- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
csabám
addikt
válasz
csabám #36231 üzenetére
Caaabi: Vagyis ne rakd újra még. . .
Megvan a megoldás. Jól emlékeztem, hogy még anno csináltam olyat, hogy recoveryből másoltam az sd - re.
A módszer:
1. kikapcsolod a telót
2. belépsz recoverybe
3. belépsz a MOUNTS AND STORAGE menü pontba
4. belépsz a MOUNT USB STORAGE - ba
5. várod, hogy a gépeden megjelenjen a belső SD
6. rámásolod azt a filet amit linkeltem, majd akkor rákattintasz az UNMOUNTRA és flasheled a filet, majd REBOOT és talán jó lesz. Ha nem akkor viszont az egész romot újra kell raknod. -
Caaabi
senior tag
válasz
csabám #36223 üzenetére
mellélőttem a kettő közül elég rendesen
most akkor hogy már be sem bootol rá se tudom rakni az odexedet, hát rendesen megszendvedek ezért a jkayért... akkor mehet odinnal újból az egész ?
hogy tudom felvarázsolni a telóra ha nem tölt be a rendszer ? recoveryn belül kell valahol ?
-
Caaabi
senior tag
válasz
csabám #36214 üzenetére
Pedig kitartó voltam, hajnal 1 ig bütyköltem
ezeket szedtem le, mert eléggé egyértelműnek tünik a dolog az oldalon, de mégse jó valami :S
(#36217) Sógi : csinálom
-
Caaabi
senior tag
válasz
csabám #36178 üzenetére
olvastam elsö hszben hogy a pit nemtudom mikor ajánlott de ebben az esetben gondolom szükséges ha linkelted, na csinálok egy wipeolgatást recoveryben, aztán kikapcsolom download modba teszem, 4 fájt betallozom, pipa a repartitionba,autoreboot,f reset time- ba aztán start várok örülök, recovery ujra wipe aztán titaniumbol visszaálitás és örülök ?
-
-
Caaabi
senior tag
válasz
csabám #36171 üzenetére
mondom én hogy nem értek az odinhoz
repartot olvastam hogy érdemes csinálni akkor oda betallozom a pit fájt a többi 3 at meg ehhez hasonloan és akkor nem kell recoveryben wipeolgatni? gyári amit töltök ? rootolni kell? ha igen mivel? vagy egyböl mehet alá a siyah kernel ?
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
csabám #36016 üzenetére
pill nagy meló közben vagyok. Amikor kapcsolódni akarsz kézzel a wifihez, és a nyílt nincs lefordítva.
WaterWave: fél órát nyomkodtam eddig talán wifi térerő gyengébbnek látszik mint a KI4 2.3.5, de nincs rá bizonyíték, mert nem csináltam méréseket, csak kevesebb a pálcika.
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
csabám #36008 üzenetére
az XDA-sat tettem fel. Amit Artu linkelt korábban
Ebből ugye egyértelműen a code, modem amiből csak 1 volt a rar-ban
majd a ...-CSC-OXXJK3_HOME.tar.md5még csak fél órája tesztelem éjjel raktam fel...
-
mycso
veterán
válasz
csabám #34854 üzenetére
Valóban jól írod, pár kis botlással: Nem értem mire jó! így helyes.
Hát, az a válasz amit ő adott az minden csak...mind1 hagyjuk.
Közben megválaszoltam saját magamnak: azoknak jó akik félnek a recovery kinézetétől, illetve magától a recovery mód előhívásától, kezdőknek akik nem tudják mi-mire való, mert ez a mobile odin leellenőriz minden egyes fájlt frissítés előtt.
(sajnos senki nem tudott érdemleges választ adni egyébként) -
mycso
veterán
válasz
csabám #34841 üzenetére
Mit nem tud a Mobile Odin PRO?
1. elsődleges és másodlagos bootloaderek frissítésére
2. rootolatlan romon dolgozni
3. A meghajtókat partícionálni (repartition)Tehát a többfájlos romokat hagyjuk is...mint írtam, ha nincsen repart akkor értelmetlen a többfájlos gyári rom. Ezt kihúzhatjuk.
*.tar kiterjesztésű kernelekt, mint linkeltem is az egyik kolléga folyamatosan CWM-ből flashel. Tehát ez is kihúzható. (bár még tar-os gyári rommal nincs tapasztalat, azt lehet tényleg nem tudja a CWM....bár kétlem)
Számláló...szintén CWM se babrálja.
Rootolás, mint írtam olyan kernelt rakok fel CWM-el, amilyet csak szeretnék, tehát ez is kihúzva.
Az iránt érdeklődtem alapvetően, hogy ezeken kívül mit tud??? Csak közben meg is válaszoltam magamnak: semmit!
mod.: azért veszti el a jelentőségét ez a progi, mert mindenki ezt a gyári romot hajtogatja...DE ha full alap gyári romot szeretnék, úgy, hogy a teló minden ízében gyári legyen akkor repartos romot kell felraknom! És ezt nem tudja.
-
Gizmo94
veterán
válasz
csabám #31146 üzenetére
Nekem nem ezt csinálja, hanem vagy amikor a sorból klikkeltem,hogy update, akkor csak pörgött, oda sem ment a frissítéshez, vagy megtalálta, felkínálta a letöltést, csak nem volt hajlandó frissíteni,hanem ismét pörgött, én meg néztem, aztán meguntam.
ERPY: köszi, ez jónak tűnik, ezt még nem próbáltam,de így fogok tenni mindenképpen.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
csabám #30089 üzenetére
nálam jó, de feltettem ide is: http://www.multiupload.com/NVQ8CRO1G2
CriskeloRom V29-S-BAR-12/7-Tog-BLN-CallREC-Overscroll-7Locks-PWR-M-Esxt-(XWKJ1-2.3.5)
-
-
Kapanyél
őstag
válasz
csabám #29864 üzenetére
Nem azért szívja, mert ugrál, hanem mert a 2G rádiók is be vannak kapcsolva. Tehát szerintem gyorsabb nem lesz a 3G net tőle, cserébe ha szar a 3G, akkor át tud váltani EDGE-re, ami még mindig jobb, mint a semmi és még el is érik telefonon, ha kell.
Az lenne a zsírkirály, ha együtt szopná az adatot 3G-n és 2G-n is. -
pitimany
tag
válasz
csabám #29346 üzenetére
Csabám!
A beépített naptár programban naptár widgetben nekem eddig nem volt névnap, ünnepnap kijelzés hiába állítottam be. Úgy emlékszem korábban mások is jelezték ezt a hibát. Szerencse, hogy neked soha nem volt ilyen gondod, persze lehet, hogy felhasználói hiba okozta. -
Lsilent
tag
válasz
csabám #29359 üzenetére
Ez a gyári visszaállítás, beállításokat töröl, vagy a teló teljes tartalmát? Adatokkal beállításokkal együtt? És ha én csináltam egy backup-ot előtte, azt visszarakva a kies-en keresztűl, visszatér a beállítással együtt a laggolás is?
Ha jól értelmezem a battery calibration-t akkor rootolt teló kellene hozzá?
-
pitimany
tag
válasz
csabám #29308 üzenetére
Csabam!
Arra céloztam, hogy az Sgs II naptár, gmail fiókkal történő szinkronizálás után ismét mutatja a magyar névnapokat, ünnepnapokat, és még ami ami be van állítva a gmail naptárban.
Azért örömhir nekem mert ez a funkció az első romokban meg volt, később, talán kg körül megszünt, és most ismét működik.
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest