Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
kokokka #22008 üzenetére
A már fentebb, Probert75 által is ajánlott [digital clock and weather]
-
Lajmund
őstag
válasz
kokokka #21717 üzenetére
Amig ultram volt sose kellett több mint amennyivel indultam. Rendezett életem van nincs olyan hogy juj le fog merülni a telefonom és nem elég. Nem szorakozott tinilány vagyok aki nem tudja melyik bolygon van melyik orában. Szived joga heréld az aksit tiéd ne kiméld azért se. Hajrá
-
donnie.d
aktív tag
válasz
kokokka #21596 üzenetére
Nem tetszik, mert nagy és a zárképernyőn helyezkedik el, és akkor is jelen van, ha nincs beállítva ébresztő.
Ha már telefonom van, akkor lakjam be úgy, ahogy én akarom, nézzem ki úgy, ahogy én akarom. Eddig szerintem senkinek nem volt baja, hogy a felső sávban megjelenik az ébresztő ikonja, ha be van állítva ébresztés. Nem tudom mi a francért kellett kivenni onnan. -
UfoZoli
aktív tag
válasz
kokokka #20726 üzenetére
Hát akkor én csinálok valamit szarul. Szubjektív a dolog kinek mi jön be. Nem statikus beállított dolgokat fotózok. S10+al előkaptam megnyitottam az appot fotoztam s kész. Igen mai szemmel az a minőség viccesnek is hathat. De S23ultrával ugyanez az előkapom dolog s fotó, hát én többet vártam. Bocsi ha félreérthetően fogalmaztam. Én mindenesetre többet vártam tőle. Persze a 200 megás optikával vagizni, s 100 méterről valamit elolvasni az odabasz.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
kokokka #20722 üzenetére
Na én meg pont a másik oldalról jövök. Soha nem használtam gcam-et csak a gyárit. Nem tudom hogy bennem van-e a hiba de a sima s23 ultra fotói nekem nem jönnek be. Anno s10+-al jobb fotókat lőttem. Két napja raktam fel s ami feltűnt a színek valósághűbbek, a képek részletgazdagabbak, főleg belenagyítva. Sima kameraapp addig jó amíg nem nagyítasz bele. Szép a telefon kijelzőjén esetleg megfelelő távolságból 50-60 coll-os tv-n. Aztán ha belenagyítasz látod milyen zajos. Na ennek pont az ellenkezőjét tapasztaltam a gcam-el. Belenagyítva is minden tiszta, nem zajos. Lehet én vagyok láma a gyári kameraapphoz, s nem vagyok profi fotós sem, de nekem az elmúlt két nap alapján bejövős. Ha letöltöd se kell használni, mert a gyári app ugyanúgy megmarad
-
arcitec
addikt
válasz
kokokka #20620 üzenetére
Open your eyes! Brávó a tiéd angol nyelvre van állítva? Így tényleg nehéz ...
Amúgy a "Kijelző" menűben konkrétan a kijelzővel kapcsolatos beállítások vannak.
Hol van ott asszisztens menü????OK Tehát pontosan : Beállítások/Kijelző/Navigációs sáv/ és azon belül van az
Asszisztensalkalmazás. De ez már be volt kapcsolva. Már elnézést de ahogy leírtam az a pontos megközelítése.#20623jcrk : Köszi a keresés volt hasznos segítség ..
Amúgy ha a jobb sarkát felsimítom a kijelzőnek a ASK Gemini jön be..
A jobb sarokban nekem egy kis ember ikon van, amire a kijelző sötétebbre kapcsolása van programozva. -
Rigormortiis
veterán
válasz
kokokka #18025 üzenetére
Szerintem jobb lenne a világ, ha kivennék a mobilokból az összes akkupesztráló sz.rságot, és ilyen szempontból olyan szinten lennének, mintva Switch: annyit látsz, mennyi nafta van még benne. Pont. Minden más úgyis ezer dologtól függ.
Meg az is nonszensz, hogy kb az összes ios topik tele van szemetelve "hány százalékos az akkum" screenshotokkal. Meg itt is, a sot pontosan semmit nem árul el, mert nem látjuk mögötte a rendszert, hogy esetleg mennyi szolgáltatás van letiltva az adott készüléken, vagy hányszáz app van telepítve, ami szintén folyamatosan rágja az üzemidőt. Vagy milyen jelerősség mellett üzemel a készülék.
Ha valami indokolatlanul sokat eszik, akkor a rendszer szólni fog, fölösleges nézegetni, monitorozni, pláne egy külső appal, ami önmagában is fogyaszt!
Egyik nap nekem is szólt a rendszer, hogy indokolatlanul sokat eszik a google térképek, amit nem is szoktam használni. Ment aludni, ennyi. Meg nem árt hetente egyszer újraindítani a készüléket sem, sok problémát megold!
-
karldergroße
senior tag
válasz
kokokka #18025 üzenetére
Igen, és ehhez jön még az a körülmény, hogy aki most tud venni egy S23 Ultrat, az nyilván hamarabb fog venni újabb, modernebb telefont, mint ahogy az akksinak bármilyen baja lehetne a 100%-os töltéstől. Vagyis az egész teljesen felesleges, a telefont használni kell, annyira, amennyire lehet.
-
klaya86
senior tag
válasz
kokokka #17943 üzenetére
Én gyári, eredeti Samsung 45w-os töltőt használok,de csak azért váltottam a 25w-ról, mert ingyen volt (Samsung hűség pontok) nagyjából 15 perccel gyorsabb,mint a 25w. 20% körül szoktam tölteni a telefont, így kb 55 perc a teljes feltöltés. Ami viszont fontos, hogy 5a kábel kell hozzá, mert a telefonhoz adott 3a kábellel nem fog gyorsabban tölteni, hiába 45w fej. Viszont összességében szerintem sokkal jobb a 45w. Egyrészt 1 óra alatt megvan a feltöltés, másrészt az 5a kábel jóval vastagabb és 1.8m hosszú. Amúgy tele van hamisítvánnyal a net. Ami Eco csomagolásban van, tehát egy sima zacsi, az garantáltan nem eredeti.
-
joccmocc
csendes tag
válasz
kokokka #17943 üzenetére
Elvileg sokat nem számít, hogy 25w vagy 45w töltőfejjel töltöd, optimális körülmények között is kb 12 perc különbség van 0% -> 100% töltéskor a 25w vs 45w töltőfej között. [link]
Itt a fórumon is hasonló időket láttam korábban. Voltak néhányan, akik méricskélték is a töltési teljesítményt, emlékeim szerint az volt a konklúzió, hogy alig néhány percig köszön be a töltés 45w körülre a megfelelő töltőfej + kábel kombó esetén is. Samsungnál nem szabad várni más márkákra jellemző gyorstöltési sebességet, annak idején voltak is abből heves eszmecserék, hogy ez elfogadható-e vagy sem egy flagshipnél ma. -
Gabb0225@
csendes tag
válasz
kokokka #17815 üzenetére
Alapvetően jó a Type C - HDMI kábel, csak nem mindegy milyen. Én a Dex-et napi 8 órában használom vagy 3 éve..
Kábelből én 4K 60hz Spigent használtam, de szar volt. Random kikapcsolt a Dex, volt hogy egymás után 5x is 2p alatt, kb használhatatlan volt. Gyári Samsung kábellel hibátlan évek óta. -
Rigormortiis
veterán
válasz
kokokka #17800 üzenetére
Dehogynem. Átalakítja. Én is úgy használom. Mármint ha olyan tv-nél vagyok, amin nincs hálózat. Erről a DeX starionról nem tudok nyilatkozni, de szerintem ugyanolyan kutyaközönséges átalakító, mint a sima hub- ok.
Az átalakítást nem a dex station/hub végzi, hanem a telefon.
Nekem valami ilyesmi van csak több porttal. Emagon érdemes szétnézni, gyakran akciózzák őket. Nem azt mondom, hogy a DeX station nem jó, csak azt, hogy van más alternatíva is.
Annyi, hogy lehessen tápot adni a hubnak. Ez nem a telefonnak kell, hanem bizonyos perifériáknak (pl külső hdd).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest