Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillerz
aktív tag
válasz nagyj74 #19586 üzenetére
Bejelentkezve voltam a gépen, és amikor a telefonba megadtam a jelszót, a kétfaktoros hitelesítés miatt, a bejelentkezéskor kérte, hogy a telefonomon engedélyezzem. Ez ugye lehetetlen lett volna, mert azon akartam bejelentkezni.
Aztán a „máshogyan próbálkozom”-ra mentem, hogy kérek SMS-ben egy kódot, és ennyi. Csakhogy azt nem engedte kiválasztani, mert hogy ennél biztonságosabb módok vannak beállítva. De a „próbálkozom biztonsági kóddal” azt engedte, szóval a gépen a Google-fiók kezelőben generáltattam biztonsági kódot, és azt elfogadta.
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
MaxxDamage
félisten
válasz nagyj74 #19235 üzenetére
Nem tudok róla.
Akkumulátor energiatakarékosság beállítás számít?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Arageus
tag
válasz nagyj74 #18903 üzenetére
Ha kint egy widget, csak hosszan tartva rányomsz és "pakli létrehozása".
Asszem annyi a kitétele hogy azonos widget méretek mehetnek "egymásra". ha meg mind2 (vagy több) widget szabadon méretezhető féle, akkor még utólag is módosítható a méret + egymásra tuti fognak menni
De ki kell próbálni, és fogod látni
-
-
félisten
-
Prien
addikt
válasz nagyj74 #18584 üzenetére
Alkalmazások menüben, kiválasztod az adott applikációt, ott pedig az akkumulátornál kiválasztod a "nem korlátozott" lehetőséget.
Nekem a messenger, gmail, viber stb.mind így lett beállítva, megjön minden értesítés.
Fogyasztásban pedig én nem látok különbséget.A kevés is több a semminél.
-
félisten
-
Rigormortiis
veterán
válasz nagyj74 #18326 üzenetére
Plusz a lítium-ion akkuk pusztán a használattól is degradálódnak. A legjobbat akkor tesszük neki, ha félig töltjük, és úgy, kikapcsolt állapotban a fiókba tesszük a készüléket.
Az meg, hogy kinek hiányzik a 20 százalék totál egyéni preferencia. Én lazán elvagyok egy töltéssel két napig, van, aki pedig nyifog, hogy a 8 óra sot nem elég neki.
Üzemidő szempontjából piszok jó telefon az s23u, és szerintem bőven elég, ha arra figyelünk, hogy ne legyen sokáig mélykisülésben (a 100as töltést megoldja az alap akkuvédelem).
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
DeFence
tag
válasz nagyj74 #14837 üzenetére
Nekem így van beállítva és ezzel a mozdulattal is kapcsolom be és ki is.
De tény hogy idáig jobban bejött ahogy működött mertmost aztán úgy el sötétedik hogy alig látszik valami.
Közben elfelejtettem hogy lehet állítani az intenzitását is, mindjárt jobb hogy nem maxon van a sötétítés szintje.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
Gardaai
senior tag
válasz nagyj74 #13638 üzenetére
Sajnos semmi nem segített. Most megy az óra reset.. nem fogok még napokig, hetekig várni amíg jön a frissítés. APK-t letöltöttem, azt írta rá hibás csomag az update-nál.. csak azt telepíteni pedig nem fogom, kitudja belenyúltak-e.
Tovább jutottam ha töröltem a Watch4 Manager vagy hogy hívják, de a végén ugyanúgy kiírta, hogy nem tud csatlakozni az árhoz. Amikor visszaállítottam a dátumot valóban látta az órát, tehát szoftveres gond ahogy sejtettem, de frissítés nem volt. Itt már a piócás ember se segít, megy a reset..↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest