- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Tévedtem, 4$. Csak ilyen egyszerű. Nem fekete, inkább 50%-ig transzparens sötét barnásszürke színű, de jól néz ki. Az eladó németföldről postáz, nem Hong Kong-ból, a tok pedig tökéletes a nagyobb akksival.
-
zoleeno1
veterán
Ha közben töltőn volt, akkor elvileg nem lehetett SoD, mert töltés közben nem tud deep sleep-be menni a teló.
(#9328) Jessus81: Sokszor írva volt már. Nem kell az akksit ki-be rakosgatni, elég, ha ha hosszan (8mp) nyomod a power gombot.
(#9334) tsabo_84: Nem te vagy az első olyan ember itt, akinek régebbi készüléke van, tökéletesen működött, egészem addig, amíg be nem került a szervizbe... Ott cseréltek benne valamit, azóta SoD...
De igen, +1 (#9337) Szelley-hez, tegye fel mindenki az S8-at, akinek SoD problémája van.
-
laszlolczka
őstag
Főzőcskézek én,de azt mondom legjobb a leak+jeboo+lp4 modem.Nálam ez a párositás bug nélkül teszi a dolgát.Már már azt mondom az üzemidő is elfogadható.Már sok főzeléket kipróbáltam,de mindbe van valami bug.Ha kijön a végleges,bizom benne nem b@ssz@k el.Mert már ilyenre is volt példa sajnos.
-
Fuji82
tag
Én most rendeltem egy 2000 mAh-s akksit. Kíváncsi vagyok rá, pár napon belül megjön. Azt szeretném kérdezni, hogy ha beteszem a telefonba akkor utána elég csak a túltöltést megcsinálni(bekapcsolt állapotban teljesen feltöltöm és utána kikapcsolom a telót és úgy is tovább töltöm 100%-ig) és utána Battery Calibration vagy kell valamit törölni a recoveryben is?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest