- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillerz
aktív tag
válasz
UfoZoli #20941 üzenetére
Szia! Nekem ez a fólia van fent, nincs fekete csík. Viszont Spigen tokkal nem kompatibilis, a Spigen Tough Armor felnyomta a fóliát. Azóta egy Nillkin tokot használok, ezzel teljesen jó. A Spigen direkt úgy gyártja a tokjait, hogy csak a Spigen fóliák legyenek kompatibilisek.
-
cikasz
őstag
válasz
UfoZoli #20720 üzenetére
Sikerült, köszönöm.
Kérdés : Azt be lehet állítani, hogy amikor megcsinálom a fotót és megnyitnám akkor meg is nyitja a képet, de egyből visszadob a galériába. Hogy azt ne tegye?Amúgy most kipróbáltam és tényleg tiszta zajos a gyári kamerával készült kép ellenben a gcamos tök tiszta!
UPDATE : A feleségem S22U-jára is felraktam , de nála nem indul el, vagyis azonnal bezáródik. Más verzió kellhet rá?
-
kokokka
addikt
válasz
UfoZoli #20723 üzenetére
Már bocs, de az, hogy az S10+ jobb fotókat készit finoman szólva sem igaz. Az S23U fotói nagyon nagyon jók, és az sem igaz, hogy zajosak, ne írj butaságot! 85 colos TV-n nézem őket nap mint nap, belenagyitva is kimondottan szépek! Az, hogy a mozgást hogy kezeli a fényképező már más dolog, de allóképeknél telefonhoz képest tökéletes!
-
cikasz
őstag
válasz
UfoZoli #20712 üzenetére
Nem akarok túl hülyének tűnni, de ezt kell letölteni a sok verzió közül? AGC9.2.14_V13.0_samsung.apk
és a konfignál mit jelent az a synthetic sharp?
Ha én csak egy átlagos ember vagyok aki csak szép képeket akar csinálni akkor melyiket töltsem le?
köszi
-
klaya86
senior tag
válasz
UfoZoli #20646 üzenetére
😂 nekem nincs bajom egyébként a frissítésekkel, de , hogy sokszor inkább visszalépés több dologban. Akkumulátor szempontból meg aztán 100%, hogy az eredeti op.rendszer/ui üzemidejét maximum közelíteni tudják a következő frissítésekkel, jó esetben.... És ez nem csak a Samsungra igaz.
-
DeFence
tag
válasz
UfoZoli #14133 üzenetére
Nekem Firstphone féle folyadékkal felrakós van. Szerintem egyik se annyira jó ütés ellen, csak az üvegfólia, abból pedig csak az UV ragasztós van ami megmarad a kerekített szélek miatt.
Én aliról vettem matt és fényes hidrogéles fóliát, jó tapasztalataim vannak velük ezért ha ismét cserélni kellene a mostanit, az fog felmenni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mini-ITX
- Sorozatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest