- Magisk
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
-
Doosa
aktív tag
válasz
Sprite75 #10013 üzenetére
Kösz szépen!
Az a baj hogy szerintem ez nem oldja meg a problémámat
Többen számoltak be arról, hogy ezzel a rommal milyen jól bírja a készenlétet wifi mellett. Kungzi volt aki ki is rakta, hogy neki mit produkál. Oké csodát én sem vártam, miért is lenne nálam annyira jó a készenléti idő mint másnál (0 ébredés készenlétbe
), meg ő biztos tovább gyomlálta és custom-olta nyilván jobban vágja a témát mint én. Az is lehet hogy nagyfeszültségű villanyvezetékek mellet használta ahol kevésbé merül a telefon, esetleg egy varázsló álmot bocsátott a telefonjára stb... De az hogy nálam egy az egybe ugyanaz a config kb 8-10 percenkénti ébredést okoz az bosszantó.
-
Sprite75
tag
válasz
Sprite75 #9545 üzenetére
Most majdnem kicsesztem magammal
Próbaképpen én is bekacsoltam ezt a TalkBack-et Aztán nyomtam egy home gombot és onnan sehova.
A Nova launcher van fent és ezzel összeakadt ez a felolvasó segédprogram és nem tudtam görgetni sehol sem a képernyőt se az alkalmazások közt sem a beállításokban. Ahogy épp megnyílt a beállítások ott volt és nem tudtam legörgetni a képet a kisegítő lehetőségekhez hogy kikapcsoljam a TalkBack-et
Végül is az egyik kezdőképernyőn kint volt a G Play ikonja, ott rákerestem a TeamViewer QuickSupport ra és azt meg tudtam nyitni és így már PC-ről ki tudtam kapcsolni ezt a sz@art.
Jó móka volt -
goom
senior tag
válasz
Sprite75 #9510 üzenetére
Én jó szívvel ajánlom az Active Lockscreen programot. Ingyenes, igen jól testre szabható, és a Play-en több skin is található hozzá.
Akár 30 alkalmazás (valamint négy kiválasztott hívószám) felvehető vele. Azóta nagyon gyakori, hogy a telefont nem is oldom fel, csak innen belépek a kívánt programba. -
logarithm
őstag
-
Sprite75
tag
-
Melanor
tag
válasz
Sprite75 #3176 üzenetére
Köszi, de az utángyártott aksikat nem szeretem. Valahogy, ha a teljesítménye elfogadható is, akkor meg meghal 2 hónap alatt. Szerintem kispórolják az elektronikát, ami megvédené a mélykisüléstől, vagy a túltöltéstől. Az eredeti 1350-es a gyorsboltból 14000 alatt van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged