- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
Na dobjál már arról a 6 óráról egy képernyő képet
Többnyire egy 4 órás képernyő időket tudó telefon.
Ilyet akartam, de bárkit akinek van és megkérdeztem ilyen 4 órákat mutatott az akkunál.
2 sim -el nem mernék ilyen kis telefont, venni, menet közben nem akarom töltögetni a telefont folyton. Pont ezért a plusz felé hajlok. Ultra nekem feleslegesen nagy és drága.#1499 viewdetails
Ilyen hálózati mizériákkal én is találkoztam idén több szolgáltatónál is, snapis és nem snapis mobillal is. Mondjuk elég bosszantó ha csak netezel, de ha mondjuk BP -n éppen használnád a BudapestGO -t és nem megy mert pöcögtetik a hálózatot az necces dolog.[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
Igazából ez rengeteg más terméknél is így van, hogy nem teljesen egyezik meg a 2 országtól, régiótól függően. Szóval akkor mehetsz rengeteg helyre panaszkodni.
Akik használják az S24-et a béna Exynos-szal, köztük én is, alapvetően elégedettek. Kár itt ezen rugózni már megint. Ha neked nem tetszik, ne vedd meg, ne használd.
Szerintem lapozzunk.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
zzola
titán
válasz gangstagergo #1494 üzenetére
Hozom a popcorn-t, úgyis régen járt már itt megmondó ember...
-
TomPack
őstag
Biztosan jóval drágább lenne az egész S24 széria, ha mindegyikben Snapdragon lenne! Szóval ha innen nézed, akkor igazából 'kevesebbet' fizetsz érte!
A TSMC-nek elvitte a kapacitását az Apple, így a Samsung idén hoppon maradt. Nagyon nagyon nagy darabszámokról van szó, az S-szériából nagyon sokat ad el a Samsung, még saját magát sem tudná 100%-ban ellátni Exynos-ból, ezért van vele mindig a variálás.
Telóba processzort meg nem sok helyen gyártanak a világon, talán 2-3 helyen, és abból a legnagyobbat a TSMC-t éppen Kína akarja magának erőszakkal elfoglalni. Azaz Taiwan felett megy épp a Kínai-Amcsi erőfitigtatás. Éppen a csipgyártás okán lenne szüksége rá Kínának és az Amcsiknak is. Máshol hiába építenek hasonló gyárat, nem érik el ezt a hatékonyságot.Tök felelős és előrelátó gondolkodás a Samsungtól, hogy nem engedik el az Exynos-kezét! Jó lesz az nekünk házon belül, ha már lebírunk mindent gyártani! Nincs még egy telefongyártó, aki mindent egy tető alatt legyárt a csúcsmodelljéhez. Kijelző-soc-ram-ufs háttérrtár, stb.
[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
tibbike01
őstag
Számomra teljesen felesleges olyan termékről beszélni, ami nem elérhető. Jobb kormányos autóról sem álmodozok. Vagy így vagy úgy leszarom, azt kell értékelni, ami van. Elfogadom elismerem, hogy jobb az SD változat, de nem vagyok vele előrébb...ha mindkét változat ott lenne az itthoni boltokban akkor ez így helyt állna...
[ Szerkesztve ]
-
Benőke
őstag
válasz tibbike01 #1477 üzenetére
Az a 3% az az előző modellhez képest, az aktuális SD verzióhoz képest 15%. Így azért nagyon más. Nem mindegy hogy a nap végén 20 vagy 5% van az akkuban.
Fotókban sem egyforma, és hálózat fogásban sem. És igen mindegyik esetben az SD a jobb ha csak kicsit is.
Ugyan azon a néven te többet fizetsz egy kevésbé jó termékért.
Ha minden áron el akarják adni akkor más néven és olcsóbban kéne adniuk, akkor dönthetnél melyik kell, de nem teszik mert tudják hogy a nagy többség az SD verziót venné meg. Cél pedig a hatékonyabb működése mármint a Samsungnál, saját tervezésű és gyártású chip miatt
Lényegtelen melyik piacra szánták, lényeges hogy a kettő nem ugyan az. 4 órás képernyő időnél sok hasonszőrű telefon többet tud. Persze lehet szórakozni a beállításokkal, és kicsikarni még 30-60 percet, de na. Foglalkozhattak volna többet vele, mert az hogy 5-10% sebesség difi van az max az életciklusa végén fog számítani, de legalább üzemidőben nagyon közel lenne, vagy jobb.
Abszolute jó a termék de ez akkor is átverős szagú. Ha nem átverés akkor meg legyen olcsóbb... -
Poultier
tag
Sziasztok!
Milyen strapatokot ajánlotok S24-re? Gyerekek sokszor lelökik véletlen az asztalról -
-
tibbike01
őstag
válasz janeszgol #1476 üzenetére
Köszi, megnyugodtam, hogy jó választás volt az S24. Azért a 3%-ért nem fogok rosszul aludni. A 2600nites csúcsfényerő (amivel a legnagyobb napsütésben is olvasható marad a kijelző), illetve a 0,1collal nagyobb kijelző kárpótol ám rendesen. Na meg a külseje is sokkal vagányabb.
Az S24 SD meg "out of scope". Teljesen felesleges Amerikai piacra szánt termékről beszélni. Nem is értem miért van a videoban.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
-
tms+
aktív tag
Kiszállítják az új telót, majd jelentkezik a TMX e-mailben, hogy ha el akarod vitetni az S10-et, akkor meg tudod rendelni a futárt. Ők bevizsgálják és akkor állapítják meg a végső árat, amit elfogadhatsz vagy elutasíthatsz.
Vannak más kuponok is, de nem tudom, hogy van-e olyan, ami az AYCM-mel megy. Nézz be a Kuponkunyerálóba, ha ez a téma jobban érdekel.
-
baitsee23
őstag
Telefonáláskor, mikor létre jön a kapcsolat egy trillázó hang hallható, ami néha baromi hangos, és belenyilal az agyamba. Mi ez, hogy lehet megszűntetni?
Samsung Galaxy S24
-
aktív tag
válasz tibbike01 #1459 üzenetére
Érdekes a dolog.
Nekem nincsen hosszú tapasztalatom a telefonnal, igazából nem is az enyém, hanema fiamé. Két hete van meg a teló, még a SIM kártyát is cseréltettem benne, úgy vettem át a Yettelttől.Futárként dolgozik a fiam, állandóan mozgásban van a telefonnal.
Bejárja az egész várost, míg dolgozik (Debrecen)
Egy nap többször előfordul, hogy nincsen hálózat.
Tegnap 17 órakor normalizálódott, és meg is szünt a jelenség.Neten látok olyan videókat, amin ezt mutogatják. [link]
Alaphelyzetbe állítják a szolgátatással kapcsolatos dolgokat.
Utánna elvileg működik.Yettelnél most "hálózatmodernizáció" van, 07.25 - 08.09.-ig. [link]
Lehet ez kavar be, vagy az Exynos SOC hozza a szokásost. -
Atomgoa
csendes tag
a hálózatról való le-majd újracsatlakozás oldja meg, nem telefon specifikus a probléma.
tavaly csehország, Brno belváros, saját s21 és párom iphone xr-je, mindkettő telekom, ugyanezt produkálták. s21 fullos 5g térerőt látott, de kb edge szintű sebességgel....
másnapra meguntam mert a helyiek meg fel se néztek a telefonjaikból, tehát hálózatnak jónak kellett lennie. újraindítottam és hasított. utána iphonnal is restart, ott is megjött a sebesség. azóta tartós külföldi tarttózkodásnál érkezés után újraindítom. persze manuálisan is le tudsz csatlakozni, majd vissza, de operátorkeresés annyi ideig tart hogy restart gyorsabb[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
válasz gangstagergo #1463 üzenetére
én is úgy tudom, hogy Olaszországban a Telekommal rengetegen szenvednek
-
diegho
nagyúr
válasz gangstagergo #1463 üzenetére
Telekom az S23, Vodafone az S24.
-
diegho
nagyúr
Érdekes ez a hálózat probléma. Jobb zsebemben S24, balban S23 van. Kint vagyok olaszban. S23 ma azt mondta 5G, minden jó, de GPS nem talált helyet, hívás sem ment ki. S24-et használtam amíg magához tért a 23-as. Tegnap S24 adat roaming bekapcs, de semmi adat nem ment. Restart megoldotta. Ilyen ez a popszakma.
-
aktív tag
Sziasztok!
Mobilnet problémával valaki találkozott már(S24)?
Írja van 4G, de nem töltödnek az oldalak.
Repülőmódba rakom, és megy minden rendben.
Naponta többször is előfordul.Yetteles kártya van benn, ill. Digis is van.
Mobilnet a Yettelen keresztül megy.Valaki esetleg tudna segíteni, hogy mi lehet a probléma.?
Előre is köszi -
baitsee23
őstag
Be van állítva többek között ez a fórum is, hogy új poszt megjelenésekor kapjak mailt. De néhány napja nem kapok semmiről. Nálam van gebasz, vagy más is tapasztalta?
Samsung Galaxy S24
-
baitsee23
őstag
válasz ranlomadi #1452 üzenetére
Ez is segíthet, bár nem ezt keresed. Nagyon jó cucc, de én nem itt venném meg.
Nekem van Nilkin DAC adapterem is, de már nem látok az Alin. Vannak más jó márkájúak, de jóval drágábban. Én ott keresnék, de biztos találsz máshol is. Egyébként nekem csak egy tápcsatival kombinált sima adapter volt zajos. Egy anélkülivel is jól járhatsz.Samsung Galaxy S24
-
ranlomadi
tag
Sziasztok. Letezik olyan usb c jack dac, amely mukodik (nem sistereg) a teloval? Sajnos kocsiban csak igy tudnank hasznalni.. :(
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz baitsee23 #1446 üzenetére
Én aktívan napi 8-10 órát használom a GPS-t Budapesten, de még nem tapasztaltam ilyet.
Vezeték nélküli töltőn csücsül, de nap nem éri és a klíma rá van irányítva.
Esetleg nem lehet, hogy az akku optimalizációs kivételekhez nincs hozzáadva a Waze vagy a Térkép? Esetleg az android auto?[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Drughi
addikt
Valaki esetleg csatlakozott már a one ui 7 beta programhoz?
Xiaomi 14T
-
baitsee23
őstag
Nekem a Waze szokott néha ide-oda pozícionálni a szomszéd utcákba, utakra. Csak az újratervezés trillázásra kapkodom fel a fejem. Android Autót használok, és a telefon a műszerfal egyik kis polcán pihen olyankor, mivel nem kell a kijelző. Lehet, hogy a teló GPS szenzora nem olyan érzékeny, mint az eddigi telóimnak. Ma elkezdtem tesztelni úgy, hogy a műszerfalon van, hátha...
Meglátjuk.Samsung Galaxy S24
-
tms+
aktív tag
válasz ranlomadi #1438 üzenetére
Ha most veszed a Samsung.com/hu webshopban, akkor van mellé 65 ezer Ft extra készülékbeszámítási kedvezmény, mellé kapsz 1 tokot ingyen, és fel tudod mellé használni az AYCM10 kódot, ami 10%-ot ad, így sem lesz rossz az ára és legalább hivatalos helyről van.
Ha jól nézem, akkor 249 a 128-as, 276 a 256-os, és itt még nem kell a kuponokkal zsonglőrködni. Tuti, hogy ennél is lejjebb lehetne vinni, ha összelegózol minden kupont.
[ Szerkesztve ]
-
tms+
aktív tag
Én nem használom hosszabb időkre a gps-t, ilyen felhasználás mellett nem tapasztaltam, de pont a napokban néztem egy videót róla, amiben a tesztelő is ezt mondta, hogy nála is ez van, és ő talán a chipsetet sejti a háttérben, de nem tudja biztosan, hogy ez lenne-e a gond.
Ebben a videóban volt róla szó egyébként:
https://youtu.be/4SjJrhR9MrM?si=9bK5s70q1yLJlDJo
-
tibbike01
őstag
Nálam semmi ilyesmi pedig az elmúlt napokban rendesen használva volt a Gmaps. Gondolom uninstall-reinstall megvolt, illetve a megfelelő jogok megadása megtörtént.
Ezekből a bállításokból csemegézz (pl a RAM plus és egyéb okosságok offolása). Háthat segít.
[ Szerkesztve ]
-
iDomos
csendes tag
Sziasztok!
Vki tapasztalt már esetleg olyat, h a Google Maps hosszabb navigálás alatt GPS jelet elveszíti? Nálam rendszeresen előjön. Appot bezárva és újra +nyitva ismét navigált 1 ideig...
Vmi 5let esetleg?Samsung Galaxy S24 « Samsung Galaxy S7 edge « LG G4 « LG Optimus 4x HD « Nokia N86 8MP « Sony Ericsson V630i « Sony Ericsson K700i « Siemens MC60 « Nokia 3310 « Siemens A40
-
diegho
nagyúr
2 hete vettem egy S24-et, mert melóhelyet váltottam és nem tudtam mit kapok. Ma volt az első nap, S23 lett. Szóval hamarosan lesz azzal is tapasztalat.
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
S22-ről váltottam S24-re, így beköszönök ide!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
TODI1111
veterán
válasz ranlomadi #1424 üzenetére
Mivel nem hivatalos viszonteladó így valószínűleg "saját" szervíz,
[hivatalos viszonteladók]. -
ranlomadi
tag
válasz kaposznyak #1413 üzenetére
Ez jó kérdés... engem is csak ez az egy tart vissza a rendelestől..
-
dnelb
veterán
válasz TODI1111 #1420 üzenetére
Nem használom, eladtam a faszba az s24u-t, 8 év samsung után váltok iphonera, annyira hulladék szar amit jelenleg a samsung csinál. Nagyon fáj és felháborító, de ez van, ezek tények sajnos. Se quality controll nincs manapság, se sw-t fejleszteni nem tudnak.
Kb soha az életben nem voltak ennyire mélyen, már már touchwiz időket idézi a jelenlegi fejetlenségük. Fogalmam sincs mi történhetett, mert one ui 5.1-ig a lehető legjobb androidos felület volt.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Oke, de erre az a megoldás, hogy maradsz a szar sw verzion? Illetve amik kiadás óta szarok belenyugszol hogy az újjal sem lesz jobb?
Ne frissítsetek soha!10+ éve van Samsung telóm, mindig a legfrissebb rendszerrel. A hosszú sw támogatás miatt váltottam S24-re.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz tibbike01 #1415 üzenetére
Te se ismered még a samsungot, főleg az utóbbi 2 évét oneui6 kijelző beégés elleni védelem fél évig nem volt javítva, raw fotó másfél éve nem megy, s24u kamera a kiadás óta szar, fit3 kiadás óta szar, watch6 kiadás óta szar, hadd ne soroljam Igenis pont most vagyunk ott a samsungnál hogy parázni kell az updatektől, mert bámi újat kiadnak kb hulladék.
[ Szerkesztve ]
-
Roland-87
aktív tag
Ma feldobta hogy van új frissítés elvileg biztonsági, és júliusi, valaki rápróbált már? Tapasztalt bármi rosszat? A múltkori elrontott akku idő és recegés miatt már félek feltenni, most álomszépen fut minden és gyors, stabil az egész.
-
kaposznyak
aktív tag
válasz tamas.nick #1412 üzenetére
Köszi!
Amit ír 2 év gari az a Samsung garancia vagy a Konzolvilágé?
-
tamas.nick
aktív tag
válasz kaposznyak #1407 üzenetére
Konzolvilág [link]
128GB 8GB Onyx Fekete
234 999 Ft -
nikilauda
senior tag
Szerintem nézz itt a hardveraprón bontatlan, 3 év Samsung garanciával rendelkező kuponozott, kedvezménnyel vásárolt telefont, megbízható eladótól. ((270-ért bontatlan S24 256 GB, 3 év Samsung garisat vettem.))
-
tms+
aktív tag
Nem tudom, hogy a Notebook.hu hivatalos forgalmazó-e, de eleve sokkal megbízhatóbban hangzik onnan beszerezni. A másik helyen tuti szürkeimportos a mobil. A 2 mobil úgy látom, hogy technikailag megegyezik.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Ki milyen kijelzővédő fóliát használ? Van egyáltalán értelme? Előző A52S-en nem használtam és mikrokarc mentes maradt.
-
Balázzs
senior tag
Sikerült egy ilyen telót vennem s10 után fénysebességre kapcsolt a rendszer
A gyári ingyen szilikon tok helyett vettem egy ilyet:SHLDAir Case for Galaxy S24
Nem olcsó, de masszív.
-
diegho
nagyúr
Magsafe kompatibilis tokot használ valaki?
-
S. Szabi
őstag
válasz KD6-3.7 #1394 üzenetére
Ez is vékony tok, 2 napja használom, eddig tetszik, bár keményebb műanyag, nem szilikon:
https://a.aliexpress.com/_Ev8UAU7
Én azt nem értem, miért van majdnem mindegyik tok felül kivágva a hangszórónak, mikor az még bőven lejjebb van... Vagy valami más oka van? Elég zavaró. Rendeltem két másikat is, amik a képeken úgy tűntek, hogy nincsenek kivágva, pedig de.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik