- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
widi
tag
válasz
Takika14 #9238 üzenetére
Eredetileg úgy volt a JB majd újraparticionálja a memóriát, a leak 3 fájlos, és van is hozzá pit fájl. Én ezzel kezdtem, akkor még nem is volt végleges. Viszont a végleges egy fájlos, pit nélküli verzió lett, vannak akik leak kihagyásával egyből ezzel kezdték, de ezek szerint így is frissíthető.
Véleményem szerint rosszat nem csinál azzal senki, hogy előtte a leakot teszi fel, majd utána a véglegest, max. kicsit tovább tart a mutatvány. -
zoleeno1
veterán
válasz
Takika14 #8338 üzenetére
Ha a kies gyárinak látja és azt írja, hogy nincs jelenleg frissebb szoftver, akkor gól, tudod majd frissíteni vele, ha kijön a magyar.
Az alkalmazásokat Root uninstaller-el próbáld meg leszedni.
(#8336) kungzi:
-
kungzi
veterán
válasz
Takika14 #7625 üzenetére
beírod google-ba XWLP7 stock kernel és megkeresed! Nem tudom miért könnyebb mást megkérni azért, hogy megkeressen valamit, míg ezt ő is ugyanúgy megtudná csinálni rövidebb idő alatt. Komolyan nem értem a mai fórumozókat!
Itt van! Mivel .rar ki kell tömöríteni! PDA-ba be és start.
ui: Egyébként ez ugyanaz, amit tegnap küldtem. Mivel minden magyar telóra az XWLP7 rom az utolsó hivatalos rom, csak a CSC más, így a kernel egyforma. Sőt még a külföldön megjelent XWLP7 romok kernelje is ugyanez.
-
Hina
aktív tag
válasz
Takika14 #7588 üzenetére
Fogalmi zavarok vannak, én úgy látom.
I9100XWLP7_I9100XXLPS_I9100TMHLP2_HOME.tar.md5 <-- ez egy 1 fájlos ROM és nem csupán kernel.
Eleve ez a CF-Root amit használtál nem ehez a ROMhoz való. Ehhez nincs CF-Root, okozhatta ez is a TB anomáliáit...
Amit tudsz tenni, hogy wipe-olsz recoweryben (telcsiszámok, SMSek, beállítások, játélállások és még sok más dolognak intsél PÁÁt..), utánna ODINnal felteszel egy független romot (ettől nem lesz független a készülék) és arra a pontosan hozzá való CF-Root-ot.Ja meg elmondod a rózsfüzér 5 tizedét a telefonodért, hogy "add uram, hogy ne csináljak téglát belőle"...
-
belashx
senior tag
válasz
Takika14 #1091 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de hiába választod ki kézzel, ha a kiválasztott hálózat térereje "elmegy", akkor rá fog állni a külföldire.
Én határ mellett lakom, és a T-nél kikapcsoltattam a roamingot emiatt.
Viszont ha valaki tud tuti módszert erre, az engem is érdekelne.
-
LanyUs
őstag
válasz
Takika14 #577 üzenetére
Az akku keret engem is érdekelne, mert már gigapack 3400mAh-es utángyártottan is gondolkodtam
Szóval ha veszek egy aksis keretet [link], az végül is plusz egy 1300mAh-es akku. Lenne három kérdésem még.
Nagyon vastag a tok? Egyszerre tölthető a gyári akku és a keret? A keret használható 2000mAh-essel is? ( a vastagsága miatt kérdem, hogy befér-e alá ), mert az együtt már 3300 lenne, ami 2 napra elég kell legyen.Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged