- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
amúgy nektek azok az egér szerű mutáns izék amik az egyik visszaemlékezős videóban is özönlenek, szintén olyan ritkák mint nálam? Mindíg csak a hullákat találom meg de támadni eddig 1x támadtak rám, a banditák búvóhelyénél.
Controllernél annyi a varázs hogy közel kell menni és akkor abbahagyja az agyad facsarsát, aztán jól fejbetoszni sörétessel.
Mellesleg szerintem ez az év játéka messze
-
CsCsigusz
tag
válasz
medvegy #1276 üzenetére
Remélem!
Más:
Multkor keresgéltem ilyen stalkeres képeket és találtam egy képet ahol egy ilyen böszmenagy gépágyú van a játékosnál... Megpróbáltam keresgélni, de nem találtam seholse pedig télleg átnéztem majdhogynem mindent, többször is a játékban. Az a gépágyú most valami régebbi screenshot, vagy tényleg megtalálható a játékban? Ha igen, akkor hol?
Itt a kép, át lett helyezve...
[link]
[Szerkesztve] -
CsCsigusz
tag
Én végigvittem 4 féleképp de a többit hogy, hogy tudom ''kicsalni'' a játékból arról halvány gőzöm sincs
A hoteles témát amúgy nagyon megéri megcsinálni
Még asszem úgy nem próbáltam ki, hogy a Duty-s stalkerek ellen fordulok csak azt nem tudom hogy tudnám megcsinálni
Meg az Exoskeleton ruhát vagy mit én akárhányszor végigtoltam sose találtam meg se patch-el se patch nélkül
Valaki nem tudja megsúgni merrefele keresgéljem?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces videók
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest