Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
flaki
csendes tag
Na ja, garanciavesztéssel járhat, hisz rizikós művelet. Viszont az a szomorú az egészben, hogy egy 150e Ft-os készülékről van szó, aminél elvárhatja az ember (legalábbis én) hogy hibamentes legyen, legalábbis mint telefon használható legyen legalább egy napig. HIsz végülis ez egy telefon.
Nem tudom hogyan és meddig tesztelik ezeket, és hogy ez az akkulemerülős, melegedős mizéria miért nem jött ki már akkor, amikor az első futószalagról lepottyanó gépet bekapcsolták a gyárban.
Ha viszont így kezdenek el forgalmazni egy csúcskategóriás telefont, akkor adjanak ki hozzá hivatalosan sürgősen javítást, ne hosszú hónapokkal később.
Nekem is nagyon megtetszett a telefon, jövő héten tervezem megvenni, de így most sajnos kezdek elbizonytalanodni, hogy vajon hány hibája lehet még.
Persze, az android arra jó hogy buherája a tulaj, de azért nehogymár azért kelljen buherálni, meg fissítgetni hogy egyáltalán használható legyen a mindennapokban...
Az új rommal már jó az akksi?
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest