- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
csonkadavid #21904 üzenetére
Az benne a tragédia, hogy egy szar. Ha összeadod a használatot, 25%-ot sem használt összesen semmi. Nincs messze az óra, a zsebemben van .
Hidd el, ha használnám akkor nem is érdekelne. Nem telefonálok egész nap, nem netezek , (látszik is hiszen akkor lenne SOT), karácsony óta van óra, nélküle sem volt 10% különbség az akkuidőben.
Csak éjszaka energiatakarékos módba kapcsolva merül 7-10%-ot este 10 és reggel 6 között, és csak hívás jöhet be, értesítések is letiltva, meg minden szinkron erre az időre. A szándékosan kinyírt Huawei 1 %-ot merült éjjel.
Ezt ha lerakod az asztalra wifin, akkor sem megy el két napot.
Se Qhd kijelző, se játék nincs rajta, semmi nem indokolja a merülést.
Ellenben , hogy lehet másnak 8-9 óra SOT ugyanezzel a vassal? Soha nem volt 6 óra felett nálam.
A Samu telefonban és órában is akkumulátor szinten egy vicc. -
kokokka
addikt
válasz
csonkadavid #21904 üzenetére
Kicsit túl van már itt lihegve ez az akkumulátor téma, én is úgy hiszem. Ilyen vas eszi a teljesítményt, ezt tudomásul kell venni.
-
válasz
csonkadavid #21266 üzenetére
Elcseszte igen, mert presztízsromboló, de amúgy van ennek bármi hétköznapi jelentősége a userek döntő hányada számára? Költői a kérdés.
-
Czeri32
csendes tag
válasz
csonkadavid #21077 üzenetére
Épp most tettem fel én is, tényleg viszonylag könnyen fel lehetett tenni.
Külön csak a fóliát lehet kapni Alin?
Nem találtam meg külön csak a kerettel együtt, úgy meg nem a legolcsóbb -
Czeri32
csendes tag
válasz
csonkadavid #19990 üzenetére
szia,
küld el nekem ezt a linket kérlek, ebben 2 fólia van, lehet úgyis kapni hogy csak a fóliát veszem meg a felrakó keret nélkül?
Mert akkor gondolom 1 elég amihez adnak keretet, a többit már lehet keret nélkül vásárolni?? -
Black83
tag
válasz
csonkadavid #20324 üzenetére
Köszönöm, teszek egy próbát az ára is jó…
-
Skillerz
aktív tag
válasz
csonkadavid #19996 üzenetére
Ma jött meg az Aliexpressről, már fel is tettem. Nevetségesen egyszerű, tökéletesen buborékmentes, és a két darab 4000 Ft-ba került. Köszönöm a tippet, ezer hála
-
Chamoro
tag
válasz
csonkadavid #20016 üzenetére
Az S8-as üvege iszonyat sérülékeny volt. Kis túlzással elég volt neki hogy erősebben letetted az asztalra és eltört. Ha leesett valahonnan, akkor meg könyvelhetted, hogy új kijelző. Amúgy meg egy új forma volt akkor, nagyon jóra sikeredett. Nekem tetszett
(és megvan még)
-
FeZ...
aktív tag
válasz
csonkadavid #19993 üzenetére
Köszönöm :-)
-
Capella
senior tag
válasz
csonkadavid #20006 üzenetére
Köszönöm, jónak tűnik, avagy egy próbát megér.
Most 3.166 Ft a 2 db-os Smart Devil fólia. Igen, még kell 2 valami mellé a, choice-hoz.
Nekem Samsung Smart View Walet tok van, azzal se lehet gond.
Az, hogy nem fed teljesen, inkább attól tartottam, hogy nem ér a széléig eléggé, nem hogy túlér. -
Capella
senior tag
válasz
Azt írja az oldal: Full Glue Non-full Cover Soft Film
A kérdés, hogy mennyire és hol nem takar a fólia, és mennyire lágy?
Bár azt írtad, hogy hasonló az üveghez. Nekem is ilyen üvegszerű UAG fólia van rajta, de nem ártana már lecserélnem. -
kovacs65
őstag
válasz
csonkadavid #19993 üzenetére
Csak az a gond, hogy pár száz forint lenne, de ha kosárba rakom és bejelentkezek , már egybő 3000 fölötti az ára.
-
gjoco1
addikt
válasz
Köszi szépen a leírást !
-
gjoco1
addikt
válasz
Ez most hogy is van ? Ráilleszted a kijezőre , majd bele a sárga dobozba és kihúzod azt a műanyag nyelvet és pacsi ?
-
FeZ...
aktív tag
válasz
A link nem működik. :-(
-
klaya86
senior tag
válasz
csonkadavid #19776 üzenetére
Nekem ez elég [kompromisszum mentes]
Nem mellesleg ilyen állapotban van 1 év után. Semmi lepattogzott szél. Szépen, stabilan fent van. -
golyós
addikt
válasz
csonkadavid #19755 üzenetére
A hidrogél és az öngyógyítós fólia valóban szépen meggyógyult, alatta a kijelző viszont szépen megrepedt. Pont ezért jó az üvegfólia szerintem, az törik nem a kijelző.
-
klaya86
senior tag
válasz
Semmi más, csak felhasználói hiba. Arról nem a Hofi tehet, hogy befolyik ide oda a ragasztó,ha nincs megfelelően leragasztva. Odafigyeléssel, alapos leragasztással hibátlan a Hofi. Egyrészt jobban véd az esés, ütés ellen, másrészt a tapintása egy üvegnek, meg a takony hidrogélnek ég és föld. Az ujjlenyomat 10/8 nálam. De ez inkább az ujjlenyomat olvasó érzékenysége. Nekem az optikai ujjlenyomat olvasó 100x inkább kéne, mint ez a megoldás. Azt kevésbé zavarja az üvegfólia. Nekem még van 2 tartalékba, a jelenlegi már kapott az élettől,de olyan frankó még mindig, hogy sajnálom leszedni, pedig 1 éve fent van már.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Van kombinált is. Hydrogél, de UV ragasztós. Én mióta elsőnek vettem, csak azt veszek már minden hajlított telefonra. Nem kell folyadékot locsolgatni. Gyárilag van felhelyezve az uv ragasztó a fólia felületére. Ha szépen felraktad, mint a sima hidrogélt, át kell menni rajta uv fénnyel és üvegszerűre, azaz erős kemény felületűre köt a ragasztó miatt. Nem látszik meg rajta a toll használat. Ali: [link] Eddig akárkinek mutattam, le volt döbbenve hogy ilyen is van. És hogy ez nem üveg...
-
gjoco1
addikt
válasz
Meglátom . .
Egyenlőre még nem tettem / teszem fel .
Kitudja nálad miért lett olyan . Itt többen használják évek óta megelégedettséggel . Max kuka lesz az enyém is .Ha odafigyeléssel lesz feltéve csak nem megy be sehová .
Arra emlékszem , hogy Note 8 nál nem szerettem , bár az nem Hofi volt . Azóta ezidáig nekem is hidrodél volt / van minden telcsimen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Villanyszerelés
- Magisk
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged