Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
Legegyszerűbb az USB kábel.
Én nyomom felhőbe (One Drive) automatikusan amint wifi hálózatra csatlakozik a telefon.
PC-n nyilván szintén elérhető, és így a gugli fotókkal ellentétben minőségromlás nélkül, eredeti méretben és minőségben mindig megvan minden.
Így a telefonon is, és a laptopon is tudom mappázni őket, amit minden oda bejelentkezett eszközöm lát. -
-Maci-
addikt
Én pl már egyáltalán nem használok windfos -os eszközt.
Samsung tablet van +bluetooth billentyűzet, bluetooth egér, nagy monitor (ritkán, mert a tabi is 14").
A képeket a google photossal szinkronizálom és onnan szoktam leszedni a tablettel. Vagy ha nem így, akkor smart switch-csel. -
AtHoS
nagyúr
Én pl. nem dugom emiatt USB-re, mert ott töltődik is közben és nem szeretem az 1-5-30 perces töltögetéseket.
Mivel a telefon wifin lóg, így adja magát egy szerver létrehozása időlegesen a telefonon, amihez pl. FTP protokollal (én spec TotalCommander-rel) csatlakozva lehet tallózni a készülék tartalmát és másolgatni, törölgetni.
pl. Ezt az alkalmazást használom: File Manager Plus
Az előbb másoltam át a vele létrehozott szerver indításával 1,1 GB-nyi 388 fájlból álló adatot 3 perc alatt gépre. A másolás után pedig leállítom a szervert és megszűnik a hálózaton kommunikálniA linkelt progi pl. tud olyat is, hogy 2 telefon / tablet között közvetlenül is lehet vele adatot átvinni: egyik eszközön a szerver elindít, a másik eszközön pedig keresésre beadja az elindított szervert.
De egyébként Windows 11 rendszert használva a telón alapból ott lévő Windows-kapcsolat szolgáltatás is kitűnően működik
-
gippazoid
őstag
Mi köze a szolgáltatónak a telefonod feloldásához?
Örülnél annak, ha a világ összes mobilszolgáltatójának, azok partnereinek, minden dolgozója, azaz több tízezer ember, mind fel tudná oldani az ujjlenyomattal lezárt telefonokat?
Akkor minek az ujjlenyomatos védelem?
Gondolkozzunk már egy kicsit, emberek! -
Capella
senior tag
Akkor most már mindegy. Csináltál factory resetet? Mert éppen azt akartam javasolni, hogy nézz szét itt: How to Bypass Fingerprint Lock on Samsung
-
kkdesign
senior tag
Hát, igazából valószínű, max kapnak egy kereskedelmi képzést és ennyi. Szerintem nincs igazán megfelelő ember ott akkor, ezért felvettek embereket úgy, hogy "előny ha ért hozzá"- másképp meg betanul. Onnan hogy nem kalapáccsal hackeli, komolytalan az a telekom üzlet... legalább 1 órára ültetnék be a "mobiltudós" embereikhez őket... Mondjuk általában azokat is megfingatom
de azért valami alap telefon hozzáértés nem ártana. Megy le a színvonal úgyfest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged