-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
andoneboy
tag
válasz
chipi-85 #26295 üzenetére
Wanamlite-on én is így jártam. http://www.androidfilehost.com/?fid=22979706399754676
Ezt szedtem le, feltelepítettem, és probléma megoldvaszerk: először rosszat linkeltem, ez már jó, és működik
-
-
warezxts
senior tag
válasz
chipi-85 #12645 üzenetére
Ilyen nekem is volt v20as omegában. megfagyott, és soha többet nem indult.
CWM elérhető volt és betudtam ezt a beta jeboo kernelnek. (persze backupom nem volt)
kernelcsere, philz,speedmod,jeboo mégegyszer, kernelwipe script futtatások, minden volt.
rátettem wipe nélkül mégegyszer a romot, de semmi. újra kellett tennem fullwipeal...fcukmás:
innen azt vettem ki, hogy lényegében a LS8 jó de a LSD még jobb. az MS1 pedig soronként összehasonlítva a sourceban jobban hasonlít az LS8ra. az emberke az LSD-t jobban ajánlja mint az újabb MS1et így. -
-
Rebell
senior tag
válasz
chipi-85 #7692 üzenetére
Szevasztok,
Lehet , hogy buta kérdés, de felteszem.
Sokan panaszkodnak, hogy 4.0.3 alatt fagy a telefon. Miért nem frissithető a készülék 4.0.4-re? Magyarországon vásárolt telefonra csak ez van?
Az S2-sem Németországból való 4.0.4 van rajta , eddig két hónap alatt 1xer produkált olyat, hogy nem tudtam semmit ikont megnyitni a telon-kivéve az alkalmazás menüt, de azóta semmi gond és sikeresen Updatelte is magát.Kicsit értetlenül nézek magam elé.
vagy csak azért nem frissit senki nehogy tégla legyen a teló?
-
Redplee
senior tag
-
maggi1886076
addikt
-
zoleeno1
veterán
válasz
chipi-85 #5314 üzenetére
Igen, az engem is baromira idegesített, viszont a legújabb verzióból azt már kiszedték hála az égnek, nem forog hívás közben a kijelző. Tedd fel a legújabbat, ami az aláírásomban van. Egyébként az előző verziónál nem lehetett kikapcsolni.
kano: Igen, azon én is röhögtem, kicsit félre fordították a srácok, mert pont, hogy 12-ről 11-re csökken
-
kano
nagyúr
-
BigT
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest