- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
qltsar #22178 üzenetére
Köszi szépen !
Ajaj . . . Intő jel .
Annyira rácuppant a spanom és éppen " tárgyalásban " van az " eladóval "Próbálok neki távsegíteni be ne sz@passák .
Küldtem neki az én vasam adatait , hogy olyan képernyőmentést küldjön neki . Nekem ez így már gyanús első lépcsőben . -
Diák66
őstag
válasz
qltsar #22044 üzenetére
Igen, siralmas is lett az eredmény, mert ez jóindulattal is csak 70%. (5%-ról indult a töltés, kb 3000 mAh lehet) Ami érdekes, hogy végig 5V volt a töltés során, majd 100%-ot követően is vett fel áramot, de akkor már 9V-ot. Fura. A gyári érték szerint 5000 mAh (névleges 4855 mAh).
-
Capella
senior tag
válasz
qltsar #21898 üzenetére
Valószínűleg bingó. Ha klaya86-nál is ezért nem megy.
Nálam is ki kellett kapcsolni a fejhallgató rendszer beállítása alatt, hogy egyszerre 2 eszközhöz csatlakozzon.
Különben SBC/AAC lesz. Sajnos valamit valamiért.Valamelyik ujjunkat harapni kell.
Én hallgattam jóminőségű MP3-akat, FLAC-okat is a telóról, így maradtam az LDAC-nél. Meg egyáltalán.
A hangminősegbeli különbség lehet, hogy nem jönne ki a YouTube-on, de mégis másképp, más hangszínekkel szól SBC-vel. -
gjoco1
addikt
válasz
qltsar #21831 üzenetére
Ilyenkor nincs ott az " egér " , de sikítozik érte .
Engem eddig sem zavart amúgy , csak a kérdére megnéztem .
Ahogy írtam is , egy pár mp után el is tűnik amúgy . Senkit nem zavar ott .Más kérdés , hogy szkutyi nak " zavaró " látószögben van / volt . Nálam sehol nem jelenik meg , csak a BT kapcsolatok oldalon .
-
golyós
addikt
válasz
qltsar #21733 üzenetére
Ha már szóba jött : A szóköz mellett van pont gomb vagy nincs?
Esküszöm volt, de most nincs, visszaállítottam alapra de akkor sincs.
Ha bekapcsolom akkor se jelenik meg, csak a vessző van balra a szóköz mellett, hosszan nyomva a spec karakterekkel.
Idáig nem a pont alatt voltak ezek?
Lehet kitöröltem a gombot a Keys cafe-ban, de akkor vissza kéne jönnie ha alapra állítom, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest