- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
válasz
szami777 #291 üzenetére
Nem bug lesz az, hanem "feature"... A fenti képen az S22-nél ott van, hogy automatikus fényerő, az S24-nél ez is hiányzik.
Az AOD lebutításáról amúgy érdekesmód egyik teszt sem tesz említést, pedig én azért azt várnám, hogy az új modell új funkciókkal bővül, nem pedig kivesznek belőle.
-
doooo
veterán
válasz
szami777 #195 üzenetére
S22Ultrát nem lehet, S22+-t sem lehet. A "hamarosan" meg aligha jelenti azt, hogy még érkezik belőle. Itt az S23FE, kb. ugyanazzal a hw-rel, olcsóbban. Már az S23+-nál is azt írja, hogy "hamarosan".
SES-ben meg porosodhat még 1-2 darab, nem változtat semmin. És tekintve, hogy "nem volt slágertermék", nem akkora csoda, ha megmaradt, attól még a gyártása réges rég befejeződött (és annyiért, amennyit elkérnek érte, soha nem fogják eladni ezt a pár darabot sem, pláne ha nem is tudnak a létezésükről az emberek). -
Richie86
senior tag
válasz
szami777 #171 üzenetére
Nos a leírt szituációban megértem a döntésed, ilyen feltételek mellett a helyedben én is az S24-et választottam volna. Bízzunk benne, hogy az Exynos hosszútávon beválik, mert a beígért 7 év frissítés az elég jól hangzik, csak bírja majd a vas is. Bár megnézném, ki az aki 7 évig használ egy telefont
-
Assimilator
őstag
válasz
szami777 #171 üzenetére
Nekem ez a kuponozás elég vicces dolog. Sokan olyan természetességgel beszélnek erről fórumszerte, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Meg akár 100+ ember is így vehette a telefonját. Húha! Mintha, az az előrendelt telefonok 1%-nál akár egyetlen tizeddel is többet jelentene...
Amikor meg a nem kuponkirály fórumozó iránymutatást kér, akkor mindenki hallgat vagy 1-2 nesze semmi fogd meg jól mondattal el van intézve. Pedig az ugye nem fájna senkinek, segíteni. Max. a Samsungnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest