Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheBomberman
tag
válasz
mikesgabor #43289 üzenetére
-
TheBomberman
tag
-
TheBomberman
tag
-
TheBomberman
tag
válasz
arecibo #43102 üzenetére
Nem sietek az eladással, annyira nem akarok megválni tőle, 2 kártyát használok, szóval tulajdonképp kell 2 teló. Aztán meg egyrészt aki ismeri a telefont, tudja mit várhat tőle, és szerintem ez a kis masina bőven megállja a helyét a mai tepsik közt is, másrészt a hurrogókat nem szoktam figyelembe venni. Ha van rá vevő, jó, ha nem, a piac úgyis formálja majd az árakat.
-
TheBomberman
tag
válasz
Just_Reboot #43083 üzenetére
Már rég megvan az utód egy S4 személyében, az S2-t húgom használta, de ő meg beállt az almásnokiások hipszter közösségébe. Kár érte. Én maradok a Samunál!
-
TheBomberman
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem a hirdetés helye, de megválok szeretett telefonomtól és akit esetleg érdekel, keressen bátran!
Üdv,
Gabesz -
TheBomberman
tag
Sziasztok... ismét!
Úgy adódott, hogy visszakerült hozzám a jó öreg S2-m (húgom használta, mígnem vett egy almás nokiát), és jó lenne "felfrissíteni" kicsit néminemű szoftveres turbóval. Jelenleg 4.1.2 stock fut rajta PhilZ kernellel, de mielőtt neki adtam volna is gondolkodtam egy 4.0.4-ben (custom kernellel), csak aztán a projektem nem valósult meg.
Igazából egy stabil, jól használható romot szeretnék, mely az üzemidővel sem fukarkodik. A teljesítmény másodlagos, mivel a FB, Gmail, fotó, és napi 0,5-1 óra gps+zenehallgatás (endomondo) lenne az alapfunkciókon kívüli használat tárgya. Mehet a 4.0.4, nem fogom megbánni, vagy annak ellenére, hogy sosem voltam custom párti, tudtok-e ajánlani valamilyen "eztkinehagyd" romot?
Előre is köszi a válaszokat és a segítséget!
-
TheBomberman
tag
Jelenség: este töltés után kicsit még neteztem mobilon, 90%-nál tettem le, alvás, reggel kelek, telefon meghalt. Be sem tudtam kapcsolni, csak miután rádugtam a töltőre, és érdekes módon bekapcsolás után is 90%-on állt az akksi.
Ez SoD lehetett? (fw: 4.1.2 stock JB (XWLSN), PhilZ) Köszi a segítséget
-
TheBomberman
tag
-
TheBomberman
tag
-
TheBomberman
tag
Sziasztok!
Van lehetőség 4.1.2 rendszer nandroid backupját visszaállítani mondjuk egy 4.0.4-es rendszeren?
Köszönöm
-
TheBomberman
tag
Az új XWLSS-ek közül a DNF a Nordic?
-
TheBomberman
tag
Szépjóestét! Tudnátok ajánlani valami jó árú karpántot S2-re futáshoz? (néztem belkint de nem akarok érte 7-8e ftot kiadni) köszi
-
-
TheBomberman
tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy magyar Play storeból mikor lehet majd pl készüléket vásárolni (Nexus 4)?
-
TheBomberman
tag
írtátok, hogy létezik egy "product code" átíró program, linkelnétek kérlek?. a nordicban van ORS (az remélem jó a szlovákiai Orangeos mobilomhoz) és arra szeretnék állni. köszönöm!
megtaláltam közben!
-
TheBomberman
tag
Sziasztok!
ICS alatti wifi beragadásra van valami fix? Úgy rémlik anno mintha lett volna erről xda-n egy topik, de nem találom. Visszatérnék JBről ICSre (akkuidő miatt), de eléggé zavaró e bug, 4.0.4-el meg nem "játszom".
Előre is köszi, jóéjt
-
TheBomberman
tag
Tudnátok linkelni egy 3+1 fájlos NEE 4.1.2 JB-t ami már a 26.02.2012 "frissebb" verzió? (ha van ilyen)
Köszi!
-
TheBomberman
tag
-
TheBomberman
tag
Halihó! 2 kérdésem lenne:
1. ha létezik 3+1 fileos nordic JB, tudnátok linkelni?
2. fent van a spanyol jbhez a PhilZ kernek, na már most megoldható, hogy odinból a nordicot ha flashelem, akkor csak a modem-et és a csc-t tallózom be, hogy megmaradjon a rootolt kernel, vagy mindenképp az "összes részét" tegyem fel a romnak, majd utána a kernelcsere? (remélem érthető)szerk.: u.i.: ja és youtube-on meg lehet oldani, hogy ha lezárom a képernyőt, ne álljon meg a videó? (pl. zenehallgatásnál jutyubról)
köszi
-
TheBomberman
tag
válasz
Fritz Teufel #13637 üzenetére
Igen, főleg nekem is ez a problémám, de akkor feldobom a nordicot, aztán meglátjuk!
-
TheBomberman
tag
Lehet, hogy megköveztek a kérdésért de van érdembeli különbség a spanyol és a nordic JB közt, hogy az NEE-t ajánljátok inkább?
-
TheBomberman
tag
fent volt a 4.1.2 leak > feldobtam a hozzá való philzt > nandroid backup > full wipe > majd felment a 4.1.2 spanyol > hozzá való philz > szénné wipeoltam megint > nandroid restore majd jön a hibaüzenet... pin kódot sem kért, reboot után megjelent a lockscreen majd feloldás után a sötét képernyő és a hibaüzenet fogadott
havri1: X romról van mentésem amit egy Y romra akarok visszatenni, bár mind2 JB...
-
TheBomberman
tag
A problémára sajnos még mindig nem találtam megoldást.
Full wipe megvolt, PhilZ kernel recoveryből felmegy és restore után használhatatlan a készülék. Esetleg a backup során léphetett fel valami probléma?
-
TheBomberman
tag
válasz
TheBomberman #13508 üzenetére
tárgytalan, full wipe megoldotta a problémám
(bocsánat, már kifutottam az időből)
szerk2 .... mégsem jó
-
TheBomberman
tag
nandroid restore után ezt a hibaüzenetet kapom: Application installer has stopped working. majd fekete képernyő... nem jelent ez így sok jót
mihez kezdjek most?
-
TheBomberman
tag
Sziasztok!
Szlovákiai Orange szolgáltatós telefonom gyári visszaállításán gondolkodom, a hivatalos JB előtt. Jelenleg JB Leak fut rajta, 4.0.3 stock rendszerre lett téve (no wipe). Időközben viszont megjelent a 4.0.4 a telóra (I9100XWLPZ_I9100OXXLPV_ORS), ami ugye a brickbug miatt veszélyes. Gondolom azért inkább 4.0.4-et tegyek vissza mint sem 4.0.3-at, de lenne 2 kérdésem:
1. 4.0.4-ben brickbug orvoslása kernelcserével lehetséges? Ha igen, ajánlanátok egy stabil cuccot?
2. 4.0.4-ben még jelen van a wifi beragadás és a SoD?Előre is köszi a válaszokat! Gabesz
-
TheBomberman
tag
válasz
TheBomberman #9077 üzenetére
-
TheBomberman
tag
Nyomok egy scant, kijön a bt eszköz, rákattintok, és párosítja. Utána semmi opciót nem tudok előhívni, és nem is jelenik meg (én is az auto csatlakozást kerestem, de ezekszerint béna vagyok, nem találom).
Viszont azt a "szövegbuborék-szerű" "Hanghívás" gombot nem nyomtam meg a bt fejegységén. Nem lehet, hogy az a gond?
Takika14: a párosítás megvolt
-
TheBomberman
tag
Sziasztok!
Adott egy Nokia CK-20W bt kihangosító szett a kocsiban meg az S2. A probléma a csatlakozással van, ugyanis nem bírom rávenni a telefont, hogy csatlakozzon. Hanghívásokra szeretném használni, a media player nem elsődleges. Lehet esetleg kompatibilitási probléma? (a régi nokiámmal természetesen flottul megy)
Köszönöm
Gabesz -
TheBomberman
tag
-
TheBomberman
tag
KIES-el fel lehet majd pattintani Leakre, vagy kell előtte egy gyári visszaállítás?
-
TheBomberman
tag
-
TheBomberman
tag
válasz
zoleeno1 #6834 üzenetére
azért a biztonság kedvéért bek*aphatják... ha nem kezdenek mindenkit hülyíteni november végétől, most nem lenne ez a sok sírás rívás a fogyasztók részéről se és megkímélték volna az idegeinket! egy ex-zászlóshajó készüléknél ilyet bejátszani... szerintem ezt már nem nevezhetjük presztízskérdésnek
-
TheBomberman
tag
zoleeno1 és laszlolczka Köszi a válaszokat!
-
TheBomberman
tag
Ennek az Armageddonnak (4.1.2 AED) van egyáltalán valami zavaró hibája? Annyian dícséritek - és bár nem akarom piszkálni a telefonom - csak feltenném még hivatalos JB előtt.
-
TheBomberman
tag
Ha kijön a hivatalos JB akkor először kell majd egy gyári visszaállítás test JB leakről, hogy tudjam frissíteni hivatalosan, igaz?
-
TheBomberman
tag
válasz
Varszegig #3610 üzenetére
igen, igen gondolom, mindenki karácsonyi lázban ég, én is épp az üdvözlő smseket küldeném, csak hát így kellemetlen... kb 30 számra küldenék sms-t, de csak 10esével engedi
olvastam több helyen, hogy 4-5-nél többnek már MMS-re konvertálja, na de hát kérem, az ősrégi Nokiámmal nem okozott ez gondot, nehogy már egy ilyen csillivilli, állítólag "okostelefon" mondjon csődöt
-
TheBomberman
tag
válasz
TheBomberman #3589 üzenetére
-
TheBomberman
tag
Miért van az, hogy ha több embernek küldenék smst egyszerre, átalakítja automatikusan MMS-re, holott nincs is 160 karakternyi szövegem?! (és hogyan tudnék egyszerre több mint 10 embernek csoportüzenetet küldeni?)
Köszi előre is, Gabesz
-
TheBomberman
tag
JB leak lockscreen fagyását orvosolni lehet valahogy, mondjuk egy launcherrel (GO, Nova, stb.)? Állítólag együtt lehet élni vele, de engem kettévág tőle az ideg... még a szeretet ünnepén is.
Köszi
Egyúttal szeretnék minden kedves fórumozónak békés, boldog karácsonyt kívánni!
-
TheBomberman
tag
Tegnap én is rászántam magam, pedig egész türelmes voltam ami az ofisöl JB-t illeti. Ezúton is köszönet kungzi kollégának a segítségért!
Sammobileról töltöttem a leaket. 1.85-ös Odinnal tettem fel én is stock 4.0.3-ra, minden simán ment (wipe nélkül). -
TheBomberman
tag
válasz
TheBomberman #3253 üzenetére
WinRAR-ral sikerült!
-
TheBomberman
tag
válasz
TheBomberman #3239 üzenetére
na jó... megpróbálom megoldani magam, de egy kis segítségre szükségem lenne:
letöltöttem a I9100XXLSJ_I9100OXXLS1_OXX zip fájlt, de a benne található tartalomhoz nem tudok hozzáférni (MODEM, CSC, CODE), mert a "tömörítési formátum nem támogatott"
mi lehet a baj? köszi
-
TheBomberman
tag
Ugyan nem vagyok érdekelt a főzött romok terepén, de meguntam a várakozást, nekem karácsonyra Jelly Bean lesz a telefonon (ha segítetek)!
Egyszerű a terv: Szolákiai Orange szolgáltaó által függetlenüll 4.0.3 stock-kal kiadott (PDA:XWLPE) SII-mre szeretném feltenni a JB Leaket, mégpedig az alábbiak szerint:
a, az összes adatom (alkalmazások, névjegyek, naptár, stb.) le legyen mentve
b, gari szempontjából visszaállítható legyen érintetlen gyári állapotba (már letöltöttem a hozzá való ORS Orange firmwaret)
c, root nem kell, tehát remélem root nélkül is felrakható.Sokat olvasom a fórumot (igen, 1. hsz-t is, nem vagyok totálisan elveszve), rá is kerestem, de ilyen "verzióban" nem találtam, hogy egyszerre ezek a feltételek teljesüljenek, tehát nagyon megköszönném, ha valaki le tudná írni, hogy mi a menete a dolgoknak.
Nagyon szépen köszi a segítséget, mindenkinek békés boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
szerk.: akár PM-ben is, ha lehetőség van rá
-
-
TheBomberman
tag
HUTCHDB és kungzi
Köszi a válaszokat! Nem hogy nem megy vissza (bár nemtudom ez alatt mit értesz), csak úgy mondanám kisebb a felület, ahol érzékeli az érintést. Van rá gari, de hogy utánaolvastam írták páran, hogy egy firmware update segíthet a dolgon. Ha van ilyen lehetőség (mint ahogyan a kamera firmwaret is lehet), akkor azt melyik kóddal tudom elérni?
(gari van rá, de nem akarok rá várni, mert szükségem van rá vizsgaidőszakban... if you know what I mean
)
-
TheBomberman
tag
-
TheBomberman
tag
-
TheBomberman
tag
válasz
zoleeno1 #1587 üzenetére
Hát pedig sajna... keresgettem fórumokon (többek közt XDA-n), de konkrét megoldással egyik sem szolgált. A lényeg, hogy a VISSZA gomb mintha kisebb területen fogadná az érintést, kevésbé érzékeny. Akku ki-be trükköt javasolták, de nem nagyon segített.
Várok, hátha Ti tudtok valami jobbat!
-
TheBomberman
tag
válasz
TheBomberman #1568 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest