Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Szerintem GhostLead megadta a választ. Ha nem mész vissza az elejére, akkor valszeg nem fog az ajtó kinyílni. A 26-os szám stimmel, jó helyen vagy, de valszeg ''csak úgy véletlenül'' nem engedi a gép a jó befejezéseket.
Ha belegondolok, az elején megtámadtak a katonák még a stalker tábor előtt. Likvidáltam is a táborukat. Ezek után viszont a kereskedő adott egy feladatot, hozzam el onnan a katonai iratokat. Visszamentem, csak két katona volt ott, és a jelölt helyen megtaláltam az iratokat, holott azelőtt ott nem volt semmi.
Ajtót még nem tudtam szétlőni. Kivéve talán a hadiraktáraknál lévő falu bedeszkázott vackait. Általánosságban értve a zárt szekrényeket szét lehetett lőni, de mást nagyon nem.
Ja, van egy ilyenem:
[link]
Meg a hírhedt Pseuodog farkincája:
[link]
És ami meglepő: a helikopterek leszedhetőek. Nem is kell hozzájuk sok lőszer. Egy tártól kifeküdt egy!!!
[link]d -
Dotn
aktív tag
Szerintem te varazslo vagy.
En akarmit csinalok az ajtonal nekem nem akar nyilni.
''Pár bezárt szekrénynél megoldás volt.'' Sajnos egy szekrenyt nem talaltam ott.
Nem lehet,hogy felreertetted hol vagyok? Jo lenne egy kis segitseg mert kezdek lelombozodni.
Leirom megegyszer: Pripyatban vagyok es egy kodot es iratokat szeretnem megtalalni,es ehez kellene segitseg. -
debut12
aktív tag
Asszem elakadtam. A ''perzselő'' pálya vége magasságában be kellene lopakodnom egy szarkofágba. És az merre van, mert nagyon nem találom...
-
ML320
senior tag
-
Winner_hun
félisten
peccs sztrájk: [link]
-
-
ML320
senior tag
válasz
Winner_hun #888 üzenetére
Annyira nem olvastam vissza. Bár tudom, barátom a kereső
Mondjuk előbb kerestem a game könyvtárában, majd a temp helyeken. Az All usert eszembe nem jutott volna megnézni.
De hát úgy tanul a gyerek, ha kérdez...
Kösz mindenkinek az infót! -
True
aktív tag
válasz
Winner_hun #888 üzenetére
Nos igen... Néha még én is elfelejtem az első Hsz jelentőségét, de teljesen igazad van!
Ndruu: Ja kircsi volt, én azon lepődtem meg hogy milyen kicsi a világ, és hogy KB egy a game izlésünk... Itthon én is csak klimával birok megülni a gép elött, még igy is 28 fok van mert szerencsétlen nem birja 40 fokban ennél lejebb nyomni...
Van valami hir a 4-es patch-röl? Készül még vagy már megvan esetleg? -
GhostLead
tag
Sziasztok! Én már kétszer végigjátszottam! A dekódert csak akkor tudod megszerezni Prypyiatba, ha megcsináltad azt a küldetést ami igy jelenik meg a PDA-ba /Talk The Guide/ ő fog elküldenni a dokihoz! A doki meg az Agropormba van az alagútba /Strelok búvóhelye/. Ahol a pendrive-ot megszerezted a játék elején.
Ha dekódert nem szerzed meg akkor a legjobb befejezést nem fogod látni, csak a rosszakat.
Ha kell segiteni csak irjatok! -
sztem a dekóder megtalálása szkripthez kötött, tehát addig nem lesz a helyén (a szállodában), amíg nem beszélsz a kellő emberrel
a képeket meg ott tárolja ahol True mondja... lsd. #1.
F10 v. F12 a screenshot készítése... vagy printscreen (elég egyértelmű...)
jó volt ez a FlatOutozás True... csak ilyen melegben még a seggemet se tom megvakarni, nemhogy vezessem a bullet gt-tlevegőt venni is fáj... nálam 34°C van...
-
ML320
senior tag
Lusta vagyok képlopót felrakni a gépre, így gondoltam, az F12-vel csinálok egy Screenshotot. Valahogy nem akar működni. Vagy hova menti le ez a szemét a képeket?
-
ML320
senior tag
Mögöttem egy TEA valami feliratú bolt. Egy teherautó mellett vagyok, előttem a szálloda. A szálloda tetején egy mesterlövész, a bejáratnál homokzsákok. A szálloda mellett a háttérben az óriáskerék látható. A környék tele van elektromos anomáliákkal.
Viszont a jelzést követve is el lehet tévedni a szállodában. -
-
Kimmuriel
aktív tag
Mod: van még egy másik érdekesség is... a játék elején a táborban el van rejtve egy stalker suit, és ez az elején nagy segítségére lehet az embernek (kicsit trükkös a megszerzése)
Amióta fölpatcheltem a játékot, azóta az a Stalker Suit nálam leamortizálódott egy szimpla Mercenary Suit-re. A Stalker Suit pedig bekerült Sidorovich árui közé, potom 60000 rubelért adja a kis hamis... Ez nálatok is így van?
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
Sajnos nem, nagyon vissza kell menned. Előbb a Vezetővel (?) kell beszélni, ott ahol az elején megmentetted a Fox nevű stalkert. Igen, az a legelején van, nem messze a katonai ellenőrzőponttól, a leszakadt hídtól.
Ő utasít, hogy menj vissza Strelok búvóhelyére, ami a gyárnál lévő alagútrendszerben van. Ott jön egy átvezető animáció, majd bejelölés a hotelszobáról. -
Dotn
aktív tag
Hu.... Elakadtam. A pripyatban valami dekodert es iratokat kene megtalalnom valami szalodaban,de nem lelem sehol.
Tudna valaki segiteni,hogy hol,es melyik szalodaban talalom? -
Primőr
aktív tag
Nekem meg a Fraps által felvett kép teli van színes függőleges mozgó csíkokkal.. az miért lehet?
-
-
Dotn
aktív tag
Most eppen probalom a Frapsal felvenni ahogy jatszom,de csak 30 masodpercet vesz fel es vege. Valahol be lehet allitani az idot,hogy hosszabb felvetelt is tudjak krealni?
[Szerkesztve] -
Grigorisz
aktív tag
érdekes módon nekem athlonX2-vel 8800GTS-sel még soha nem fagyott ki, lépett ki, stb..
[Szerkesztve] -
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Zdrászvujtye, S.T.A.L.K.E.R.-ek.
Ahogy nézem, lsc fórumtársunk már adott egy linket, de azért én is leírom. .)
Az a rész, ahol tartasz, először engem is elgondolkodtatott...amikor felmentem (az ajtóval -amit tart egy koszos poltergeist- szembenállva) a jobb oldali lépcsőn, egy kis terembe jutottam, ahol a falban ''ketrecek'' voltak, meg 3 ''formalintartály'', 2 zárt ajtó, meg fent egy lukas szellőző, valamint egy szék.
Mondanom sem kell, hogy először a szellőzőn próbáltam kijutni.HURCIBÁLTAM a széket, hogy segítségével feljussak egy tartályra, onnan meg a szellőzőbe, de fél óra szerencsétlenkedés és kecmergés után fellángolt bennem a gyűlölet!
Vad kiberpszicho módjára, Akm-et görcsösen szorongatva, bősz csatakiáltást hallatva elkezdtem szitává lőni a kis tűzgömböket és láss csodát...
Amikor ''burványolva'' lebeg a kis szemét, felsőbbrendűségének teljes tudatában...na akkor kell 5.45-ös lőszerrel nekipajtáskodni. -
Rakeem
aktív tag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék tőletek...
El kell lopnom valami helyről egy doksit.
A doksi meg van.
Mennék visszfelé mikor is az ajtó amin jöttem be van zárva és lángnyelvek csapdossák.
Azt írja ki hogy a túloldalról valaki tartja...
Viszont valami anomáliaféle meg izomból perzseli a seggen és jön utánam.
Találtam pár gránátot, gondoltam az ajtóhoz vagdalom őket... de semmi.
5 gránát és az ajtó még mindig áll... (a gránátok elfogytak)
rohangáltam már minden fele amerre lehetőségem van, de sehol egy másik ajtó vagy ilyesmi...
mit tegyek? merre menjek? ki lehet nyitni azt a lángoló másik oldalról tarott ajtót?
vagy más úton kell menni? vagy mi van ilyenkor? -
Elkezdtem megint a gémet, de az a gond, hogyha menteni akarok vagy másik helyre átléőni akkor kilép a játék. Idáig semmi baja nem volt, mostmeg elkezdte eléggé swappol akadozik 2giga rammal.
Nem is tudok tovább menni mert kilép, mi a gond?
-
lordring
aktív tag
A teherbíró képességet hogyan lehet növelni? A játék eleje óta 60 kg-t bírok el, ami nagyon kevés, 2-3 fegyver+lőszer, néhány kaja és kötszercsomag, és kész.
-
ML320
senior tag
Roncstelep, van egy Duty ellenőrző pont. Ahogy odaérsz, egy rakás vaddisznó támadása jön, célszerű segíteni nekik, hogy később kedvesebben fogadjanak.
Ahonnan az állatok jöttek, arra van egy radioaktív mező. Tankolj fel injekcióval, vodkával, és futás át rajta...
Az alagút csak visszafelé jó, a másik oldalon egy kapu van. Nem értem
[Szerkesztve] -
True
aktív tag
válasz
zolee0307 #853 üzenetére
Nosza: A gyári boritórol idézve...: Os support, Microsoft Windows XP (Service Pack 2), Microsoft Windows 2000 (SP4).
Namármost itt sem a Vista, sem Win98, sem egyéb nem szerepel, és tudomásom szerint még Patchel sem orvosolták ezt a problémát...
Tapasztalatok szerint, elmegy rajta de igy ahogy nálad is...
Mod: Nem tok irni még mindig...
[Szerkesztve] -
hitman,
őstag
Üdv emberek!
Dark valley-be hogy tudok eljutni?
Mert csak egy alagutat találtam de az is elvan torlaszolva a többi helyen meg kerités van vagy sugárzás... -
feka007
veterán
válasz
zolee0307 #851 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de azt a Q6600-at, amit most vettél 105-120 ezerért, azt két hét múlva már 55-60 rongyért is megvehetted volna. Mert hogy az intel most 22-től radikálisan csökkenti a Quad és egyéb procijai árát.
Ezért jó, ha az ember rendszeresen figyeli a híreket...
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy most raktam össze egy új gépet (Q6600 proci, BFG 8800 GTX OC 2 gb ram)és most azon a pályán vagyok, ahol van a freedomosok bázisa és a barrier, ahol vissza kell verni a monolithosokat. Viszont, ha vissza akarok menni a bárba kilép a Windowsba. A régi gépemen ezt nem csinálta mindkettőn a 1.0003 patch van felrakva. Mondjuk az új gépen Vista van. Mitől lép ki? A drivertől, vagy esetleg a Vista miatt? -
feka007
veterán
Mivel nincs a kiegészítőnek még saját topikja, ezért ide linkelem a legújabb Clear Sky-os gameplay videót [link] Tessék megnézni, akit érdekel milyen lesz!
-
feka007
veterán
Ilyen kevesen játszanak már ezzel?
Én személy szerint nem játszottam még ilyen egyedi, kidolgozott FPS-sel, lehet, hogy kissé elavultak benne az rpg-elemek, és az is biztos, hogy vannak más fps-ek, ahol látványosabbak az akciójelenetek, de egyik sincs ilyen nagyszerű mint Stalker, azokat egyszer végigjátszottam, és csak annyi maradt meg belőlük, hogy jó volt a hent, de ennek a játéknak mondanivalója van.
Nagyon kíváncsi leszek a Clear Skyra, nagyon jónak tűnik az E3 alapján. -
feka007
veterán
STALKER: Clear Sky ingame videó! [link] Ez még nem a hivatalos videó, hagy is némi kívánnivalót maga után a minőség, de a fickó magyaráz rendesen (igaz, csak azok fogják érteni akik konyítanak a némethez, mert a német Gamestartól jött a movie)
[Szerkesztve] -
Dotn
aktív tag
Kivancsi vagyok milyen modokat fognak meg hozza gyartani.
[Szerkesztve] -
Dotn
aktív tag
Na kivancsi leszek erre. Biztos nem lesz rossz.
[Szerkesztve] -
Dotn
aktív tag
Lesz Stalker2?
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
válasz
Winner_hun #836 üzenetére
Yeah!!! Egy rókáról hány bőrt is lehet lenyúzni?
Milyen lehet majd a hardverigénye? És mennyit fog csúszni? -
Winner_hun
félisten
S.T.A.L.K.E.R. 2? Vagy ezmiez? [link]
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet a játékba csalásokat beírni,és mien csalások lennének?Köszi:Marci
-
hitman,
őstag
Az időt valahogy nem lehet pörgetni?
Mert most kerültem át a második pályára(térkép részre),este van és nem nagyon látok semmit, így nehéz harcolni az ellenséggel! -
Tosee
őstag
Hello!
Mikor én feltelepítettem a gémet, nem indult el... indításnál előugrott egy ablak angol szöveggel, aminek a lényege az volt, hogy a játék indításához növeljem meg a virtuális memória minimális méretét 2Gb-ra és csak ezt követően indule el. Tapasztalt valaki ilyet?
512 mb ram van a gépemben, gondolom emiatt kellett átállítanom... -
Olasza
aktív tag
Sorry, duplázott.
[Szerkesztve] -
Olasza
aktív tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség a blogom írásához. Mégpedig azt kellene csinálni, hogy küldök 2 állásmentést, és azokat betöltve kellene screenshotokat készíteni megadott beállításokkal. Sajnos a mostani kártyám nem támogatja a DX9-et, így ezt itthon most nem tudom megtenni.
-
True
aktív tag
Na erre aki dob kódot, vendégem egy sörre/milkára...[link]
-
Killer01
őstag
válasz
Grigorisz #823 üzenetére
Legalább szórakoztál egy jót
én meg végigvittem, a végítéletem abszolút pozitív. Jó kis gáma volt ez, jobban megfogott mint anno a Prey / pedig az is marhára tetszett/.
Néhány érdekességet azért leírok a tapasztalataimból:
A mobil kutatólabornál bevállaltam a ''pusztítsd el a zombitábort'' küldetést a köszöngetős proftól, mivel nem kellett messzire menni. Megközelítve a helyszínt feltűnt, hogy a zombik éppen bandáznak, lelkesen körbeállják a tábortüzet. Ezt látva, és emlékezve a sebességükre -félpercperméter- úgy döntöttem beköszönök egy kézigránáttal. A dobás tökéletesen sikerült, telibe a tábortüzet -én még voltam anno katona, ilyen dobás után a kiképző őrmesterem az örömtől sírva borult volna a nyakamba- már vigyorogtam előre. Aztán ráfagyott a mosoly az arcomra, ugyanis a zombik szétfutottak a szélrózsa minden irányába, de mint a villám! A gránát felrobbant -abszolut hatástalanul persze- abban a pillanatban visszaálltak csoszogásra, és akik az én irányomba sprinteltek megindultak felém a szokásos -félpercperméter- sebességgel bájosan hörögve.
Mit mondhatnék, megint nekiálltam vigyorogni, csak most hangosan
A másik esemény piripócs városában esett meg velem. Azt mindenki tudja, hogy az ellenfelek újraélednek, de nem ott ahol meghaltak. Az első utcára gondolom mindenki emlékszik aki már eljutott odáig, végig kell rajta sorjázni a haverstalkerokkal. Na, ott vannak ellenfelek a házak emeleti ablakaiban és a tetőkön is. Szemtanuja voltam, hogy is kerül az ellenfél a-bejárat nélküli- ház emeletére, és ha nem a két szememmel látom, nem hiszem el. Szintén egy zombi csoszogott a járdán, és odaérve az ablak alá hörögve elkezdett emelkedni felfelé, mintha kötélen húznák.A dolog annyira irreális volt, hogy a meglepetéstől-és kiváncsiságból- nem is lőttem le, megvártam még ''beépül'' az emeleti ablak mögé, és elkezd puffogtatni.
szvsz az ilyen dolgokat megoldhatták volna okosabban is, nem kicsit fullasztják tragikomédiába az amúgy kitűnő hangulatot.
Bocs a hosszú leírásért, de úgy gondoltam megosztom veletek -
Grigorisz
aktív tag
Ez az autós patch hivatalos? vagy csak valaki csinálgatta home made?
Mert ha nem hivatalos akkor sztem még ki fog jönni a kiegészítő rá... -
Dotn
aktív tag
válasz
Csabahun #811 üzenetére
Na sikerult letoltenem a cheat-tet ahol a futast tudnam modositani de nem mukszik.
Itt van legyszi probald ki hatha neked mukszik.
''Nyomd meg a ~ (magyar billentyűzeten a 0) gombot a konzol előcsalásához. Ide írhatod a következőket:
help - Konzol parancsok listája
g_always_run 1 - Örök futás
g_always_run 0 - Örök futás kikapcsolása''
Kivancsi vagyok nalad hogyan mukodik. -
hitman,
őstag
Ahhoz,hogy járművet lehessen vezetni patch-et kell fölraknom?
-
Killer01
őstag
válasz
Killer01 #815 üzenetére
Nah, most már a teleportálgatós bulit csinálom. Igazából csak akkor lehet megérteni a játékot, ha a true ending felé megy az ember, és visszautasítja a csatlakozást. Ekkor ugye kirak Csernobilba, és a PDA-ban meg lehet nézni a C-tudatosság manusszal folytatott beszélgetést / persze aki perfekt angolból, annak mindegy/.
-
Killer01
őstag
Nem próbáltam, mert bármit csináltam méterre ugyanott fagytam ki állandóan / előtte talán kétszer volt ilyen az egész gámában /. Ha Piripócsból visszamentem a korábbi pályaszakaszra, visszatéréskor kb. 15 méter után vége volt, bármelyik korábbi mentéssel is néztem.
Úgyhogy nem mentem vissza a félrerakott cuccaimért / az 500 páncéltörő lőszert meg a 15 M203-as puskagránátot marhára sajnálom/, hanem amit bezsákmányoltam Piripócson abból raktam össze a felszerelést.
Valahogy így: 17 tudományos medkit, 280 páncéltörő és 750 sima lőszer, 30 kötszer, GP 37, 10 kukoricagránát, Katonai páncélozott ruha / dekóderes szobából /, + artifaktok és gyógyszerek sugárzásra. -
NI8
csendes tag
válasz
Killer01 #801 üzenetére
Tiszteletem Kvázi-Tag úr !
Próbálta már azt a lehetőséget amit előrébb írtam, hogy letörli a
parancsikont és a Start Menü-ből az elérési utat.
Nekem azóta nem fagy le és nem dob ki Desktop-ra.
Az MSI 8600GTOC-t (ha jól látom az van) próbáld meg visszavenni
''gyári alap'' 8600GT értékre vmivel. A gyári OC is okozhat ''nézet eltérést''.
Hiába gyári az OC.
A teljesítmény veszteség talán nem lesz oly sok.
Szerintem. -
10GoBall
aktív tag
Ezt most olvastam:
Ha az army warehouse-ban jóban vagy a katonákkal,és küldetést is nyomatsz nekik,de szeretnél bemenni a fegyverraktárukba,és nem akarsz megölni mindenkit,gurigas fel egy piros hordót a lépcsőn,és a raktár előtt posztoló katona elé beguritva,majd a lépcsőről szétlőve szabad lesz az út, mert senki nem foglalkozik egy hordó robbanással,úgyanúgy haver vaqy,mert nem a katonára lőttél.
Hiába, furmányos a magyarja. -
Killer01
őstag
válasz
Csabahun #811 üzenetére
Nem kell csalás a futáshoz, egész használható artifaktok vannak rá. Nálam legalábbis jól működött 2-3 kitartást növelő cuccal.
A belassulások inkább a virtuális memória miatt vannak, nálam akkor lett korrekt a gáma, amikor a vincsit felpakoltam ''maximális teljesitmény és hangerő'' fokozatra. Igaz, így seekel mint állat, de kit érdekel gyilok közben
Némá' kvázi-tag lettem
[Szerkesztve] -
-
Killer01
őstag
ööö...hol a rákban van a kódos ajtó Csernobilban? Mer' itt kóválygok a kivánságteljesítő körül, de nem találom a továbbvezető utat. Ja, nekem az ''emberiség korrupt'' fals endinget adná
-
Dotn
aktív tag
válasz
Csabahun #807 üzenetére
Latom milyen geped van az enyem is hasonlo. Neked is ha felrakod 1280-1024-be es mindent fullra atlagossan csak 35 fpst megy?
''de a rohanás sem fogy el olyan hamar''
Ezt most nem ertem. En tok hamar kifulladok mikor rohanni tamad kedvem. Vagy van olyan lehetoseg,hogy lassab tempoban de tovabb tudok futni? Jo lenne ha lenne,mert akkor nem kene a csalashoz nyulnom,de ez a setalgatas az agyamra megy. Egyszeruen nem haladok. -
Persze egy darabig lehet csak mert elfáradsz,de amikor először játszottam akkor nem tudtam,hogy lehet benne rohanni.
Képzelheted meddig tartott az út bárhová is,de a rohanás sem fogy el olyan hamar.
Amúgy meg ez van,ha zavar tedd fel a csalást hozzá és csak a futást kapcsold be,hogy ne fogyjon el..
Ennyi.... -
Dotn
aktív tag
válasz
Csabahun #805 üzenetére
En is tudom,de meddig tudsz rohanni? Ezt kifelejtetted.
Rohansz egy keveset es mar ki is fulladsz kajakra. Mindig meg kell allnod,hogy tovabb tudjal szaladni,persze megint csak keveset. Ezt megoldhattak volna tobb idovel is.
Majd nezek valami okossagot ''ha talalok'' ami a futast vegteleniti. -
Dotn
aktív tag
Furcsan lett meghegesztve ez a jatek. Mikor jatszok MSI 8800gtx-el 1280-1024-be mindent fullra feltekerve,csak 30-35 fps-em van. De ez meg hagyan mert 30 fps-sel mar azert el lehet jatszogatni megha nem is a legjobb elvezet de vannak olyan reszek mikor lemegy 12-13 fps-re. LOL!!!!!!
Ugyhogy kenytelen voltam a dinamikus fenyekbol visszavenni es igy 80-120 fps. Ez igy mar nem rossz.Szerintem ezt egy kicsit elbaltaztak. Azert annyira nem lett olyan jo a grafika,hogy ilyen bivaly gep kell neki,hogy fullon tudjal jatszani.
Egyebkent most a 158.19-es driver van fent, viszont nem tudom mennyivel lenne jobb ha felraknam a 158.22-est?
Maga a jatek nagyon jo a rengeteg bugot es aprobb hibakat leszamitva. Viszont nem let volna rossz ha hasznalhatnank jarmuveket is mert ilyenkor amikor vissza kell menned pl. a csaposhoz a palya masik vegebol, haaaat......eleg humoros,hogy csak setalgatva tudsz. -
Killer01
őstag
válasz
Grigorisz #800 üzenetére
Próbáld meg, hátha....bár szerintem teljesen random. Pl. Piripócs városában 3 állandóan respawnoló monotitos katonának mániája végiggyalogolni egy hármas elektromos anomálián / általában 2 ki is fekszik közülük /, mégsincs artifakt azon a részen.
Engem viszont lehet beszivatott a játék, most mennék Csernobilba, de Piripócsba belépve pár méter után kidob a winbe.
Pedig muszáj volt visszamennem a Raktárakhoz, Csernobilra gyűjtögettem egy csomó páncéltörő lőszert, meg egy Seva-ruhát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest