, várom a többiek visszajelzését is!
igaz most az új Devillel nagyon szépen működik a Tsuna is!ingyenes offline navit sztem csak onnan lehet szerezni ahonnét a RiGÓt is szerezted... csak az itt ugye nem fórumtéma... a Sygic-nek ha jól emlékszem van x-napos trial verziója, emellett a Navigon is jó (jó pénzért)
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
-
Tonyk
veterán
válasz SFAkos #46655 üzenetére
Igen, PDA-hoz repart nélkül. (abban az esetben ha nem vagy ext4-en) Egyébként tölthető 3 fájlos is.
Illetve itt egy európai CSC, ezt tedd be 3 fájlos esetén a csc-hez.Szerk.: Igen, elvileg jó hozzá a 2.7.4 semaphore.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
dreko
aktív tag
-
bAtt001
addikt
válasz SFAkos #43930 üzenetére
jó tudni sosem vettem észre h ilyeneket tud egy telefon, nem vagyok olyan népszerű h állandóan hívjanak am lassan küldték a dealextreme-ről már megszoktam h lassú, 500 ft-t megért és tényleg ne vegyétek el a kedvemet
(#43931) Smani króm keret meg már karcos is volt mert előző tulaj is ilyesmi tokban hordta szóval ez nem rettent el, meg hát a teló van értem nem én a telóért használni szeretném nem babusgatni
-
D1L1ZS
őstag
válasz SFAkos #43574 üzenetére
Aham csak nekem ez a mondatod nem volt tiszta:
"Értem köszi a választ. Tehát akkor ha vissza akarok ujra térni gingerre ( amit nem hiszek mégegyszer ) akkor csak feltolok egy alap JVZ-t és arra már visszamegy a backup. tiszta"
Erre írtam amit írtam... Hogy JVZ-re nem fog neked felmenni egy ICS-en készített CWM backup...
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
D1L1ZS
őstag
válasz SFAkos #43572 üzenetére
CWM backupot a belső SD-re menti a clockworkmod\backup mappába. Igen minden ugy lesz ahogy backupkor volt a telón...viszont a backupot csak arra az alapra lehet visszatolni amin készítették...pl ha visszamennél gingerre, akkor utána pl az ICS backupot nem tudnád visszatölteni és fordítva is igaz.
MÁS: mi van a CM9 Nightly oldalával? Nem jön be csak valami kódok szövegek...csak a Download rész nem jön be...
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz SFAkos #42331 üzenetére
persze! a vibra motor "súlya" a trükk: ahogy mozgatod passzív állapotban áramot indukál - ugyan csekély mértékben de ha merül a teló hasznos lehet!!! egyetlen hátránya hogy ezt a hatás kb 20 ezer rezgés / perc-nél éri el...
-
Kleroo
veterán
válasz SFAkos #41974 üzenetére
Sajna nem megy fel...
Bár,most,hogy igazából megtudtam,hogy igencsak elő van készítve a tella a romolgatáshoz,lehet feldobok valami mást,esetleg tényleg újranyomom az alap szoftot,nem csak hard-resetet kap.
Egyébként mit takar ez a jvz- jvu xxjvu?
Melyik rommal érdemes próbálkozni,ha GB vonalon akarok maradni,és nem a végletekig kihegyezett,agyonhackelt telót akarok,hanem egy stabilabb variánst.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
( V )
veterán
válasz SFAkos #41900 üzenetére
van új thunder és nem is szóltok?
a Devilben egyenlőre nincs - majd talán a közeljövőben!
-
Vagany
őstag
válasz SFAkos #41552 üzenetére
Ez nem egészen igaz:
"03.04.2012:
For now there are three different RAM versions:
- stock mem kernel has 379 mb ram, everything working
- "slim ics" (XL) kernel comes with 390 mb, this is breaking playback of some high resolution videos
- XL_BM is coming with 402 mb ram, but breaking 720p
(while flashing the kernel, the modded rom files are also flashed, so you don't need to flash a new rom to get 379 or 390 mb)"
Tehát az xl-lel nem megy minden 720p video lejátszás.
A VC tényleg jó, de a sema-ban is benne van.-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
berczy03
aktív tag
-
MK VII
veterán
válasz SFAkos #41552 üzenetére
Nekem is a VC volt fent,de 720p-s felvételnél fekete képernyő fogadott...
Feltettem a CMC-s verziót,mert kollega azt írta,hogy abban benne van a patch. Hát sajnos a CMC-snél is fekete képernyő fogad mikor 720p-s videót akarok készíteni... Nem tudom nálam miért nem megy... -
dbalazs123
aktív tag
válasz SFAkos #41360 üzenetére
Ja bocsánat Nem érdekes igazából, hogy mire cseréled. Szerintem amúgy sem ez a gond. A képernyő maxon azért durva Nekem úgy már torznak hatnak a színek. Igaz az auto brightnesst én sem használom GB óta. Inkább a statusbaron csúszkálva nap közben állítgatom mindig a fényviszonyoknak megfelelően. A power amp megéri az árát? Sokan dicsérik, de igazából nem tudom, hogy miért ilyen drága. Jobb lesz tőle a hangzás? A Voodoo Sound Plus tényleg semmi pluszt nem ad az ingyeneshez képest, ha olyan kernelt használok, ami támogatja?
[ Szerkesztve ]
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
dbalazs123
aktív tag
válasz SFAkos #41352 üzenetére
Hát ezt több szinten sem értem:
- Egyrészt nem linkeltem semmit, csak idéztem.
- Másrészt nem én írtam ezt korábban, hanem Sagit.
- Harmadrészt a fórumkeresőben nem tudsz névre kereseni, csak a postok tartalmára.
- Negyedrészt nem is kell semmit keresni, mert mindent átmásoltam, amire szükség lehet. Vagy valamit félreértek?SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
dbalazs123
aktív tag
válasz SFAkos #41349 üzenetére
Nekem nincs bajom az akkuidővel. 3 töltési ciklust mindenképp csinálj végig mielőtt nyilatkozol. Ha továbbra is magas a process.media fogyasztása, akkor csináld meg amit Sagit javasolt:
process.media bug: fut folyamatosan a háttérben a médiakeresés és ez zabálja le az akkut
vagy a galéria vagy a music player vagy rosszabb esetben mindkettő pörgeti
galériára a megoldás: /sdcard/DCIM/.thumbnails és a /sdcard/Android/data/com.android.galery3d/chace könyvtárakat törölni
utána go cwm és wipe dalvik+fix permissionsmusic appra: dsp manager és a music fx apk törlése/fagyasztás
én az appot is lecseréltem arra amit kicsit felljebb linkeltem (ilyenkor a gyári appot törölni)
utána itt is go cwm és wipe dalvik+fix permissionsMondjuk csodálkoznék, ha tényleg ez lenne a gond 4.0.4-ben...
Nekem 5% most a média fogyasztása.
[ Szerkesztve ]
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
( V )
veterán
válasz SFAkos #41332 üzenetére
sok mindent korrigált a 2.1-ben! nem próbáltam (még), mostanában terveztem ha már nem a népnyomás hanem a tényleges fixek miatt jön a frissítés , de az xda-topicját folyamatosan követem és úgy néz ki ez a verzió már jó lett!
[ Szerkesztve ]
-
-
odium
aktív tag
válasz SFAkos #40577 üzenetére
Az a régebbi Spirit FM verzióknál volt ez jellemző. Nálam egy március 25-i kiadás megy tökéletesen. Ez már nem produkálja az általad említett hibát.
A többi dologban nekem is ugyanazok a tapasztalataim, tehát az új infinitum jó eséllyel indul.
Még annyi, hogy én minden romot teljesen szűz rendszerre teszek, az sd-t is mindig törlöm. Tudom, hogy nem kell, de így szoktam meg. -
sixer66
senior tag
válasz SFAkos #40528 üzenetére
Igazából az Infinitum Blue és Black csak színben különbözik ugye? Most feltettem , gyors meg minden de volt ami kifagyott, pl quadrant, de újraindítás megoldotta a problémát. Devillel érdemesebb vagy Sema-val? Igaz olvastam pár hozzászólással ezelőtt, hogy megoszlik, van akinek Devil a favorit, van akinek Sema.Thunderboltot érdemes felrakni mellé, vagy ne tegyek fel ennyi fölösleges kérdést
-
radicspeter1
őstag
válasz SFAkos #39900 üzenetére
Szoval kernel pulolo meg wipe cache plusz dalvic majd sema bm fel es bootloop lett a vege...ezert kerdem hogy ti hogy csinaljatok...xda-n is kerestem de a midnight-rol sema-ra nem talaltam semmit...
Most a cwm-ben van olyan hogy disable midnight control once... esetleg ezt is be kell nyomni kernel csere elott? Tudom jokat kerdezem..![LG NEXUS 5]
-
radicspeter1
őstag
válasz SFAkos #39832 üzenetére
így van az infinitum a legjobbak között van!! Csak a sema kernelt nem szeresse... de lehet hogy a cwm-ben disable-t kell nyomni a midnightra.. es zgy felrakni...
En meleg szívvel aljánlom nektek ezt a romot. Elitről jöttem erre a témázhatósága miatt meg a rom control ugye... a blue lightning sem volt annyira rossz de ez sokkal gyorsabb es stabilabb annál!
Jah fenn a legujabb midnight kernel! Koszi a helpet! Pöpec egy jószág lett ez az SGS![LG NEXUS 5]
-
D1L1ZS
őstag
válasz SFAkos #39832 üzenetére
+1
@ Thief: CM9 nightly odabasz (Infinitumot nem próbáltam). Konfig az aláírásomban! Shadowgun tükör sima, ha már a játékokat hoztad fel, illetve a rendszer is az! Ginger JVU+Sema 2.5.0+1.2 Ghz OC+ ilyen olyan tweakok stb alatt sokszor bereccent a Shadowgun...
Csak azt sajnálom h a FIFA 12 ben a fű ilyen olyan szines maszlag, de azért az egy játékért nem megyek vissza gingerre az is biztos...[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
válasz SFAkos #39363 üzenetére
Betudnád linkelni a kernel tisztítót mert mindent megtaláltam csak azt nem és Recoveryből simán nyomom és ennyi jah és miután felraktam a kernelt kell csinálni valami wipeot? vagy felesleges vagy esetleg előtte kell?
Szerk:kösz[ Szerkesztve ]
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
( V )
veterán
válasz SFAkos #39316 üzenetére
ha a Nova rendszer appként van fent akkor a market nem fogja frissíteni ill a Prime-ot sem tudod rátenni (az csak egy kulcs). Titaniummal szedd le a rendszer-novát (addig vmi másik launcher legyen kéznél átmenetileg mindegy melyik) rakd fel markettel a rendeset és utána a prime-ot, aztán már csak alapértelmezettnek kell venni és kész! az ideigleneset meg letörölheted ha nem kell.
(#39319) Boonen007
meg itt: [link] ill. itt [link](#39322) -FreaK-
mi a panasz?[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz SFAkos #38699 üzenetére
semmi baj, de nem véletlen ismételgetem, hogy használjátok a fórum keresőt mert ha valaki lemarad akkor visszamenőleg megnézheti mi a helyzet!
szóval yaffs2-t használ az ICS (MTD partíció kiosztásban) az ext4 app meg ugye a gyári rfs (BML partíció kiosztás) alá készül. elméletileg a yaffs2-t is át lehet konvertálni (appal még nem találkoztam) ext4-re de nincs gyakorlati haszna. (ha esetleg érdekel a téma: a google sok hasznos dolgot dobott ki - [link])(#38700) Remusz911
kíváncsi vagyok én is, de túl sok reményem nincs egyenlőre.ICS-n ne csodálkozz, hiszen a gyári rom is még csak szárnyát bontogatja (x.0.4) nemhogy a közösségi verzió amik még csak alfa fázisban vannak.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz SFAkos #38696 üzenetére
te most ICS akarsz laggfixet csinálni? csak mer párszor már leírtuk hogy NEM KELL, mert yaffs-on van alapból (yaffs wiki)! ! !
umm btw - (#38613) erre is van válasz ha rákeresel a thunder-re a fórumon (többször leírtam már)
más:
CM9 alá érdemes kipróbálni: friss ropogós Glitch V14 Beta 6
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
válasz SFAkos #38638 üzenetére
Tehát akkor abba nem kell gapps?
Ha market van akkor már nagy gond nem lehet. Kicsit még félek az updatetől remélem gond nélkül ICS varázsolódik a telómra. Semaphore_ICS_0.9.7 ezzel ugye a HD kamerázás is menni fog? Ebben a Bulelightningben a telefon összes funkciója működik? Tehát kamera, GPS, minden?
Google Chrome milyen? Jól megy rajta?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest