- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
-
72mviktor
senior tag
válasz
Sz.Miki #19520 üzenetére
Ahogy nagytudású kollégánk (Sógi
) már leírta fentebb így nehéz lesz.Ellenben én mégis azt javallom hogy rootolj,mentsd az efs-t,és ha főzötett nem is akarsz tegyél fel egy kh3-as gyári romot odinnal.Hidd el megéri.Aztán beszerzel egy jig-et és ha gariztatni kéne,régi gyári rom vissza jig bedug,és senki nem tud semmiről
-
Sógi
addikt
válasz
Sz.Miki #19520 üzenetére
De mindenre van megoldás
kell egy jig amivel lehet nullázni ezt a számlálót...
Bevállalod? Igen vagy nem?
Vagy vársz kies frissítésre hosszú-hosszú hónapokat, miközben mi eltávolodunk majd 5-10 gyári frissítéssel
Bár szerviz tapasztalatom nincs, de nem hinném, h nagyon érdekli őket a flesselés...De még van egy kiskapu, vissza lehet rakni később a KE7-et is... -
72mviktor
senior tag
válasz
Sz.Miki #19509 üzenetére
Jó lenne tudni milyen romot használsz.Nálam azonnal éled a képernyő nincs várakozás.A fényérzékelő szintén baromi gyorsan vált,ahogy elveszem a fülemtől már vissza is jött a kép.
Az automata fényérzékelő az nálam is lassan reagál,pár mp eltelik mire észleli a külső fény változásait.(#19512) atiapa
Elhiheted hogy nem ez az első komolyabb telom
A környezetemben van 3 s2,ezek közűl az egyiken láttam laggolást amin ke2-es rom volt.A rom frissítés után megszűnt.Egy másik ismerősöm vett egy sensationt,na ott láttam laggolást,pedig a Sense felület a kedvencem,de ebben a formában nem tetszett.Lehet csak nekem van szerencsém de én még lassulással semmilyen formában nem találkoztam.
-
arsenix
tag
válasz
Sz.Miki #18664 üzenetére
Üdv!
Nálam nagyon alacsony fényerőnél hasonló képernyő probléma jelentkezik. Talán annyiban különbözik a tiedtől, hogy nálam több függőleges sötétebb és világosabb folt van, tehát csíkos hatást kelt a kijelző (kb 3 sötét hosszúkás csík vertikálisan)
A legjobban úgy tudod megállapítani, hogy valóban egyedi hibáról van-e szó, hogy elkérsz egy másik S2-t és összehasonlítod a tieddel. A fórumokon engem is hülyének néztek, mikor ecseteltem a problémám, aztán egy haverom S2-jével összehasonlítva kiderült, hogy csak nálam jelentkezik a hiba!Egyelőre nem vittem vissza gariban, mert napi használatban szükségem van a telefonra (GPS, emailezés stb), de amint lesz egy pár nap nyugim, lehet be fogom vinni a szervízbe.
Amin még gondolkoztam, hogy ha regisztrálsz a samsung.hu-n, ott van egy bizonyos prémium szerviz opció, melynél kijön egy futár a telódért és megpróbálják 1 napon belül javítani, és visszaszállítani. Szerintem ezt fogom választani, vagy B verzió, hogy várok 1-1,5 évet és csak akkor gariztatom le, így 1 év múlva lesz egy zsír új kijelzőm (ugyanis annyira nem zavar a csíkozódás, de úgy vagyok vele, hogy ennyi pénzért legyen tökéletes)
-
mycso
veterán
válasz
Sz.Miki #18659 üzenetére
Természetesen jönnek folyamatosan KIES-en is a frissítések, csak ott picit lassabban érnek el hozzánk (főleg ide magyarországra ). Ezért használja itt szinte mindenki, aki a gyári romokat preferálja a samfirmware.com-os romokat.
mod: a "selejtes kijelzők" az első szériás s2-re voltak igazak, ha mostani vásárlásról van szó, akkor valószínűleg nem lesz a tiéd is selejt. Nálam mindenféle fényerőnél egyenletesnek tűnik a kijelző színe.
WaterWave: azok a dátumok a samfirmware oldalán, inkább csak "útmutatások", tehát nem hiszem, hogy 100%-osan a pontos megjelenés dátumai lennének, illetve biztos, hogy nem az.
Valóban létezik ázsiai KH1 is, sőt amerikai romból, július végi KG7 is, tehát itt is van egy kis kuszaság...
-
mycso
veterán
válasz
Sz.Miki #18649 üzenetére
Hali, ahogy már többször le lett írva, ha teljesen hivatalos módon szeretnéd frissíteni, akkor KIES!!!
Ha a legújabb és talán legjobb gyári rom érdekel, akkor KG3 vagy KG6. Ezeket odinnal tudod felrakni, asszem benne van az 1#-ben a menete. Itt esetleg azt tudod megcsinálni, ha valami problémád van a telefonnal, akkor vissza kell rá rakni a legutolsó KIES-en kijött gyári romot és úgy visszavinni a szervízbe.
Röviden, tömören ennyi.
-
R2D20208
addikt
válasz
Sz.Miki #3298 üzenetére
Az előző sgs emnél is ezt gondoltam gond lehet a hátlappal. Nap - mint nap akár tizszer is levettem néha, jajj a régi romolások auto reboot pipa ki akksi ki
Na a lényeg én az sgs t is 8 honapig használtam, rendszeres romtessztel, és még ugy sem lett gond a hátlappal. Ennél meg ugye le sem veszem szinte soha, mert minek romolni
Anzo : van valami jo tok sgs 2 hez is ?[
Kali Felraktam, és köszi a linkeket mégegyszer! Na oda jutottam , hogy nem romolok összevissza
Na de megvan ám még az sgs , ott lassan abbahagyom. Találtam egy nagyon jó francia romot, MÁR egy hete fennt van
-
-
kellerman
tag
válasz
Sz.Miki #3298 üzenetére
Egyáltalán nem vészes a hátlap, és nagyon jól illeszkedik. Ezért ilyen vékony a készülék, mert 0,5mm a hátlap.
Amúgy meg minek nyitogatni állandóan? Én eddig 2x vettem le, de szerintem legközelebb, ha veszek nagyobb kártyát bele, csak akkor lesz a következő.
Ha emiatt gondolnád meg magad, hogy veszel ilyet az rossz ötlet.Ha jól emlékszem a hátlap nagyker ára kb 1500ft +áfa
Aktív témák
Hirdetés
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Crucial 240GB SSD eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest