- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
azt azért érzed te is, hogy ez így nem a valóság? mármint hogy lehet ennyit jelez vissza, de hogy nem 3%-ot csökkent 1 óra alatt az is 100
a következő órában lehet majd lesz az 30% is.
De ha tényleg így lenne, akkor 10 óra alatt menne le 30%-ot.
30 óra!!! kijelzővel meg kb 0-ra. Ilyet még konnektorról sem tud. -
logarithm
őstag
Talán a hivatalos?
Jó rombolást -
logarithm
őstag
-
kungzi
veterán
Changelogs :
Kleinere Fehler wurden noch behoben und Designanpassungen vorgenommen (11.03.2013)
MIUI v5 Design- und Interface
Deutsch-Englisch Pack by Andy25
Wetteranzeige im Lockscreen
Kernel Dorimanx v7.49
System Optimierung
Aqua Mail als Standart App
App Hider
Mi-Voice by YourApp24
MIUI v5 Tastatur
Kamera App Update (JB 4.2.1)
Kalender Widget
HD-Wetter Widgets
AdAway Werbeblocker
SetCPU
uvm. -
-
havri1
félisten
Ha délután még jó volt, akkor azóta mit raktál fel? Valami bezavarja. App, beállítás?
Tedd fel újra, és egyesével ha felraksz valamit, vagy állítasz, teszteld le. Így kiderül mi fogja vissza.(#13331) Fabius.M : Akksinál mit jelez, melyik app mennyit ment stb? Nem ragadt be valami? Beállítások/Akkumulátor
(#13334) kungzi : Letesztelted a simet másik telefonba, ott van net?
-
havri1
félisten
Passz, én használom keményen, amolyan hardcore userként, sokat töltöm mindet.
Meg amúgy is, a merülés nagyban függ, miként, miket használsz. Pl FB app, messenger, viber, widgetek stbstbAntutu teszt : 8864
Na itt van az, hogy tök mind1 mennyi pont, a felhasználói élmény mindent visz
(#13238) kano : Akkor csak rosszul következtettem a sorrendből. Már ezt is tudjuk
-
-
havri1
félisten
És ezt gyakorlatban is észlelted, vagy csak a speedtest programjával? ( Mire nem elég telefonon a 2mbit?
)
Most lefuttattam , Neatlite 4.4 , 25.4/5.9, szóval kb hozza azt, amit a net tud. Stock-on sajna nem csináltam, de sokat használtam wifit, nem vettem észre lassulást. -
simonlaci55
tag
de azért kérdeztem, mert én ugy emlékeztem, hogy lehetett vele, de akkor erre valami megoldás esetleg? mert az iphone 4 is ilyen, de igazábol az értelmét nem értem, fokuszáljon és csináljon képet, akkor én emlékeztem rosszul, a legelső szériában se volt ilyen biztos? mert nekem volt olyanom és megvoltam győződve róla hogy olyan volt, nem rég vettem eggyet és kivoltam akadva
-
-
havri1
félisten
A helymeghatározás meríti nagyon, (legalábbis nálam) én eleve ki kapcsoltam, így teljesen jó.
Viszont van egy bug:
Ha BT headset van csatlakoztatva, akkor ha befejezem a hivast, pár mp-re megfagyott a telefon.
Sokat teszteltem, csak akkor csinálja, ha a Bt headset van csatlakoztatva.
Le tudod tesztelni? Mert így kizarhato, hogy rom bug, vagy nálam akad össze valamivel. -
kungzi
veterán
-
csabám
addikt
-
BigT
senior tag
nem tudom, hogy a kerneltől merült-e, de azt biztos, hogy miután a philz valamelyik verzióját felnyomtam alá, akkor nem volt ilyen gondom. De az is tény, hogy egy rakat dolgot lefagyasztottam közben és amit itt, a fórumon javasolt valaki, rescan media appot is felraktam (valaki azt írta, hogy a folyamatos média scanneléstől merülhetett a cucc). Azóta átálltam a neatrom-ra inkább.
-
Doosa
aktív tag
Kösz! 2000-es aksim van, már egy éves és nem bántam vele kesztyűs kézzel, de szerintem még mindig elég jó kondícióban van wifi és 3g nélkül menne akár 2 napot is szerintem, csak hát úgy nem az igazi...
Feldobtam az app-ot és a kernelt is, aztán most adok neki egy napot, meglátom mi történik. -
Doosa
aktív tag
Reggel ez fogadott. Azt hittem elsírom magam. Nem tudom elképzelni miért kel fel állandóan. Nincs semmilyen extra app telepítve.
Ha nincs net akkor, teljesen oké minden, de ha netet talál egyszerűen megőrül. 2 kiba****t e-mail fiókot akarok szinkronizálni és csókolom, ezt nem lehet megoldani a nélkül hogy a telefon ne merüljön le egy éjszaka alatt???
Ebbe a romba amúgy a szinkronizálást ki se lehet kapcsolni? Nem mintha ki akarnám. -
hr2
őstag
Hát nem tudom mi lehet.
Nekem a Stock XWLS8, 10-12 óra készenlét alatt 3-3és fél óra kijelzőt bírt.
A Neat és a Leak, 10-12 óra készenlét alatt, 4-4és fél óra kijelző.
Mind a 3-nál ezek után volt 20%-on az akksi, a wifi állandóan megy + Boat-al NET-ezek.
(Akksi meg a gyári 1650-es.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged