- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Aktív témák
-
greencard
tag
válasz
greencard #3198 üzenetére
Ja, és arról nem is beszélve, hogy mennyire letisztult az egész készülék. Nincsen rajta hülye csicsa, felesleges gomb.
Összehasonlítva pl. a SE Xperia Arc-cal, á, nem is egy szint: hülye kialakítás, alul 3 görbített gomb - mint egy UFO.
A HTC-k, már vki írta korábban, tényleg papucs formájúak. Illetve az alsó részén felfelé görbült képernyőnek se látom értelmét.
Még az LG O 2x is nevezhető letisztultnak, csak egy kicsit csónak oldalról.Minimál stílus és design - tökéletes. Emlékeztek még arra a porszívós reklámra, amiben tigrismintás ruciban keresett a ruhájához illő porszívót (most nem jut az eszembe a neve) a csaj a MédiaMarkt-ban? Amikor megtalálta a tigrismintás eszközt, elájult. Na, én azért nem vagyok ilyen, de azt mondhatom, hogy igenis egy telefon legyen szép. Éppen ma láttam a WE-ben a Mekinél, hogy egy nő nézegette az üvegvitrinben kirakott telefonokat. Az jutott az eszembe, hogy milyen fura, hogy a másik nemnek mennyire az számít, hogy van-e rajta kő, kapható-e pinkben, vagy hello kitty kiadásban.
Ruhában utálom a feketét, csak zokni, "szép" cipő, öltöny vonalon vagyok elviselni, de telefonban nagyon jó ez a fekete. El sem tudnám képzelni fehérben, szürkében.
-
-
greencard
tag
Nem kérdés, hogy LG O 2x vagy SGS2. Nem tudok betelni vele. A full HD videk lejátszása, navigáció, aldiko, szórakozás,... A 3D nem érdekel, így azt mondhatom, hogy ez a csúcs számomra.
-
tzolta
tag
válasz
DjBlero #3195 üzenetére
Köszi! Igen ismerős is vagy arról a fórumról... én is waves vagyok egyenlőre. Az igo és sygic is elérhető a marketről? Tört progik nem érdekelnek, maradnék a hivatalos verziónál.
Még valami! Az anyaghasználat, összeszerelés milyen? Ugye a wave nagyon szuper ilyen szempontból. Mérete nem túl nagy ahhoz képest? -
tzolta
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a telefon, szeretnék vásárolni egyet függetlenül, viszont androidos telóm még nem volt eddig. Bada rendszerről váltanék a jobb testreszabhatóság miatt. Viszont fontos lenne számomra egy jól használható navigáció. Mit tudtok ajánlani? Nézegettem a storen a Navigon navit kb.16000 HUF-ért. Valaki használja esetleg?
Más... Eddigi tapasztalat a telefonról? Külső, anyag, szoftver?Előre is köszi!
-
dancsuri
veterán
válasz
LaptopSystem #3186 üzenetére
[link] A Marketröl letölthető
-
dancsuri
veterán
válasz
killerjohn #3127 üzenetére
A Gyári romfrissítés (még ha nem is nekünk készült) nem bántja az EFS mappát, a Főzött romokkal már más a helyzet. Tehát aki frissített KE7-re annak még mindíg az eredeti EFS mappája van, még lementheti
-
-
tony7
tag
válasz
LaptopSystem #3185 üzenetére
Egyenlőre ismerkedem vele de nagyon tetszik. Én is vodafontól váltottam a t-mobilra számhordozással. Szerencsére lejárt náluk a rabságom és ez a telefon kellő ok volt a váltásra. Remélem jól döntöttem!
-
zeroo5ux
aktív tag
alfa156 moco22 használjátok már a szerkesztés gombot, köszönöm!
-
banpity
tag
válasz
LaptopSystem #3186 üzenetére
Vigyázz mert jön a Mod és leszedi a fejedet
) Ezt itt nem szabad !!!!!!
-
függetleniteni lehet?
-
Kár hogy Telenoros vagyok és itt nem lehet kapni
-
-
tony7
tag
válasz
LaptopSystem #3178 üzenetére
100000ft volt paletta m csomagba rakattam gonetm csomaggal . 30000 előleg plusz havi 5800x 12
-
összehasonlítást tudtok nekem irni különbséget az LG Optimus 2X és a Galaxy S között mik az alapvetö különbségek?
-
-
somnia
senior tag
válasz
LaptopSystem #3179 üzenetére
Még van egy.
Priviben írd meg mennyit adsz érte! -
aki esetleg gondolkozik azon hogy eladná nekem szoljon
-
-
FrosTiii
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogy ha a füles be van dugva a masinába, akkor hogy lehet hívást indítani, a füles segítségével? Tehát a nélkül, hogy kivenném a zsebemből. Egyszerűen nem sikerült beizzítanom sehogy sem. Valaki?
-
moco22
aktív tag
egy csomó jelszavas levédő progi van a marketen
csak a lock szóra kell rákeresni -
moco22
aktív tag
válasz
penell1234 #3168 üzenetére
természetesen
-
Legendd
senior tag
válasz
sztrogoff19 #3171 üzenetére
Szia!
Igen, ez is megoldás, viszont nyilván páran kíváncsiak lesznek rá, és nem szeretném, hogy a képeimet és az sms-eimet meg tudják nézni...ezért kellene nagyon :S
Ez a külön-külön szórakozás mit takar? Beállításnál, vagy mindig hogy kódot kell ütni? -
sztrogoff19
tag
válasz
Legendd #3166 üzenetére
Üdv,
az első kérdésedre tudok válaszolni, igen vannak ilyen alkalmazás-védő programok. Én magam is használtam egy-kettőt, rövid ideig
Nekem személy szerint nem jöttek be, mivel mindig külön-külön kellett pöcsölni, ha egy-egy alkalmazásba be akartam lépni, de ezt meguntam és hagytam a fenébe.
Szerintem a legjobb ha magát a telefont véded le a gyári minta-rajzolóval (Hely és biztonság, képernyőzár beállításai, legalábbis az S1-ben). Azzal kiválasztasz egy neked tetsző mintát és azzal maga a telefon már le is van védve.
-
Varszegig
veterán
Akinek már megvan a telefonja, SPB Wallet féláron van a marketen. Akis ismeri, tudja miért éri meg a 675 Ft-ot
-
kellerman
tag
Az akku töltöttsége úgy néz ki, mintha tele lenne, de a widget 93%-ot mutat.
Ez a második töltésem. Az elsőnél még nem volt widget.Tetszik, hogy gyors a teló, de a legjobban a kijelző tetszik.
Van egy szívverés számláló progi, aminél a kamerát kell letakarni az ujjunkkal, abból hogyan állapítja meg?
-
penell1234
tag
Az androidon működik a copy/paste funkció?
-
tony7
tag
Sziasztok! Megvettem!!!!!! Most értem haza, a pesti pólusban levő t-pontban sikerült megvennem! Még volt 2 db. Először azt mondták nem tudom megvenni mert nincs még az árlistában de megpróbálták a tranzakciót végigvinni és engedte a rendszer.Most kicsit boldog vagyok!!!!
Majd biztos jövök kérdésekkel mert előtte nokia 5230as telefonom volt. -
Legendd
senior tag
válasz
muveszur #3153 üzenetére
Oké, köszönöm...
Viszont még két dolgot csak megkérdezek, aztán már csak várom a hétfőt, hogy nekem is a kezemben legyen1. olyan program, amivel SMS-eket, fényképeket, vagy más appokat lehet kóddal levédeni, olyan létezik erre rendszerre (iPhone-on Lockdown Pro pl.) - ez nagyon fontos
2. mint a régi Nokiáknál az üzemmódok (Tárgyalás, Utcai, Otthon...), ilyen van-e?
Akinek pedig megvan már az SGSII, azok kipróbálnák a Quikcoffice-t esetleg, hogy ha ránagyítok majd a szövegre, akkor tördeli a sorokat annak megfelelően?
Köszönöm
-
zeroo5ux
aktív tag
videónál a fókuszálási idő gyorsabb lett!
-
-
A Samsung Apps-ról letölthető a camera firmware update... nincs tapasztalatom, hogy miben javult.
-
moco22
aktív tag
na, nekem most ilyen lett a tárcsázóm
olyan szép (szerintem)
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok,
GMSHomeon és GSMLineon ugyanannyiba kerül a két telefon, ráadásul szinte napról napra változik az áruk, ti melyik boltból rendelnétek, vagy melyik másikból?Köszi,
Különc -
kindeR.
csendes tag
a hangirányítás magyar nyelven is működik?
-
muveszur
addikt
Elindult a FAQ, a romfrissítés lényegében kivesézve, folyamatosan frissülni fog majd okosságokkal!
-
Legendd
senior tag
Tudnatok olyan virusirtot ajanlani androidra,ami hatasos,nem lassit be semmit? Nem art ra valami szerintem
koszi
-
markol68
csendes tag
Kösz sikerült. Még egy kérdés. Most merült le a készülék, Ti mennyi ideig töltöttétek az első lemerülés után?
-
hallerúr
csendes tag
del
-
hallerúr
csendes tag
2.3.4 frissités érkezik vajon SGS2-re valamikor mostanában?
-
markol68
csendes tag
Tudna valaki segíteni? Android marketről szeretném a facebook leölteni de amikor kiválasztom hogy letöltés akkor semmi egy zöld csík fút és semmi más nem történik. A telefon wifin van szóval azt a pici progit gyorsan le kellene szednie. Valaki részletesen leírhatná hogyan kell letölteni.
-
muveszur
addikt
válasz
yoleeka #3141 üzenetére
Szia!
Rootold a telefont, és mentsd le az efs mappát...valószínűleg még meg vannak az eredeti dolgok, úgyhogy még most mentsd le!
Mellékesen itt van az imei, product code, és függőségi információk...szóval igen fontos. akkor lett volna baj, ha flashelés után nincs imei-d. így viszont nincs baj.
Eddig is egyesek szerint tudva levő volt, hogy logot készít a galaxy s a flashelésekről...csak a szervízesek a gyakorlatban szemet hunynak azon felett, hogy nem a gyári firmware van a telefonon.
Itt viszont az arcunkba nyomják a számlálót, de erős a gyanúm, hogy a szervízt továbbra sem érdekli a dolog. -
bajusz66
aktív tag
válasz
penell1234 #3057 üzenetére
Fel rakható!De felejts már el a KIEST az egy nagy kalap sz@r!
ODIN doktor a nyerő!!!!
-
Csillagkuty
tag
Na sziasztok!
Tegnap ugye megkaptam a telefont és annyira de annyira szeretem!
Az első jajdehülyevagyokhozzá óra után már nem volt semmi gond
Jó, h van ez a fórum, sok mindent tanulok itt folyamatosan, főleg, h nagyon sokaknak tegnap érkezett meg, így jól pörög a topic is
Folyamatsos wifi használatban van otthon, állandó nyomkodás és próbálgatás közben is csak langyos volt. Ha hazaértem letöltök egy töltöttség kijelző widgetet is, az adatszámláló már megvan
Vannak kérdéseim, de ha végképp nem sikerül megfejteni őket, akkor majd jövök -
yoleeka
tag
válasz
muveszur #3079 üzenetére
Nos mivel én már megcsináltam a firmware frissitest odinnal persze, mivel masmivel, viszont nem mentettem le az efs mappat, ha jol sejtem, ez valami hyper need mappa lehet a kesobbiekben. Szóval, akkor most lehet hogy szarban vagyok, mert nincs "gyari" efs mappam? Mas telefonjarol ezt be lehet szerezni? Mi a jelentosege ennek a mappanak? Ha visszaviszem garanciara a telefont a KE7-es rommal, akkor az jelenleg garanciavesztest jelent? Gyari firmware-t vissza lehet ra pakolni valahogy? Van ertelme visszarakni, mivel irtatok hogy szamolja a flash-elest, ha mar latjak hogy 0-nal tobb van, akkor gondolom bele is kothetnek a dolgokba, right?
-
babosmiki
addikt
válasz
killerjohn #3130 üzenetére
Vegyél bele ólom akkumlátort!
-
muveszur
addikt
Na végre elkészültem a Minimal Black témám portolásával SGS II-re! Fogadjátok szeretettel!
-
válasz
killerjohn #3131 üzenetére
független firmware verzió esetén is módosulhat a böngésző ikonja/milyensége, a készülékben használt szolgáltatós sim kártya függvényében!
-
t72killer
titán
válasz
killerjohn #3130 üzenetére
Az elég durván árnyékolná a rádióforgalmazásodat
Amúgy ha rendesen működik a telefon, akkor még nem késő a backup
Ha kinyírja az efs mappát, akkor elvileg GSM-et se tud, lévén abban van az imei szám feljegyezve.
Vajon külső 3G és wifiantenna csatlakoztatható vhogy a mobilhoz? vidéken jól jönne, ahol kicsi a térerő.
-
markol68
csendes tag
Sziasztok. Első droidos telefonom lenne egy kérdésem pl. facebook alkalmazást telepíteni kell valahonnan vagy rajta van csak még nem találtam meg? Egyébként 1 órája kaptam meg és nagyon szép. Előre is köszi a választ.
-
zeroo5ux
aktív tag
azt vettem észre hogy a [origo] (webböngésző) nekem állandóan jelen van 40%os akkuhasználattal. kilőttem már, a futó alkalmazásoknál nem is jelenik meg.
valakinél jelentkezik ilyen hiba?
újra indítás után is...
-
kellerman
tag
Találtam Sam. Apps. között egy SGS2 kamera firmware update-t.
Fel is raktam, de így elsőre nem látok különbséget, lehet a videón majd látszik. -
M.A.Z.
aktív tag
Megvan a paypal-os account, kártyás fizetéssel.
Majd mindjárt bevágom a sütőbe, kíváncsi vagyok hány fokon olvad...
Nemrég leesett fél méterről a szőnyegre, de nem találok rajta karcot...
A kijelző se tört szilánkosra...t72killer: arról az OTG kábelről kérünk majd beszámolót!
-
t72killer
titán
Hmm, rögtön tedd be a sütőbe, lássuk bíja-e a 150 fokot aktív használat mellett
. esetleg kapargasd meg a képernyőt egy méretes kvarckristállyal, mennyire bírja a gorilla glass
.
Amúgy gratula hozzá, és ebay boltokból bátran rendelhetsz, nekem sosem volt még rossz tapasztalatom. Ha paypallal fizetsz, amúgyis biztosítva vagy. Konkrétan az SGS2-höz itt van miket vettem, potomáron...
-
ezzel csak az a gond, hogy például az sgs esetén sem mindenkinél jön elő a merülősdi, én az aenyémen minden - nem hivatalosan - elérhető gb verziót kipróbáltam, jelenleg a legutolsót használom, és egyiknél sem jelentkezett/jelentkezik a probléma, szóval nem általános hibáról van szó, hogy bármelyik példányt tesztelik, és máris jelentkezni fog a hiba!
a fentiek miatt a sürgős javítás sem olyan egyszerű, hiszen nem általános, minden darabnál jelentkező hibáról van szó!
a frissítés fontossága szerintem nem lehet vitatéma, főként egy új telefon esetében nem, de akinek jó a régebbi rendszerrel is, az használja csak azzal, esetlegesen elesve több új funkciótól...stb! ezzel nem azt mondom, hogy azonnal essen neki mindenki a főzött/buherált/gányolt firmware verzióknak, de az újabb "hivatalos" firmware verziók felhúzása hasznos lehet, sőt! a másik oldal, amikor buzerálni kezdik úgy, hogy nem is igazán értenek hozzá, először cselekdnek, és csak akkor olvasnak, amikor már gond van, televágják minden vacakkal, és utána panaszkodnak, hogy ez nem jó, meg az nem jó, na inkább erre sem érdemes mondani semmit, de legalább is jót nem... -
M.A.Z.
aktív tag
Sajnos kifogtam egy jó példányt.
Zenét hallgatok sztereo bluetooth-on, közben picasara töltök képeket wifin.
Nem akar melegedni, és az akksi se akar gyorsan merülni...
Most mit csináljak? Visszavigyem?Ja és vettem hozzá egy ilyet: [link]
Ha tényleg meg is érkezik (nem szeretem az előre fizetősdit), akkor asszem lelkes ebay felhasználó leszek... -
fecs
senior tag
válasz
muveszur #3066 üzenetére
Sajnos nem olvastam sehol, hogy érdemes (most már tudom) lementeni az EFS mappát. Kicsit beparáztam most. Ha az IMEI szám stimmel ROMfrissítés után, akkor megmenekültem? Vagy egyéb paraméternek is passzolnia kell?
Ingyenes program van, amivel le lehet menteni? Amit említettél az fizetős (nem horribilis, de....)
-
roxan
senior tag
Tegnap voltam Allee-ben nyomogatni, van kint 3 db. Nekem túl könnyű, alig van súlya, kicsit anyagtalan. Kb. mint egy tábla Milka csoki. A vastagsága is. :-)
Rox,
-
Otisz
őstag
Szerda este 9-kor rendeltem meg a készüléket, és ma már megkaptam...
Nem semmi! -
M.A.Z.
aktív tag
Ez a telefon nem semmi, ámulok és bámulok.
Az imént zenehallgatás közben kijelzővel lefelé forgattam (nem tettem le az asztalra, csak átfordítottam a levegőben), erre megállt a zene. Ilyet nem olvastam a kézikönyvben.
Egyes esetekben nagyon hasznos, ha gyorsan akarom megállítani.
Csak éber kijelzőnél müxik.Egyébként meg vagyok vele elégedve, elegem volt a Spica-nál, hogy mókolni kellett vele, hogy használható kütyü legyen belőle.
Majd ha jön egy frissebb, hivatalos rom, azt azért felrakom. -
muveszur
addikt
-
zeroo5ux
aktív tag
-
penell1234
tag
Ha össze csatlakoztatom a kiesel hibát ír ki hogy Csatlakoztassa újra az eszközt Samung kies (Pc stúdió)módban.A kies nem támogatja a jelenlegi csatlakozási módot. Ilyenkor mi van?
-
gereke
tag
válasz
kellerman #2946 üzenetére
Sziasztok,
AndroidMarket ezt írja a free programokra is:
"There are no Android phones associated with this account."Hol tudom beállítani az account-omhoz az SGS2-t.
Jelenleg WinMo-t használok, de ha kapható lesz T boltban, szeretnék átállni.
Addig is gyűjteném a hasznos progikat.
Kösz
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- Kés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest