- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Aktív témák
-
madcon
tag
válasz
foregister #48111 üzenetére
Köszönöm a segítséget, a fent említett programot feltettem, tetszik is, csak egy kicsit az angollal van baj és nem minden opciót tudtam beállítani.
Köszönöm a segítséget mindnyájatoknak!!Üdv:
Anti -
madcon
tag
válasz
foregister #48111 üzenetére
Nagyon koszonom!!!
-
R2D20208
addikt
válasz
foregister #37651 üzenetére
Irj pwit, ma valamikor ha raerek segitek. (buda,bekasmegyer)
-
Soound
tag
válasz
foregister #27189 üzenetére
Nem csak neked újdonság, pont ebben a pillanatban nézegetem hogy mi a fütyi van
Mindjárt rá is pillantok
-
pzstm
titán
válasz
foregister #27189 üzenetére
-
foregister
tag
válasz
foregister #13775 üzenetére
Jelentem, 4.1 esetében nincs probléma a kamerával és mintha gyorsabb is lenne már betöltéskor is a kicsike: nem akad annyira miközben töltődnek be a widgetek és a progik a háttérben.
-
Phobion
őstag
válasz
foregister #13775 üzenetére
Na igen, az elég poén. Kíváncsi vagyok, mi lesz mondjuk 1-2 hónap múlva. Lite'ning v15.2?
-
pestibenji
senior tag
válasz
foregister #4798 üzenetére
Ne beszéljünk már ilyen bődületes nagy hülyeségeket... Az IGO és az összes létező program csak EGY darab magot használ, a másik magot pl a beépített böngésző, meg egykét belső összetevő használja.
-
válasz
foregister #3464 üzenetére
Ez érdekes, mert én sem akarok rootolni, ezért várom a Kies-en a frissítést, de egyenlőre fel sem ajánlja... KE2-es rom a legfrissebb nálam.
-
killerjohn
addikt
válasz
foregister #1347 üzenetére
Hol vetted?
-
pzstm
titán
válasz
foregister #1348 üzenetére
akkor "legrosszabb" esetben is gmail-be beimportálom a névjegyzéket (az Outlook kiexportálás után....(emlékeim szerint lehet ilyet), majd gmail account-al összehozom a kettőt.
Angliából rendelted?
-
pzstm
titán
válasz
foregister #1333 üzenetére
SMS jelentés engem is érdekelne, illetve hogy esetleg használsz-e Outlookot?
-
knyitogato
őstag
válasz
Tapasztaltad a lentebb írt (#1327) melegedést?
-
LBandi
aktív tag
válasz
Sárgulok az irígységtől.
Hogy legyen egy kis on. Tudnál készíteni 1-2 panorámaképet kíváncsi vagyok milyet lehet összehozni a drágasággal.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
foregister #1229 üzenetére
És a nyirbált normál SIM-re is igaz ez?
-
babosmiki
addikt
válasz
foregister #1216 üzenetére
Megoldás a NOLED nevű app! Én használom tökéletesen működik.
Ikonokat színeket lehet cserélni és hangjelzést is be lehet állítani
[link] -
carpediem007
tag
válasz
foregister #1159 üzenetére
Júliustól lesz benne, ha minden jól megy. Kérdés az, hogy early adopterként szükség lesz-e rá, lévén külföldön sem nagyon használják még az NFC-t tömegesen és nálunk is egyedül csak a PayPass ami kihasználná, viszont nem hiszem, hogy a bankok (vagy rendezvények) tűkön ülve várnák, hogy mikor integrálhassák a mobilokba...
Ez az info mennyire tuti?
Idáig csak azért nem rendeltem meg, mert NFC-set szeretnék
-
buda002
csendes tag
válasz
foregister #1066 üzenetére
Figyeljetek csak! Edigital levette az árat. Lehet hogy olcsóbb lesz?
-
LBandi
aktív tag
válasz
foregister #1071 üzenetére
Szerintem magyarországon is lenne rajongótábora, ha lennének értelmes TV műsorok.
-
FeRkE
őstag
válasz
foregister #1069 üzenetére
Sajnos ilyen országban élünk.. Mo-n a Canon (fotó) hivatalos szervize se fogadja el a 2 év EU garit, csak egyet..
-
Varszegig
veterán
válasz
foregister #1061 üzenetére
"A garancia Samsung EU-s, tehát EU-n belül bárhol igénybe veheted ha elromlik. "
Na azért ez szerintem így ebben a formában nem igaz. Lehet hogy bárhol az euban, de Magyarországon biztosan nem, Samu szerviz csak magyar garit fogad el.
-
auditore16
csendes tag
válasz
foregister #1060 üzenetére
az expansys-on kívül lehet máshol is rendelni, vagy csak ez az egy hely van, ahol Magyarországon még csak itt lehet megrendelni?
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
foregister #987 üzenetére
köszi a választ!
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
foregister #953 üzenetére
sajnálom pedig már bele éltem magam, mondjuk engem nem érdekelne az NFC chip de akkor gondolom a T-mobilenál is késik...
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Spórolós topik
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest