- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arageus
tag
válasz
Skillerz #22234 üzenetére
Kamera beállítások, "intelligens optimalizálás" nem lett átállítva?
maximumon hozza a generált hold képet (meg mindent túl élesít, "szebbít" sokszor nagyon mű hatásúra),
minimumon pedig nem nagyon piszkálja a képet
(csak tipp, nem vagyok 15-ön, és látva miket gyalulnak ki szépen belőle sorra, nem is fog soha felkerülni) -
Diák66
őstag
válasz
Skillerz #22231 üzenetére
Nekem ma lefagyott a fele rendszer.
A felső értesítési sáv lejött, alul a a gombok működtek, de a közöttük lévő területen nem vett be semmit. Próbáltam újraindítani, bejött a menü, de nem vett be semmit. Végül az S-Pent elővéve megnyomtam a kis gombot, az előugró menü bejött és egy screenshotot tudtam vele csinálni, onnantól kezdve helyreállt. Nagyon furcsa jelenség volt.
-
Probert75
addikt
válasz
Skillerz #22231 üzenetére
Az első az a valós szerintem, a régi, azaz második kép pedig a MI generált.
"A Samsung holdfotói be is vannak kamuzva, meg nem is" -
-
joccmocc
csendes tag
válasz
Skillerz #20186 üzenetére
Asszony sima S23-ja ugyanez. Egyszerű böngészéstől annyira melegedett töltés közben, h teljesen kikapcsolt a töltés. Cache Wipe nem oldotta meg nála. Egyelőre kivárunk meg kikapcsolt állapotban töltjük. Reméljük hamarosan megoldódik magától. Úgy semmi gond nincs a töltéssel, szóval szerintem nem hardver hiba.
-
-
klaya86
senior tag
válasz
Skillerz #19264 üzenetére
Nálam is folyamatosan csak csökkent. 6.0 val tudott brutál üzemidőket, másfél nap/9-10 óra képernyő idő. 6.1el ez lement 1-masfel nap/ 8 óra képernyő időre . Ez még mindig nagyon rendben volt. De most egy nagy szar.. Reggeltől délutánig nem bírja ki. 6 óra képernyő időkkel max nagyjából. Mobilnettel meg pff...
-
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Skillerz #17950 üzenetére
Én, még nem láttam töltés közben, 35W nál nagyobb teljesítményű töltést a 45W os gyári töltővel sem. Valahol olvastam, hogy a samsung visszavette a töltési teljesítményt, az összes telefonján, mert túl sok volt már az ebből adódó akkuprobléma. Gondolom nem hiányzik nekik, a felrobbanó, kigyulladó flagship telefonokról készült antireklámok....
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Skillerz #12163 üzenetére
″át állítottam azon belül, hogy a mobil hálózatot preferálja″
Csak, hogy értsd: ilyen beállítás mellett csak akkor fog VoWifi-re váltani, ha nincs megfelelő minőségű mobil hálózati térerő (4G). Tehát, ha van elérhető normális mobilhálózat (4G), akkor nem fogja aktiválni a VoWifi-t. [link]
Röviden: most akkor min is csodálkozol?
-
-
qltsar
veterán
válasz
Skillerz #11247 üzenetére
Ugyanez volt nálam is pár hete, amikor visszakaptam szervizből az órámat. Amikor már nem tudtam mit kitalálni, eszembe jutott, hogy a fülhallgatómmal csatlakozva vagyok BT-n a telefonhoz, ami mint később kiderül bezavarta, valamint a PhoneLink is futott a Desktop PC-mre.
Miután minden BT kapcsolatot megszakítottam pikk-pakk működött.
Ezt követően le akartam tesztelni még egyszer, hogy tényleg ez volt e a ludas. Csináltam egy factory resetet az órán, majd megint füles csatlakoztat a telefonhoz, és PhoneLink elindít.
Ugyanúgy elhasalt, majd amikor lecsatlakoztam a BT kapcsolatokról megint működött.
Egy próbát megérhet nálad is, ha esetleg valamire csatlakozva voltál eddig a setup közben.
-
joccmocc
csendes tag
válasz
Skillerz #9749 üzenetére
Azt hiszem, a google play régió határozza meg, hogy milyen appokat tudsz letölteni. Én úgy emlékszem, amikor amerikai tel.számot adtam hozzá a google playhez, akkor felajánlja, hogy át aksrsz-e menni abba a régióba. Szerencsére eldobható kártyát kb bármelyik boltban tudsz venni, asszem 30-50 usd körül már találhatsz megbízható szolgáltatótól származó kártyát.
Remélem sikerül, nagy szívás ha nincs hozzáféréséd régióspecifikus appokhoz.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Skillerz #9749 üzenetére
Szia. Gondolom a Google fiókod régiója valami más, pl Magyarország, ezért nem elérhetőek az appok. Ha csak látogatóba mentél ki akkor használd az apkmirror-t, ha véglegesen ottmaradsz, ott fogsz élni akkor a fiókodban változtasd meg a régiódat. Viszont ha megváltoztatod, akkor 1 évig nem fogod tudni újra megváltoztatni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest