Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eengir
tag
válasz
havri1 #11694 üzenetére
Ja gyári rommal is dobálta. Azzal kezdte
Azt hiszem tiednél a I9100FOPLS4 a modem. Javitsatok ha tévedek. Nálad inkább headset-re gondolok. Másikkal probaltad már? Amugy mukodnie kéne a nexus-ossal is szerintem.
Amugy most jut eszembe, hogy a telenoros (mert az vagyok) firmwarebol kellene kiprobalnom a modemet ICS alatt. Aki telenoros és még gyári esetleg meg tudná nézni milyen modemet használ? Persze lehet, hogy ugyanaz mint a függetlenbe..
-
csabám
addikt
Akkor maradok annál, hogy megrendelem magamnak
bAtt001: Nem fog karcolódni, mivel nem fogom le/fel tenni
S1-n is hasonlót használtam (míg el nem tört az egyik sarka) és nem volt semmi keretkopás/karcolódás. . .csiki52: Köszönöm, pont egy ilyennel rendelkezem.
kano: Minimális karcolódással azért számolni kell a por miatt, de nem vészes szvsz.
-
csiki52
tag
válasz
csabám #11690 üzenetére
nem kell dombornyomott elég bármilyen kártya / visa, mastercard stb../ a lényeg hogy legyen CVC kodja / 3 jegyü szám/ mert ettől alkalmas internetes vásárlásra.
egyszerüen megrendeled majd kártyás fizetés /hozárendelni sem kell , megkérdezi ugyan de nem szükséges/ átszámolja forintra és lehivja ennyi. visszaigazol mailban meg a saját regisztráciodban is én rendszeresen vásárolok most kaptam meg / 14 nap / a töltőt 2 akkuval igaz 1650 es 2875 ft szállitással együtt
ja a paypal levon 1 dollár 218ft tranzakcios dijat minden esetben ezt add hozzá. -
havri1
félisten
válasz
eengir #11689 üzenetére
És full gyári rommal/modem stb, azzal is dobálja? Mert akkor nem hiszem, hogy szoftveres gond lenne.
Nekem most ez van fent I9100XWLSD_I9100FOPLS4_I9100XXLS8_HOME, ebből nem tudom melyik a modem?:-)
Ezzel nem dobál, csak halk a vezetékes headseten keresztül a hívás. Anélkül tökéletes. Lehet headset hiba lenne?
Igaz, nem volt hozzá, hanem a nexusomét használom, ami így utólag rákeresve, nem ua..
Szerintetek:
I9100 gyári
Nexus S gyári -
Khelben
nagyúr
Van arra mód/app, hogy a kamera autófókuszát videózás közben ki lehessen kapcsolni? Néha szoktam autós videókat csinálni és sokszor az első szélvédőfűtés fűtőszálaira fókuszál az út helyett. Nem lehetne valahogy manuálisan fókuszálni vagy végtelenre állítani?
-
csabám
addikt
Szegedi. De lehet, hogy megtudom oldani ezt a paypalos dologot. Fiókom van, csak nincs feltöltve és még soha nem csináltam. De google a barátom
Ilyen típusút nem találtam fehérben, csak silverben. . .Szerk.: Benne lettem volna a dologban, hogy ketten rendeljünk, de nekem még plusz posta lenne, Neked meg idő
Vagy mennyire jönnék ki, ha Te megrendelnéd?
És tényleg van fehér -
eengir
tag
Sajnos még mindig modem problémákkal küzdök. ICS alatt 3 féle modemet probaltam; és most JB alatt is eldobálja a hálozatot és nem talál vissza.
Szerintetek ha kihivom a szervizfutárt (vagy én viszem vissza) ök mit fognak vele csinalni? Elképzelhetö, hogy a SIM kárty a rosz (bár 1,5 éves és más telefonban müködik). Esetleg egyéb HW probléma amit a szervizben meg tudnak csinalni?
Ez a hálozat probléma nem egyedi eset, de megoldást sehol nem találtam..
-
-
kano
nagyúr
Használja valaki ezt a fajta tokot?
Milyen?widi
Nekem 10.017 Disaster V9-el. Az jó? Soha nem érdekelnek az ilyen szintetikus tesztek. -
csvinkler
csendes tag
Hasonló külső akkumulátorról van valakinek tapasztalata, mennyi időt bír?
Vagy van ennél jobb megoldás?http://olcsokutyuk.hu/telefon-kiegeszit-k/2200mah-hot-sell-external-battery-protector-case-for-samsung-galaxy-s2-i9100-black.html
-
Nimda
addikt
válasz
Kékes525 #11668 üzenetére
+1 én már korábban céloztam rá,hogy a hozzáértö urak egy picit átszerkeszthetnék/frissithetnék,mert azóta történtek bizonyos változások...mondjuk én is azzal kezdtem a témát,mikor megvettem a telót,hogy átolvastam.Szerencsére volt némi tapasztalatom a droid romoláshoz,ezért ki tudtam szürni,mi az ami számomra felesleges info...de pl.a brick bugról nem láttam információt a leirásban,pedig prioritást élvezne...véletlenül bukkantam rá a topikban,de ha éppen nem vagyok itt abban az idöben,akkor ma már van egy téglám
-
mogyesz
aktív tag
válasz
Kékes525 #11668 üzenetére
Csak egy vélemény (ne vedd magadra): Aki a 0. hsz-on nem tud (még) eligazodni, lehet nem kellene nekiállnia. Ha valami ismeretlen, ott a gugli. Ha mindenki aki nekikezd romolni, rootolni, legalább az alapokkal tisztában lenne... sokkal kevesebb - mások számára már-már unalmas és felesleges - kérdés merülne fel... Minden új rom esetében 500hsz-ból 300-350 ismétlő kérdés... Aztán jönnek a "profik", és a téglásított telefon, elqrt rom problémája.. Amikor Én kezdtem, sem értettem mindent. Sokat olvastam, és voilá! Azóta meg tudom csinálni. 1x nem gyártottam téglát, nem estem kétségbe... Ellenben tudtam segíteni azoknak, akik az előző lépést kihagyták... Könyörgöm, ez nagyrészt egy szakmai fórum, sokszor legalább az igyekezet látszana...
-
Kékes525
félisten
válasz
-cobra- #11662 üzenetére
Távol áll tőlem, hogy valakit megsértsek, de a véleményem a következő:
1. Igazatok van a visszaolvasásban és a szerkesztésben! Ez tény. Nincs mit szépíteni.
2. Viszont a 0. hozzászólás NEM kezdőknek íródott. Olyan fogalmakat használ ami kezdőknek nem triviális.
3. Másrészt egy kicsit ellentmondásos. Pl. rootolás előtt menteni kell. De teljes mentéshez rootolás kell. Egy vásárolt telefon nincs rootolva, viszont vannak rajta adatok és programok. Ezeket a Kiessel nem lehet lementeni.
Az én egyedi problémám, hogy öreg vagyok és egy kicsit türelmetlen, ezért elnézést, ha hülye és triviális kérdéseket teszek fel.
És egy javaslat, ha megengeditek: sokkal célszerűbb lenne a 0. hozzászólásnál először minden fogalmat röviden kifejteni, majd a folyamatokat (ahol lehet) pontokba szedni. Így sokkal olvashatóbb és áttekinthetőbb lenne.
Még egyszer elnézést, senkit sem akarok megbántani.
-
havri1
félisten
-
widi
tag
válasz
eladogeppc #11629 üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem én is a Philzzel rootolt gyári JB NEE romomat az Antutuval: 10031
-
-cobra-
aktív tag
Csak én érzem úgy, hogy ahogy okosodnak a telefonok úgy butulnak a userek? Már több mint egy éve olvasom a fórumot napi rendszerességgel (most már csak read only módban), de ami mostanában itt megy az valami botrány. Hihetetlen, hogy senki nem képes visszaolvasni, vagy legalább az első hozzászólást elolvasni. Már minden téma rengetegszer körül lett járva. Ha meg valamit nem tudtok, akkor vagy egy nagyszerű kereső, amit google-nek hívnak, ráadásul már fordít angol-magyart is, ha az lenne a probléma. Nem csodálom, hogy a régi "nagy motorosok" itt a fórumon, már rég kiléptek, azt hiszem lassan eljön a idő, hogy csak a külföldi fórumokat lesz érdemes olvasni. Akinek nem inge ne vegye magára! Bocs, de ez most kijött belőlem.
-
Muffi
aktív tag
válasz
Kékes525 #11660 üzenetére
Kerlek hasznald mar azt a kbaszott szerkesztes gombot!! Feljovok es ott van h 15 uj hozzaszolas es abbol 10 a tied mert lusta vagy szerkeszteni...hat kössz. ..
Es sztem mig nem olvastal el mindent es mig nem ertetted meg addig ne romolj mert csak teglat fogsz gyartani foleg ugy h nemtudod hogyan kell a CWMbe belepni mar ott rossz...na mindegy -
Kékes525
félisten
A Dalvik cache -t is töröltem semmi...
Kérlek segítsetek!
-
Kékes525
félisten
Most már tudom, a gyári kernel hiányolja...
De van egy sokkal súlyosabb hibám, miután megpróbáltam a régi mentéseket törölni a Titanim Backuppal, nem indul újra a telefonom:
A sárga háromszög megjelenik, zenél is utána, de a Samsung feliratról nem lép tovább.
Mit tehetek?
Kérlek segítsetek!
Telepítsem újra?
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Valaki rendelt mát a Gameloft oldaláról játékot úgy, hogy sms-ben fizetett érte? Mert most kipróbáltam és jött egy válasz, hogy köszi a vásárlást, de le sem tudom tölteni! Mi a teendő ilyenkor?
-
Kékes525
félisten
A sárga háromszögben a felkiáltó jel miért jelenik meg újraindításkor?
-
Redplee
senior tag
Ma reggel rádugtam a telómat kiesre, és nem írja ki a szoftver verziót..
Ez mitől lehet? Ilyet sosem csinált még. Felismeri a telefont, de aktuális szoftver verzio:
és semmi.
-
Kékes525
félisten
válasz
Weeman1 #11641 üzenetére
Leszedtem az alkalmazás kezelővel, de a google-on változatlanul telepítve van a sima és a pro is. Az App Backup & Restore-al a google-on lehetett telepíteni, láttam az infóban hogy megjelenik, de az alkalmazások között még sincs. Az alkalmazás kezelőben ismét látom.
Mit tehetek még?
-
Kékes525
félisten
Eltávolítottam a Titanium Backup-ot, azóta nem látom az alkalmazásaim között a Titanim Backup Pro-t. Pedig a google azt mondja telepítve van és egy másik programban (backup & restore) is látja.
Kérlek segítsetek!
-
Kékes525
félisten
Kies működik egy rootolt telefonon. Eddig úgy tudtam ez nem lehetséges. Most miért?
Android verziója: 4.1.2
Alapsáv verziója: I9100XXLS8
Kernelverzió: 3.0.31 hardcore@speedmod-s2-jb #k5- 1
SMP PREEMPT Sat Feb 9 14:59:08 SGT 2013Build száma: JZO54K.I9100XWLSD
-
Land
veterán
Omega 19.2 bug az, hogy vacakol, néha fagyogat a Gmail app?
-
bAtt001
addikt
van itt nekünk más finomság is, ne ragadjunk meg a gyárinál
[AOSPA 4.2.1] PARANOIDANDROID 3.0
-
zso73
veterán
válasz
eladogeppc #11629 üzenetére
Antut 8041 lett, de nem cserélném vissza az ICS-re a rendszert.
Szuper a JB !
-
Kékes525
félisten
ROM-ot cseréltem. A XWLSD_NeatROM_Lite_v4.3.zip file felrakása nem ment hibát jelzett benne a telefon, a file nem volt crc hibás. Nem tudom mi lehetett a baj (wipe Dalvik cache” (advanced menüben van!), nem találtam. Előtte a wipe data /factory reset” - „wipe cache partition” végrehajtottam, a telepítés nem ment.
Utána megpróbáltam az odinnal, az ment.
Az XWLSD-3file+pit.rar tettem fel (CODE_I9100XXLSD.tar, CSC_HOME_OXX_I9100OXXLS6.tar, emmc_EXT4_16GB.pit, MODEM_I9100XXLS8.tar).Majd a speedmod-kernel-s2-jb-k5-1-Odin.tar ment fel, hiba nélkül.
Megfelelő ez így?
-
eladogeppc
veterán
Hát srácok, nekem az eddigi legjobb akkumulátor időm, ami brutálisan veri az összes eddigi 4.1.2-est illetve 4.0.3-at, az nem más pedig, mint az
XXLQB. Update bejelentésIgaz, hogy nem Jelly Bean, de én nem szeretem naponta tölteni a telefont.
Gyári 1650-es akkuval simán rengeteg használat mellett elment majdnem 2 napot.Ami fontos, hogy Wifi-t és Mobil adat váltást tökéletesen kezeli, és minden mókolás nélkül tökéletes !!!
Aki szeretné mókolás nélkül tökéletesen sokáig használni a telefonját, annak jó ez a ROM !!
Antutu: 9659
Nenamark 50.6Szóval érdemes elgondolkodni, hogy egy ilyen jó ROM-ot ami gyári Poland, érdemese mókoltra cserélni.
-
Muffi
aktív tag
válasz
simonlaci55 #11627 üzenetére
szerintem nem volt ilyen GB se ICS alatt...:/
Ja igen ennyi ujitas van csak az új OmegabanBased on XWLSD Android 4.1.2 (Date: 31/01/2013)New
ernel PhilZ 4.3123 Toggle Buttons Mod - credits to lidroid and wanamUpdated
ropboxFlipboardGoogle+SuperSUhostsAll mods and updates from previous Omega JB 4.1.2 versions addedRom is Deodexed + Rooted + ZipalignedRom is No Full Wipe
-
simonlaci55
tag
de azért kérdeztem, mert én ugy emlékeztem, hogy lehetett vele, de akkor erre valami megoldás esetleg? mert az iphone 4 is ilyen, de igazábol az értelmét nem értem, fokuszáljon és csináljon képet, akkor én emlékeztem rosszul, a legelső szériában se volt ilyen biztos? mert nekem volt olyanom és megvoltam győződve róla hogy olyan volt, nem rég vettem eggyet és kivoltam akadva
-
Muffi
aktív tag
válasz
simonlaci55 #11619 üzenetére
Nem fotoz csak rafokuszal, neked kell megnyomni a fotozas gombot..
Hat nem sik valtozas van az uj Omegaban, csupan csak ennyi:
-
mycso
veterán
Igazából ezért is adtam el az s3-at, mert felesleges volt és valahogy ez bejövősebb, aztán most így alakult, hogy tesztkészülék gyanánt kaptam egyet.
Elvileg 2-3 hónapig lehet nálam, aztán majd meglátjuk.
mod.: eddig jól indul, gyári ICS rajta, felraktam a hozzá való CF-rootot, hogy mentsem az EFS-t, meg egyebek miatt, aztán nem bootol be és rcovery sincs.
Na akkor előröl.
-
Mazsul
tag
XWLSD NeatRom Lite 4.3 + speedmod k5-1 kettő napja fent, eddig semmi panasz, minden tökéletes.
-
bAtt001
addikt
hát nekem LS8 alapú chameleon sem bír többet mint a főzelék 4.2-esek, holnap megy is fel a hivatalos AOKP aztán hozok majd kis tapasztalatokat. mindenki linkelni a 3+ óra kijelzőket én meg örülök ha 2 megvan, tré ez az akksi
-
zoleeno1
veterán
Omega v20 Jelly Bean 4.1.2
Based on firmware XWLSD Android 4.1.2 (Date: 31/01/2013)
Kernel: PhilZ cwm6
Modem XXLS8
CSC Multi set to EUR
Aroma installer - Installation is fully customizable by user and there is options to install everything and remove Bloatware
Option to Full wipe during installation
Wipe cache partition automatic before roms installation
Wipe Dalvik Cache automatic during installation
Wipe preload partition automatic before roms installation
efs Backup
init.d support without the need of a kernel that supports init.d
Omegadroid Walk Bootanimation by By Omegas Team member Jorq1H
Omegadroid wallpaper (Omegadroid wallpaper added also to default wallpapers)
Omega Files
Omega Settings
Busybox
SuperSU
Google apps from Android 4.2:
Playstore
Gmail
Camera and Gallery from Android 4.2
Keyboard Android with Gesture Typing from Android 4.2
Keyboard with Emoji Support from Android 4.2
Clock Application from Android 4.2
Omegas addon applications:
Flash player Support
Es File Explorer (with great Root Explorer)
Hide It Pro
Download All Files
ZArchiver
Flipboard
AdFree
Mods:
Usb Mass Storage enabled by default
23 Toggle Buttons Mod - credits to lidroid and wanam
All supported languages enabled
All supported languages for Samsung Keyboard enabled
Disabled advertisements
Faster GPS lock
Modded YouTube by rolle (can download videos)
Join more unlimited contacts in the contact app
Battery % mod
Disabled Scrolling Cache
Email with Exchange Security Disabled
No MMS/SMS Log In Call LOG
No sms to mms conversion
Unlimited contacts to sms - mms
Note II POPUP Browser
Enable sub Symbols on Stock Samsung keyboard
Added exit menu to stock web browser
Ripple effect
Added Ripple on settings
Multi Windows - credits to Omegas Team members ICS_XD and mythtrandyr
On/Off button For Multiwindow in settings
Smart stay enabled on settings
Full screen photo Phone mod - made by Omegas Team member mythtrandyr and sk0t and poppuri (from http://4pda.ru )
Torch on Lockscreen when you hold home button - By Omegas Team member talexop
Camera Mod v8 > Power and Volume buttons as a shutter and more by jobnik
19 toggle buttons - credits to Mirko ddd
Home Button Lag fix - credits to Mirko ddd
5 shortcuts on lockscreen credits to Mirko ddd
Skip music tracks with volume buttons long press - credits to Mirko ddd
Samsungs Task Manager Shortcut app by indie
Fix the USB OTG Unmount Wakelock - credits to jazzk
SmartRotation on - off
Omega Settings new app:
Mods included:
System:
Kill apps Button
LockSreen Settings:
Torch on Lockscreen when you hold home button on-off
Skip music tracks with volume buttons long press on-off
Ink Effect on-off
Choose any color for ink effect
Call Settings:
Auto Recording options
Increasing ringtone on-off
Set End Call delay
Tw Launcher Settings:
Wallpaper scrolling on-off
Rotation on-off
Tweaks:
build.prop tweaks
Stock Theme Changes:
Green circle Battery
Black status bar
Accuweather Widget transparent by raubkatze
Removed:
Boot sound
Charger Connection Sound
Shutdown Animation
Rom is Deodexed + Rooted + Zipaligned -
tucsok.
senior tag
Ha 4.0.4 romot szeretnék a telóra, nem vagyok rootolva és az utolsó stock spanyol wlsd 4.1.2 rom van a telepitve akkor elég ha odinba betallózom az utolsó magyar 4.0.4 romot asszem wlp7 ráengedem és kész?
-
simonlaci55
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem , de lehet hogy hülye vok
tehát a fényképező részénél ha rányomok a kijelzőre akkor fókuszál, de nem fényképez, de én ugy emlékszem , hogy fókusz után egyből fényképezett, és nem kelett külön nyomkodni a gombot, és teljesen gyári mobilra gondolok
-
Kékes525
félisten
ROM-ot cseréltem. A XWLSD_NeatROM_Lite_v4.3.zip file felrakása nem ment hibát jelzett benne a telefon, a file nem volt crc hibás. Nem tudom mi lehetett a baj (wipe Dalvik cache” (advanced menüben van!), nem találtam. Előtte a wipe data /factory reset” - „wipe cache partition” végrehajtottam, a telepítés nem ment.
Utána megpróbáltam az odinnal, az ment.
Az XWLSD-3file+pit.rar tettem fel (CODE_I9100XXLSD.tar, CSC_HOME_OXX_I9100OXXLS6.tar, emmc_EXT4_16GB.pit, MODEM_I9100XXLS8.tar).Majd a speedmod-kernel-s2-jb-k5-1-Odin.tar ment fel, hiba nélkül.
Megfelelő ez így?
Viszont az időjárás widget nem frissül, pedig ha rá nyomok, akkor bejön a site és ott böngészhetek. Amíg a Titanium Backuppal nem állítottam vissza mindent addig jó volt, hogy lehet rezetálni a programot. Például törölni és újra telepíteni. A törlés nem ment....
-
Richard!
addikt
Adott egy 4.1.2 es JB és a Swype billentyűzet.hogy lehet eltüntetni,hogy beadjon gépelésnél szavakat?engem nagyon irritál...
-
belashx
senior tag
válasz
daninet #11606 üzenetére
Ha van garid, akkor ne ba..tasd, ha nincs akkor szedd szét és pucold meg. Tegnap (meg tegnap előtt is) szétcsavaroztam a telót, és - bár nem rémlik, hogy hozzányúltam volna a kamera optikájához - azóta foltos nekem is. Ma szétkapom, és megírom, hogy segített-e.
(Tiszta gané a teló belseje, el sem hittem volna, hogy lehet ennyire koszos valami.)
-
SGalaxYS
csendes tag
Sziasztok.
Sikeresen letöltöttem a legujabb szoftvert. Elolvasgattam az 1.hszt...
Kicsomagolás után két fájlt kaptam:
I9100XWLSD_I9100ITVLS1_I9100XXLS8_HOME.tar.md5
SS_DL.dll
Odinban melyiket hova tegyem? Elvileg annyi a dolgom h osszedugom a telefont download modba a geppel, megfelelo helyre teszem a fajlokat es inditom?
Köszi a segitseget -
mycso
veterán
Üdv, úgy fest, hogy egy ideig újra itt.
Most töltődik, eléri a 10-15%-ot és megy is rá a wanam 14.1.
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Ha jól látom az XDA-n, akkor az Omega ROM-ból hamarosan jön a v.20 XDA oldal Omega v.20 Letöltés még nincs. -
leeka
tag
Teljesen új gyári romos 4.0.4.-es fehér s2 (ami barátnőmé) naponta leginkább este amikor nem kéne neki,kikapcsol és reggelre 50-60%-ot esik az aksi...valahol mintha olvastam volna fórumban ezt a jelenséget...
Lehetne ezt valahogy orvosolni?
Buherálni még nem szeretném mert gyári garis és b.nőmnek megfelel ez a verzió,de h naponta kikapcsolt,reggel meg b@axik ébreszteni :\előre is köszi
-
mobilefan
aktív tag
szert tettem egy ilyen telcsire, nagyon karaj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest