-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
amúgy nektek azok az egér szerű mutáns izék amik az egyik visszaemlékezős videóban is özönlenek, szintén olyan ritkák mint nálam? Mindíg csak a hullákat találom meg de támadni eddig 1x támadtak rám, a banditák búvóhelyénél.
Controllernél annyi a varázs hogy közel kell menni és akkor abbahagyja az agyad facsarsát, aztán jól fejbetoszni sörétessel.
Mellesleg szerintem ez az év játéka messze
-
CsCsigusz
tag
válasz
medvegy #1276 üzenetére
Remélem!
Más:
Multkor keresgéltem ilyen stalkeres képeket és találtam egy képet ahol egy ilyen böszmenagy gépágyú van a játékosnál... Megpróbáltam keresgélni, de nem találtam seholse pedig télleg átnéztem majdhogynem mindent, többször is a játékban. Az a gépágyú most valami régebbi screenshot, vagy tényleg megtalálható a játékban? Ha igen, akkor hol?
Itt a kép, át lett helyezve...
[link]
[Szerkesztve] -
CsCsigusz
tag
Én végigvittem 4 féleképp de a többit hogy, hogy tudom ''kicsalni'' a játékból arról halvány gőzöm sincs
A hoteles témát amúgy nagyon megéri megcsinálni
Még asszem úgy nem próbáltam ki, hogy a Duty-s stalkerek ellen fordulok csak azt nem tudom hogy tudnám megcsinálni
Meg az Exoskeleton ruhát vagy mit én akárhányszor végigtoltam sose találtam meg se patch-el se patch nélkül
Valaki nem tudja megsúgni merrefele keresgéljem?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Rendszergazda topic
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Futás, futópályák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 Laptop
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest