- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
MaxxDamage #21424 üzenetére
A Frija egy PC program, amivel a legutolsó firmware-t tudod letölteni a Samsung telefonokhoz.
Ha eddig nem töltötted le a 6.1-et az S23U-hoz, akkor ezzel már nem tudod, mert most már egy 7.0 az utolsó.
Én azt javaslom - ha még nem frissítettél -, hogy egyelőre maradj az utolsó 6.1-en, és nézegesd a fórumot, hogy amiket írnak, azzal együtt tudsz-e élni. Habár ha kíváncsi és kísérletetező kedvű vagy...
Nyilván meg kell szokni az újat, van amiben majd a Good Lock modulok tudnak segíteni, van amiben nem, mert szándékosan lett ilyen.
Hogy mennyire könnyű visszarakni a 6.1-et számodra, azt nem tudom. A Samsungon még nem csináltál ilyet. Ezzel együtt nem bonyolult, van leírás hozzá, de biztosan segítenek a fórumozók is.
Odin vagy SamFw Tool program kell hozzá a PC-n, no meg a letöltött firmware.
Akkor lehet downgradelni, ha a jelenlegi boot loader nem frissebb, mint amit vissza akarsz tenni.
Elvileg FR, azaz gyári visszaállítás nélkül vissza lehet állni a Home CSC-vel még a korábbi verzióra. Gyakorlatban meg kiderül, mert van akiknek mégis kellett az FR hozzá.
Én EUX régiókódra töltöttem le a firmware-t, de ez jó az összes OXM-ben lévő régiósra is. Valószínűleg neked is jó lehet, de ellenőrizd a régiókódod a telefon névjegy szoftver adatai alatt.
Ha tényleg szükséged lesz a 6.1 firmware-re, csak a jövő héten tudom feltölteni, mert most máshol vagyok. -
Capella
senior tag
válasz
MaxxDamage #21376 üzenetére
Frija-val szedtem le a legutolsó 6.1-et. Az nem gondolnám, hogy közvetlen linket adna.
Viszont ha a firmware-re tényleg szükséged lenne, és másképp nem tudod megszerezni, akkor fel tudom tölteni egy tárhelyre.
Annak majd megadom a letöltési linkjét. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
MaxxDamage #21324 üzenetére
Én is ezen gondolkodtam, vajon problémázás nélkül kicserélnék?
-
turho
addikt
válasz
MaxxDamage #21311 üzenetére
Köszi
próbálom majd értelmezni, nem világos, hol látszik a kapacitás.
-
turho
addikt
válasz
MaxxDamage #21296 üzenetére
Én még várom a csodát, szerintem csak nem vették észre a kérésünket
-
turho
addikt
válasz
MaxxDamage #21283 üzenetére
Dettó....
-
Rise17
tag
válasz
MaxxDamage #20978 üzenetére
Persze,fentebb linkeltem a verzió számot. Sztem a kamera feldolgozást nem kapja meg az s25-től,meg 1-2 ai funkciót.
-
bcl
senior tag
válasz
MaxxDamage #20789 üzenetére
Szuper
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #20781 üzenetére
-
golyós
addikt
válasz
MaxxDamage #20774 üzenetére
Kijelzőt cseréltettem az ultrán, lányom töltő csatlakozót az ő telóján, karbantartási módba raktuk.
Csere után visszaállt és használtuk tovább, hasznos dolog. Természetesen a laptopra csináltunk előtte biztonsági mentést azért. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #20781 üzenetére
Enyém FAT32 és más nincs rajta .
De szerintem ha van is rajta , akkor sem lesz kavarodás . Könyvtárként megmutatja ugyan úgy , mint bármi más .
De ahogy írtam , az enyém 54 GB körül van és erre a célra befogtam egy 64 es t . -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #20778 üzenetére
Azt sajnos nem , de gondolom a szoftver így lett megírva .
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #20773 üzenetére
Most nem tettem bele természetesen . .
-
Probert75
addikt
válasz
MaxxDamage #20770 üzenetére
Épp ez a lényege, hogyha nem alaplapcserés, akkor e mellett nem kell gyári visszaállítást csinálni a szerviznek.
A Telefon Beállítások/Eszközkarbantartó menü legalján van egyébként. Használnom még szerencsére nem kellett. Így nem tudom hogyan működik, de egy kérdést megérhet a szerviz felé, hogy ez hogy működik. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #20769 üzenetére
Hát pedig lehet .
Ebben az évnen már ( sajnos ) kétszer kellett csinálnom oda - vissza .
Az elmúlt évben szintén .
Felhőbe menti amúgy . -
Probert75
addikt
válasz
MaxxDamage #20766 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #20766 üzenetére
Én korábban Smart Swicth - el csináltam , de most már kevés az ingyenes tárhelyem .
Azért pedig nem fogok fizetni , hogy pár évente vissza tudjam állítani a dolgaim .Éppen a múlt héten csináltam a kisebb S U ról egy mentést adathordozóra ( pendrive ) . 54 GB .
Holnap lesz a napja ha igaz , hogy vissza költözök .Ezzel annyi a baj , hogy kb 4 óra mire vissza pakolja és még utána több használt motyómat még reszelgeni kell .
Szóval nálam egy nap szinte , mire helyére kerül minden . -
gery14
senior tag
válasz
MaxxDamage #20608 üzenetére
Első szériás ? Valószínűleg befog majd halni az első szeriás kijelzők között volt az oleofob réteg lekopás is simán zsebben is (nekem is lekopot 2 hónap alatt). Nekem úgy halt be a kijelző hogy pont a wazen kerestem elkezdett bevillogni 5mp kb uttána zöldre váltott a kijelző..
-
Diák66
őstag
válasz
MaxxDamage #20212 üzenetére
Nekem már talán 1-2 hete is van, hogy ejött.
-
arcitec
addikt
válasz
MaxxDamage #20214 üzenetére
Nekem sem jelzi, illetve nem várom meg. Beállítások>Szoftverfrissítés.
Az autó frissítés nincs bekapcsolva. Azt nem tudom kell-e még valahol állítani, hogy szóljon, ha van frissítés. -
Probert75
addikt
válasz
MaxxDamage #20212 üzenetére
-
bordi10
senior tag
válasz
MaxxDamage #20017 üzenetére
Tegyél egy próbát a GBoard-al. Én sok-sok éve ezt használom telón+órán is hiba nélkül.
-
bordi10
senior tag
válasz
MaxxDamage #20010 üzenetére
Ah. Nem hallottam még ilyen hibáról. Talán más valaki...
-
bordi10
senior tag
válasz
MaxxDamage #20007 üzenetére
Nem tudom értelmezni: "írok és szóköz nélkül teszi be a szöveget, egybe"
Ki vagy mi tesz be mit és hova -
válasz
MaxxDamage #19888 üzenetére
Minimális kézügyesség azért nem árt hozzá, de viszonylag tök egyszerű felrakni
-
válasz
MaxxDamage #19741 üzenetére
Enyém sokszor összefossa magát és értelmetlenül merül, majd egy újraindítás után jó. Most épp remek az üzemidő, de két napja még itt panaszkodtam, hogy az alkalmazások megeszik a telepet. Mikor milyen kedve van.
-
válasz
MaxxDamage #19739 üzenetére
Szerintem másnak sincs S20 ultra.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #19719 üzenetére
Az sem rosz . . .
-
Signat84
tag
válasz
MaxxDamage #19707 üzenetére
Nagyon egyszerű. Pár perc alatt megvolt az egész.
-
Brain75
senior tag
válasz
MaxxDamage #19656 üzenetére
De ez nem üveg a kijelzőre.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
MaxxDamage #19668 üzenetére
Tényleg nem tudtad? Már mikor kijöttek ezzel samsungék, akkor gondoltam hogy ezt meg hogy? Van tükrös gépem, hozzá obik, de ilyet kapásból nem csinálsz azzal sem. Valami vicc az egész......
Mondjuk, én az egész mobilfotózási mizériát sem értem, de ez az én bajom. -
válasz
Teliholdkor még nagyobb lesz a különbség!
A nagy kontraszt különbség miatt a Hold teljes kiég ahogyan zoomolsz rá egyre vakítóbb lesz, majd egy bizonyos tartomány után bedobja a mesterségesen kiválasztott Hold képet, ami nagyon dekoratív.
Már nem is nagyon foglalkoznak ezzel a megtévesztéssel, gondolom a Samsungnak is ciki, hogy hülyének nézte a felhasználókat.
Talán szinszűrővel lehet korrektebb képet fotózni a teliholdról! -
válasz
-
válasz
MaxxDamage #19666 üzenetére
Kérdés kapott e valamilyen sw frissítést és belekerült e. Csinálj egy 20x fotót Fotó módban, aztán egyet Pro módban. A Pro képe sokkal homályosabb.
Egyébként szinte minden gyártó ezt csinálja. -
válasz
MaxxDamage #19664 üzenetére
Ez nem hit kérdése. [link]
-
válasz
MaxxDamage #19661 üzenetére
Ha csak nem Pro módban fényképezted, a szoftver rátesz egy hold képet.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #19658 üzenetére
Szép kis készlet . . .
A hold sem kutya .
Én vázzal fotózom és szégyen , de a telcsivel még nem is fotóztam -
válasz
MaxxDamage #19658 üzenetére
Kamu hold.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #19656 üzenetére
Nekem is itt a Hofi a fiókban , de egyenlőre sajnálom leszedni ami most rajta van annyira jó állapotban van . Karc mentes még .
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #19653 üzenetére
Nekem hátra 2x próbáltak feltenni egy sufni GSM ben és mind a kettőt ledobta a hátlap .
A kislány feladta . Azt mondta teljes ráfizetés nekik .
Matt a felület és nem tapadt rá . Valamelyik sifonnal is így járt több alkalommal . -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #19608 üzenetére
Közbe az jött le, hogy felvétel után "szerkesztés" és ott (minden) hang kikapcsolás/némítása és nincs hang...ha más megoldás nincs!?
-
gippazoid
őstag
válasz
MaxxDamage #19422 üzenetére
Akkor mégsúgom, a Samsung-nál sok éve kötelező része a folyamatnak. Gyári szerverrel kommunikál a teló, le kell mennie minden folyamatnak. Ha nem akkor hiába fotóznak le mindent, elutasítják a garis elszámolást. Az adminisztráció egyetlen javításhoz már a nevetséges és értelmetlen szintet is túllépte. Persze nem minden országban sz.patják a népet (szervizest és vasarlót), Angliában egy haver bevitte papírok nélkül(!) a telót, megnézték gépben, hogy érvényes rá a garancia, kezébe nyomtak egy 'újat' (nyilván refurbished mint az iPhone-ok) és sűrűn elnézést kértek a kellemetlenségért. Nálunk meg jó ideig a Telekom jótállási jegyét (hivatalos viszonteladó) nem fogadta el a magyar Samsung...
-
iceQ!
addikt
válasz
MaxxDamage #19408 üzenetére
Ilyenkor csinálnak FR-t a szervizben?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #19382 üzenetére
Olvastam a könyvét, de nem találtam erre semmi funkciót.
Ez lehetséges!? 🤔😌😫 -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #19388 üzenetére
Pontosan .
Már úton is van hozzá .
Lesz kompromisszumos megoldás . -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #19366 üzenetére
Sajnos úgy kaptam meg , csak elsikottunk fölötte annyia " láthatatlan " a probléma .
Harmadnap a fólia felrakásalor vette észre a lányka . Így indultam a szervízbe gondolván , hogy a ragasztás engedte el . Mindenki ragszkodik hozzá és állítja , hogy nem történt mechanikai sérülés . Bizonyíthatalan . . . .
Nálam sem érte semmi az 100% . Eskü .
Egyéb gondom is nagyobb , hogy ilyenekkel szórakoztassam a másik felet . -
Capella
senior tag
válasz
MaxxDamage #19353 üzenetére
Igen, volt az a kamera bug, habár én nem szoktam ekkora digitális nagyítással fotózni. Mindegy lett volna.
A másik meg, hogy a Samsung kivette a magyar fordítást az S-Pen funciókból, böngészőből. Volt erről némi polémia nemrég.
Nos, az S-Pen fordítás már nem is kell. A Samsung elvette, a Google visszaadta, másképp. A kezdőlap gomb hosszú megnyomása után automatikusan magyarra fordítja a kijelzőn megjelent összes szöveget, appon belül is és több különböző nyelvű szöveg esetén is. Ez jobb, bár kicsit más.
Néha változtatni kell a berögzült szokásainkon. -
Capella
senior tag
válasz
MaxxDamage #19331 üzenetére
Ez jött nekem is most le egyben. Korábban nem frissítettem.
-
válasz
MaxxDamage #19331 üzenetére
Jó lett a kamera.
-
golyós
addikt
válasz
MaxxDamage #19293 üzenetére
Igen, valószínű vége van jelenleg. Én (mivel nem pókhálósra tört) kivártam amig megjelenik az új modell és akkor vittem javítani.
Ha nem életbevágó érdemes kivárni az évi 2 model frissítést és akkor kuponozni.
DE érdekes, hogy a hivatalos oldalon is 130 körül van a kijelző csere, erre fel 90ért megcsinálják a hivatalos szervízben. -
golyós
addikt
válasz
MaxxDamage #19283 üzenetére
TMX hivatalos javítás, Regalaxy kuponnal.
Így konkrétan a kupon árába került a kijelzőcsere. -
jeni
félisten
válasz
MaxxDamage #19283 üzenetére
megkérdezem,de azt is figyelembe kell venni,hogy a garancia is megmarad,ellenben a GSM boltban még ha ott kedvezőbb de csak az elvégzett munkára adnak garít és olykor nem eredeti kijelzőt teszik be,főleg ha bele piszkálnak ugrik a gari is.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #19261 üzenetére
Nálam érintésre , illetve új üzenet érkezésekor éled fel csak a kijelző .
( Good Lock - Lock Satart ( is ) használom ) -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #19258 üzenetére
Az lesz az . . .
Nézegesd át azokat az alkalmazásokat , amelyek nem küldenek esetleg értesítést , vagy a háttérben bealszanak és nem szeretnéd .
Közösségi app ok nál is használom - KLWP nél - KWGT nél szintén Nova Launchernél is .
A felsorolásom nem biztos hogy teljes . -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #19250 üzenetére
Látom kaptál választ . .
Alap beáílításnak az " Optimalizálva " van kalibrálva . -
Signat84
tag
válasz
MaxxDamage #19247 üzenetére
Beállítások-Alkalmazások-Gmail-Akkumulátor
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #19238 üzenetére
Nekem így van beállítva . De több alkalmazásnál is .
-
nagyj74
senior tag
válasz
MaxxDamage #19232 üzenetére
Az akksi optimalizálás be van kapcsolva a Gmail alkalmazásban.
-
Bferibörs
addikt
válasz
MaxxDamage #19232 üzenetére
Gmail probléma,szerintem időtlen idők óta,nem csak s23 u- n.
-
válasz
MaxxDamage #19228 üzenetére
Én 2014. 10. 07. napján vásároltam meg. Most fog jubilálni
-
Signat84
tag
válasz
MaxxDamage #19224 üzenetére
A 90-es és a 2000-es években használtam powerampot pc-n. Azt se tudtam, hogy van droidra is!
De tényleg jó!
mgTerminator: igen, engedi állítani buds 2 pron nekem is, de a type c/jack adapterrel vezetéken valamiért nem engedi, eddig működött pedig. De lehet nálam van valami bug.
Oké megoldódott! Újraindítottam és most engedi állítani vezetéken is!
Köszi srácok a segítséget! -
kisdobos0111
aktív tag
válasz
MaxxDamage #19159 üzenetére
Azt mondták 30 nap is lehet.
-
Lajmund
őstag
válasz
MaxxDamage #19147 üzenetére
Régebben én is szerettem ezeket az ocsmány nagy buta tokokat de már inkább az jön be ami minél letisztultabb pl egy szép karbon tok ami mellé erös is. Ha elcsábulok a 25 ultrára akkor arra is azt fogok rakni. De az a lényeg neked tetszen a sajátod a többi nem számit.
-
Lajmund
őstag
válasz
MaxxDamage #19144 üzenetére
Én tactical karbon tokot használtam és spigen üveget. Ez igy tökéletesen védett érdes betonra leesést is. Csak a tok karcolodott a telonak semmi baja nem lett. felesleges bumpszi tok nem véd semmivel se többet ha nem lépcsöröl akarod dobálni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #19137 üzenetére
Kijelzőre elég a minőségi fólia, vagy ajánlott az üveg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Hálózatokról alaposan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged