Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
hr2
őstag
válasz
havri1 #10785 üzenetére
Rootoláshoz elég ezt feltenni a gyári recovery-ből a update external-al.
Ha Rootolás után kell az eredeti kernel akkor meg felteszed ezt a CWM recovery-ből.
-
havri1
félisten
Még mindig szenvedek a rootolással.
Hogyan tudom ezt a 3 zipet gyári recoveryből telepíteni?
Egyáltalán jó ez a root csomag a stock spanyol JB romhoz? I9100XWLSD_I9100FOPLS4_I9100XXLS8_HOME1-philz-touch_3.00_i9100-signed.zip
2-PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.01-signed.zip
3-Original-XWLSD-kernel+RoEx-Spitya.zip -
Weeman1
veterán
válasz
laszlolczka #10795 üzenetére
Hát tényleg nem rossz.
-
laszlolczka
őstag
XWLSD NEE rom tegnap este 20-órától mostanáig 2%-ot merűlt,igaz wifi-adatkapcsolat nélkül.Kb 3 perc telefonálás volt.A telefon rootolt,eredeti kernellel.Úgy gondolom ez nem rossz
-
istvan47
senior tag
-
CaNNa3IS
senior tag
Hali
Slim 4.2.1 rc2 alatt
hol tudom beállítani hogy küldje el a telszamomat? -
Weeman1
veterán
-
havri1
félisten
válasz
havri1 #10784 üzenetére
Elnézést a dupláért, lejárt a szerkesztés.
SZóval rootolnám az új JB-t.
Lesezdtem a korábban linkelt XWLSD-ROOT.rar -t.
Feltettem a benne lévő 3 zip-et külső sd-re.
Indítom recoveryben a készülélet.
Na itt akadtam el, instalálnám az elsőt, de hogy? Gyári recoveryben nekem nincs ilyen opció , csak aplly update -
havri1
félisten
Jól sejtem, hogy ha ezt a PDA-ba betallózom odinba, akkor az simán felmegy, és jó lesz az a telefonnak?
I9100XWLSD_I9100FOPLS4_I9100XXLS8_HOME.tar.md5
Mert már elvesztem a sok infóban
-
noxon
őstag
Ettől a JB frissítéstől tényleg mintha még smothabb lenne a rendszer
de a színek nem szebbek, ki írta ezt a hülyeséget?
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Tegnap érdeklődtem itt, hogy SGS II, vagy Xperia S. Nos, a döntés megszületett: ma megvettem egy használt SGS II-t, szóval üdv itt mindenkinek
Lehet, hogy lesz majd néhány kérdésem a telefonnal kapcsolatban.. most az első az lenne, hogy ahogy látom, jelenleg LS8-as szoftver van rajta. Ez jó nekem?
-
noxon
őstag
Ripple effekt és társai van már a spanyolfrissitésJB-hez?
-
Muffi
aktív tag
Na gyerekek, hogyan muzsikál a NEE vagy az új Spanyol rom?? írtátok, hogy merül mint a titanic...nagyon smussz?? mondjatok róla vmit.
én még nem merem feltenni.. még marad az Omega
-
khorvat
senior tag
spanyol romra visszatettem philz utan a gyari kernelt, de OTA frissiteshez nem ferek hozza tovabbra sem. Vmi meg hianyzik vagy szerencse is kell a sikeres update letoltesehez?
-
demyen
tag
oks, köszönöm.
Akkor elég lutri telót venni, mert sosem lehet tudni pontosan mit kap az ember.
-
zso73
veterán
Az új LSD romra a Samsung app azt írta, hogy ez már a Hungary verzsön is..
Ebből lesz majd a 04.04-én kijövő XEH ?
-
-
ntomi0730
senior tag
Tudnátok abban segíteni, T9 szótárba hogyan lehet szót felvenni, amit nem ismer, ill. a szótárt hogyan lehet egyszerűen ki-be kapcsolni, mint 4.0.3-on? JB van a telefonon
-
demyen
tag
most itt olvasgatva a visszazárásról......
Honnan tudom , hogy az enyém függő volt vagy nem? Használtan vettem elvileg függetlenül
, Lengyelt irt ki, de instaláltam Magyar függetlenre, és felraktam a gyári JB-t.Akkor most honnan tudom gyárilag milyen készülékem van?
Köszi
-
gti16v
őstag
-
keroatis
tag
válasz
Richard! #10728 üzenetére
SE ARC S készülékem van most és Samsung Galaxy S2 az egyik kiszemelt telo amiben gondolkodom hogy lecserélem, de szerintem gyenge lessz az akkuja sajna, a mostani ahogy irtam korábban norml használat melett 2-3 napig elmegy gyári romal.
De köszönöm a gyors válaszokat és a segitségetek. -
sgery
őstag
No, felraktam a romot és a root-ot is (mármint a hivatalos most megjelent 4.1.2-őt). Az eddig független telefon hirtelen függő lett. Yupppiiiii
-
zoleeno1
veterán
ha meg ki van kapcsolva, ki van véve belőle a sim meg az akksi, akkor akár fél év is
De komolyra fordítva, ahogy azt írták, nagyban függ a felhasználástól, telepített romtól/android verziótól, akksitól. Ha reggel lehúzod a töltőről, estig tuti kibírja. (nagyon extrém eseteket kivéve)
-
hr2
őstag
válasz
keroatis #10719 üzenetére
Ha csak telefonálsz és SMS, akkor a hívás időtartamától 2-3-4 nap.
Ha meg használod minden funkciót, akkor naponta szükséges tölteni.
Ha csak be van kapcsolva, semmit nem csinálsz akkor akár 8-10 nap.
Ha bevan kapcsolva, de repülő módban van és hozzá se nyúlsz, akkor elég havonta tölteni.
-
keroatis
tag
Szaisztok.
Olvastam a teloról tesztet itt a ph-n, csak nem tudták leÍrni hogy mennyi ennek a készüléknek a készenléti ideje, esetleg valaki meg tudná mondani személyes tapasztalatból ?
Előre is köszönöm a segitségetek.
A
-
zso73
veterán
válasz
laszlolczka #10691 üzenetére
Köszi. Sikerült. Csak így meg kinullázta a telefonomat.... Mindegy. Így legalább szűz rendszrem lesz...
-
okiman
tag
válasz
zoleeno1 #10708 üzenetére
Honnan látod hogy nincs rajta gari ( 1ébként télleg nincs ) ? Ha frissítek akkor a függetlenhez valót kell felraknom? ( nem tudom melyiket dobja fel frissítésnek a szerver ha OTA-n akarok frissíteni, a függetlent vagy a T-Mob-ost ) Gondolom ha esetleg visszazár el kell vinnem 1 "hozzáértőhöz" aki megoldja ezt a problémát.
-
okiman
tag
Houston... van 1 kis probléma... Az S2-met függetlenként vettem az alábbi képen látható alapsáv és kernelverziósan. Ma bevittem a Samsung Mobile pontba megnézetni, hogy a hivatalos JB-re való frissítés előtt ( nehogy pofára essek ) biztos független-e. Hát nem. Alapból T-Mobile-os és nagy valószínűséggel függetlenített mert a Telenoros céges kártyámmal használom. Ráadásul 1 nagyon jó barátomtól vettem, aki szintén Telenoros kártyával használta, és már ő is használtan vette, csak vett 1 új LG NEXUS-t. Kérdés:hivatalos JB-re való frissítés esetén megszívtam, mert visszazár a telefon T-Mobile-osra? Vagy van esély rá hogy nem? Mi ilyenkor a teendő ( T-Mob kártyát a céges használat miatt nem áll módomban venni mivel az egész cég Telenor csomagos )
-
futor
aktív tag
WanamLite JB LSD V14.1
[link] -
sgery
őstag
válasz
laszlolczka #10685 üzenetére
Honnan tudom még letölteni ezt a root csomagot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest