- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Kèrdés azoktól, akik a samsung weboldalán rendelték elő.
Nekem azt írja a rendszer, hogy az összes hűségpontom lejár május végén, nálatok is ezt írja?
(Tízszeres pont járt előrendelès esetén, ami s24 esetén minimum 25 ezer ft levásárolhatóság)Na most ezt írja az ászf: Hűségpont beváltásra 2024. március 31-ig van lehetőség.
Mivel kb senki sem kapta meg, mert bugos volt a rendszer, gondolom kitolták a beváltast, de ha jól sejtem s24 esetén 25000 forintnyi hűségpont megy a kukába 2 nap múlva... Ha valaki meglesi magánál, megköszönöm.
Szóval vásároljatok, amíg lehet.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Momanio.hu-n a legolcsóbb jelenleg a spigen fólia.
[link]
10% kupon rámegy még: TSKLA
6860+ szallításra jön ki.
Én innen vettem csomagpont szállítással.Egyébként az s22-re a spigen nem volt az árához elvarható minőségű, de az s24-re szerintem nagyon jó lett, pl az ujjlenyomatomat sokkal jobban veszi be, nem kell nyomni, elég érinteni csak feloldáskor.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz gangstagergo #579 üzenetére
Én úgy látom, sima biztonsági frissítés, nem látok semmilyen változást.
-
szami777
addikt
Nézem 1 nap alatt 40+ hozzászólás.
Gondoltam, most vagy kijött egy update, vagy jött egy fos az exynos lökéshullám.
Lassan csak lemorzsolódik a topic és az marad itt, akinek tényleg van ilyen telefonja...vagy venne.Ha már szóba hoztam, csak nekem fura, hogy semmilyen update nem jött még a telefonra? Korabbi samu csúcstelóknál az első 3 hétben jött legalább egy hotfix/frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Rigormortiis #332 üzenetére
Hát ezek szerint igen.
Ezt kéne lássad s24-ről:
-
szami777
addikt
válasz Rigormortiis #329 üzenetére
Új telefonról nézed?
Be vagy jelentkezve a samsung accountba telón?[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Rigormortiis #321 üzenetére
Kedvezmények fül.
Elektronikus űrlap - feltöltöd a számlát - napokkal(hetekkel) később kapsz emailen egy kuponkódot - azzal mész be a samsunghoz.Dobozt nem kell vigyél, csak a telefont.A promo hibás amúgy, pdf számlát nem enged feltölteni, csak képformátumot.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
De ez a zárképernyő nem?
Az más, mint az aod.AOD testreszabását szerintem is kukázták.
És az aksit is azért zabálja igy amúgy, mert pl a fényerő érzékelője is bugos, világos szobában is teli fénnyel van az óra.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Láttam több hirdetőt, akir regalaxy kupont hirdet, én ma vittem be az s22-met a mammut expreience store-ba, ott azt mondták, eredeti email tulajdonos adhatja le, azaz nem adható tovább.
Hát erre azért kíváncsi leszek.
Ami jó hír, hogy a leadott telefon garija nem sèrül, viszont a javításra nem vállalnak jótállást, szóval ez is vicces lesz.Illetve tegnap megjött a nilkin camshield pro tok, aliról rendeltem, 11 nap alatt itt volt, itthon 5-6 ezer a tok, kintről 3300 ingyen szállítással. Kifejezetten jó tok, ajánlom meleg szìvvel.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz 7Heads Drago #235 üzenetére
Az már bőven a jó kategória, ami évekig kiszolgálhat több gazdát.
-
szami777
addikt
válasz 7Heads Drago #229 üzenetére
4-500k telok megvásárlása pont nem támogatja a környezetvédelmet.
Pedig pont hogy de, mert lesz 2. és akár 3. gazdája is, akár évekig is még. Nagyon nagy használt piaca van ezeknek.
Egy 40-50 ezres belépő telefon meg megy a darálóba nagyon max 2-3 év után, de inkább hamarabb.A hosszú támogatás meg nem csak a biztonság miatt fontos, hanem sokkal értékállóbb a telefon. Teszem azt 3 év múlva veszel használtan egy s24-et, és kap még 4 évig főverzió frissítést.
A regalaxy program is az egyik legjobb húzás szvsz.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Jah, annyira, hogy az s22-t is lehet kapni a ses boltokban.
A samsung weboldalon meg hamarosan tag van, azaz érkezik belőle még. És hát az nem volt slágertermék.
Az s23 még vagy 1 évig velünk lesz bőven.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Richie86 #161 üzenetére
Eredeti árakon ez nem kérdés. Én úgy voltam vele, hogy kb amelyik olcsóbb lesz, azt veszem.
Viszont s24 előrendelve konkrétan olcsóbb volt, mint a tavalyi samsung s23 szétkuponozva, így ez nem lehetett kérdés, hogy akkor jöjjön már az újabb.
S23 nagyjűából 270-280 ezer, ha nem nézzük a sok szürkeboltot. S24 előrendelve 282 volt, cserébe felújítják az s22 telefonomat és kapok 28 ezer forintot a samsung fiókomba. Aki nem rendelte elő, hanem mondjuk előrendelés után venné, akkor nem ér +80 ezret az s24. Bár az s24 még most is eléggé lekuponozható.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest