Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
gangstagergo
senior tag
Nem annyira S24 topichoz kapcsolódik de nemrég találtam egy tök jó időjárás appot ami teljesen ingyenes. [link]
-
szami777
addikt
Nézem 1 nap alatt 40+ hozzászólás.
Gondoltam, most vagy kijött egy update, vagy jött egy fos az exynos lökéshullám.
Lassan csak lemorzsolódik a topic és az marad itt, akinek tényleg van ilyen telefonja...vagy venne.Ha már szóba hoztam, csak nekem fura, hogy semmilyen update nem jött még a telefonra? Korabbi samu csúcstelóknál az első 3 hétben jött legalább egy hotfix/frissítés.
-
migabi24
nagyúr
válasz
gangstagergo #390 üzenetére
Lehet ezzel viccelődni, de ez inkább szomorú
-
zzola
titán
válasz
migabi24 #387 üzenetére
Távol áll tőlem a "védés", nem fagyok fanboy és vérpistike sem, mint egyesek. Én használom az eszközt, és nem szintetikus tesztekre recskázok. Nem nézek kijelző időt és nem játszok a mobilon.
Egy iPhone 14-em van, ahhoz tudom mérni és nem rosszabb nála ha a HW-t nézzük (napi használatban és nem tesztekben).Egyébként épp ez vezérelt a vásárlásnál, az ár/érték arány, S24 256GB vs i15pro 256GB.
-
kchris78
veterán
Azert azt idetennem hogy a terero ugral ahogy mozgatjuk a telefont vagy alapjaraton is csak egy magasfrekvencias szuron megy at ami kisimitja. Hasonlokepp az uzemanyag mutatohoz. Az se ugrandozik ahogy hullamzik az uzemanyag a tartalyban.. Plusz, az hogy hany csik van az se mervado, a dBm ertekek a fontosak, ha csik alapjan vonna le valaki kovetkezteteseket. Azt elismerem hogy szar az Exy (iPhone modem vs S21U-m volt) sajat tapasztalat alapjan is.
-
manokaki
addikt
válasz
nincsnév007 #378 üzenetére
2 napot elleszel ,de 3-at nem , akárhogy használod a készenléti ideje kevés ( az exynos miatt ) , ha AOD -t is hasz álsz akkor felejtsd el még a 2 napot is , az eszi az aksit minden telefonon..
-
heba83
csendes tag
válasz
Antonio989 #382 üzenetére
+1
Térerő gondom nem volt még
Akkumulátor kibír 1 napot, (elég sokat telefonálok, igaz sokszor rovidebbeket, játszom- Diablo, Warcraft, messenger és a többi...)Nekem üde váltás már egy 6 éves S9 plus után.
Pedig az akku uzemidotol féltem a legjobban, de ha nagyobb lenne az akksi, akkor azt is toltore tenném, hogy biztos kibirjon egy napot. Szerintem más is azt teszi... -
Antonio989
csendes tag
Én is S23-at szerettem volna de mivel ez olcsóbbra jött ki, így ez lett.
Szerintem mindenkinek más a felhasználási szokása, fosnak nem nevezném azért. Az AI funkciók amúgy is érdekelnek (igen, tudom jön majd S23-ra is) a térerővel eddig nem volt problémám, most pl fullon van.
Nem tökéletes ez a telefon nem is állítom, de szerintem minden telefonnál el lehet mondani, hogy egy kicsit lehetne jobb valamiben.
eddig nekem bejön így is.
-
<Adamsky>
nagyúr
Ezt a választ most nem értem.
Arra utaltam, hogy ha jól emlékszem, korábban azt írtad, igazából nincs szükséged Ultra-ra (azért is vetted ugye az S23 Plus-t). Most pedig - ha jól értem - végül csak vettél egy Ultra-t (S24 Ultra-t). Így értettem a "rámelegítést".#365 gangstagergo
Nincs "hiszti és fikázás", max. vannak olyan emberek (köztük te is), akik kissé karcosan fejezik ki magukat. A tény viszont tény. Idén se volt képes még megközelíteni se az Exynos SoC a Qualcomm-ét. -
Móci
addikt
válasz
Antonio989 #374 üzenetére
Az ugráló, és szarabb térerőt látva szerintem kvára nem éri meg ez a fos.
Szégyen.
Szemeztem az S24-el, de ha maradt a szolgáltatónál S23+ vagy S23, az lesz inkább. -
qltsar
veterán
válasz
nincsnév007 #375 üzenetére
S23 széria nem opció?
-
autotaxmo
őstag
Aki azt mondja hogy neki átlagos használat mellett tökéletes az S24 exyfoss és nem érdekli hogy ezért a pénzért egy sokkal szarabb telefont kapott mint a snapdragonos társai, azoknak gratulálni tudok. Engem azért szemely szerint kvara zavarna hogy ennyire alul teljesít mindenben és még a tavalyi modell is raver sok mindenben, de az hogy a snapis S24 konkrétan rommá veri az exynos S24-et az szerintem elfogadhatatlan.
-
nincsnév007
addikt
egy olyan napi 2-3 óra képernyőidővel mennyit bírna az s24 aksija? mostani telóm így kb 2-3 naponta töltöm. mert nagyon tetszik az s24 de ez a videó így kicsit elszomorított.
-
Antonio989
csendes tag
Ez a 16% sok sajnos, ez a videós csinálta az s23 összehasonlítást is, ott 5% különbség volt szintén s23 javára. Az exynos 2400 jobb és jobban van optimalizálva mint a 2200, S22-ről és azelőtti szériákról megéri váltani sztem. S23-ról nem éri meg, én is azt mondom, de ha ilyet veszel mégis, nem lesz sok különbség akkuban, (S23-hoz képest) és 7 év szoftveres támogatás azért nem rossz.
-
migabi24
nagyúr
válasz
gangstagergo #365 üzenetére
A videó lényege nem az volt, hogy melegszik vagy sem, hanem, hogy a snapis verzió mindenben jobb mint az exynos
-
gangstagergo
senior tag
válasz
manokaki #358 üzenetére
A saját tapasztalat az, hogy a mindennapokban nincs akkumulátor/melegedési problémák.
De persze érthető a hiszti és fikázás az emberek részéről mert a "tesztelők" más képet mutatnak a chipek között. Ezért is jó, hogy van 14 napos elállási lehetőség a vásárlóknak mert ennyi idő alatt kiderül, hogy a felhasználási szokásoknak megfelelő-e a készülék. Nálam bevált és napról napra egyre jobban kedvelem.
-
qltsar
veterán
válasz
<Adamsky> #361 üzenetére
A topicból egy embernél jelentkezett, aki fullban SmartSwitch-elt az előző telefonról, ettől még lehet, hogy van valami hibája a készülékének, másoknál 37 fok Navi + Zene + 15W-os "gyors" wireless töltés mellett autóban, szóval érthetetlen.
Nyilván nyáron kérdéses lesz, de szerintem, ha a WALT CPU governort megcsiszoják kicsit Ultránál, szerintem nem lesz gond.
Nade, befejeztem az offtengert: remélem, hogy azért valamennyire javítanak az Exynosos helyzeten, bár a modemmel sajnos nem fognak tudni mit kezdeni valószínűleg.
-
mSchumi87
senior tag
Csak hogy nelegyen vége a rossz hirnek
[link] -
qltsar
veterán
válasz
<Adamsky> #354 üzenetére
Most néztem meg a videót. Sejtéseim beigazolódtak, hogy az Exy 5300 nem lett jobb Pixel 8 óta. Meg is látszik, hogy szívja rendesen, a végén 16% különbséggel az SD verziónak kedvezően.
Az, hogy az ISP-t ismét nem sikerült ugyanolyanra hangolni, meg, hogy már több videóban leállt a kamera Exy esetén csak hab a tortán. A sebesség már mellékes lenne, biztos, hogy szépen fut a rendszer az Exyn, de ezzel nem mész sokra, szerintem ez kb. SD 855 óta, ha normális a szoftver már nem számít.
Örülök, hogy az Ultra mellett döntöttem váltásnál, különben maradok S23+-nál.
-
migabi24
nagyúr
válasz
gangstagergo #357 üzenetére
Milyen saját tapasztalat?
Te használtad mindkét modelt?
-
manokaki
addikt
válasz
gangstagergo #357 üzenetére
Milyen saját tapasztalat , Te is csináltál egy összehasonlitást ?
-
ClioRS
őstag
válasz
manokaki #350 üzenetére
Szerintem meg de, az is baj. Kiadsz egy rakás pénzt a csúcsért, és nem csúcsot kapsz.
Nyilván a való életben ezt nem veszed észre, kivéve az akksit, de akkor is, szerintem azért gáz, főleg úgy, hogy 2 évvel ezelőtt ugyanezt eljátszotta a Samsung az S22-vel. Én szerencsés vagyok mert céges teló és ingyen volt, de ha én ezért fizettem volna akkor 2 napon belül visszaviszem.
-
manokaki
addikt
válasz
gangstagergo #352 üzenetére
Az a baj , hogy ha nem is átlag felhasználást mutat be, de az aksi fogyasztásban minden képpen jelentkezik a különbség, persze az S24 ( Exynos ) tulajok 95% erről semmit nem fog tudni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Honda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- TCL LCD és LED TV-k
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest