Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Yettel topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Lacigyermek #1399 üzenetére
Első hozzászólásban benne van, hogy hogy lehet.
-
Lacigyermek
csendes tag
Télleg nem lehet a másolt játékban autót vezetni?
-
zso73
veterán
válasz
Winner_hun #1397 üzenetére
Aham. Akkor ezt rosszul tudtam.
A többieknek : Akkor nem fogok vesződni a kocsikkal.
-
GhostLead
tag
válasz
Runner_fxr #1393 üzenetére
Hali! a szarkofág nem más mint Chernobyl! Nemtom hogy megcsináltál-e egy ilyen küldetést hogy TALK TO GUIDE ő elküld a dokihoz aki az Agrophorman van, Strelok búvóhelyén. Ő add neked egy küldetést egy dekódert kell megszerezni Prypyatba. Ha nem szerzed meg akkor nem látod a legjobb befejezését a játéknak.
Az előörs vezető csak egy mellékszál a játékban, nem ő a lényeges hanem Kruglov!
Nekem is akkor jött elő az a küldetés mikor az agyperzselőt elintéztem. A PDA nézd át és ott kell benne lennie a küldinek. Sok szerencsét! -
válasz
#31757056 #1392 üzenetére
Tudom! Azt már megcsináltam. Ki kelett kapcsolni! És utána vált elérhetővé a szarkofág vagy micsoda! De hiába nyomok rá nem mutatja a nyil. Azért kérdeztem mert csak arra tudok gondolni, hogy azért nem tudok tovább jutni mert előbb beszélni kell barrier előörs vezetővel.
-
törölt tag
válasz
Runner_fxr #1390 üzenetére
Hagyd ott a francba őket és menj abba az irányba ahonnét a monolith katonák támadtak, arrafelé vezet a kalandos út az agyperzselőhöz, tök jó lesz, pár horda lesz az odaúton, meg egy rakat radioaktív fertőzés, de minden katonánál van megfelelő lőszer és medkit is, szóval nem lesz gond ott!
Devastator:
Előfordul... -
Devastator
tag
Tudom hogy az AK nem világ legpontosabb fegyvere, de akkoris lehetséges az, hogy az előttem lévő hapekot nem szedi le, hanem körbesorozza?
-
Sziasztok! Kis segítség kellene nekem. Van egy olyan rész hogy védeni kelett a határt katonáktól. utána azt írja beszéljek barrier előörs vezető-vel . Pda-n kijelölöm mutatja. de odamegyek és nincs ott. viszont a kör nem zöld ebből gondoltam talán a föld alatt van azon a helyen. Igazábol ez azért is gond mert most semmi más küldetést nem tudok csinálni. van egy olyan is hogy menjek a szarkofághoz de ha kijelölöm nem mutatja a nyíl.
-
zso73
veterán
Valaki tudja, hogy műxik 100%-osan a járgányos mod?Hiába írtam be a konzolba a parancsot, nem történt semmi. 1.003 verzió.
Az 1.004-el nem is érdemes görcsölődni, mert csak a multi részt javítja.
-
törölt tag
válasz
Hun'reeth #1374 üzenetére
Én elhittem, mert én is arra gyanakszom hogy valami gebasz lehet az 1.0004-el, lefagyogat többször,de nem merevre hanem még töltöget a vinyóról képkimerevedés után. Lapozófile-om már 4.5 giga, szóval nem kevés.
Killer
Én a Thunder-re egyik távcsövet sem tudtam még feltenni, de lehet azért mert csak béna voltam. Egyébként én is újrakezdem most az 1.0003-mmal az egészet, mostmár csak egy hozzávaló XR_3DA.exe kell valahonnét, azt jovan -
-
Mans20
addikt
Ok mostmár 2000 kilót birok meg fentvan a zonetrooper 1.1 de a fegyverek drágák így is.
Van egy pár de nem mindegyik.De jóez ígyis.Majd összekotrom a kest -
Apophis
őstag
válasz
3psilon #1371 üzenetére
Nálam az 50 kiló nem okozott gondot: 1 fegyver (minek több?), 50+ kötszer, 30 körüli vegyes medkit (ebből is annyi esik, mint a büdös rosseb, Bar stashben is volt vagy 100 tartalék, rengeteget eldobáltam), 30-40 antirad és az artifactek. Nincs értelme gyűjtögetni, a legértékesebb (5k) artifacteket érdemes megtartani, a többi kuka. Mikor 50 fölé érek, inventory check és ott helyben eldobom az összes felesleget (valag kaja, gránátok, artifactek), így is 200k fölött voltam a végén. Szvsz ha valaki kereskedőt játszik és mindennel elcaplat a vendorokhoz, 1 milla is könnyedén összejön - aztán nincs mire költeni
-
3psilon
aktív tag
válasz
Hun'reeth #1351 üzenetére
Leszedtem a modot el volt xarva. A bárban a pultos elflangált a helyéről... :-/
Igazából de, pontatlanok a fegyverek.... most már jobb, hogy a sötét völgyben a duty pasastól kaptam távcsövet a gyorstüzelő AK-ra. Rájöttem, hogy lövés elött a zegeret sem szabad mozgatni, és akkor kapok egy-két pontos lövést. Ja, és a bárban egy faszi adott egy küldetést, visszamentem agropromba, szereztem tutijó upgrade sörétest sokkal jobb a duplacsövűnél...
(meg ugye ott volt az ürge obokanja de az gagyi)
Ja, és az agroprom csatornákban van 1 folyosó benne mozgó elektromos anomália, na ott egy csomó állóképességnövelő voltÜzenem az endurance modra vágyónak: be lehet tartani azt az 50 kilós határt. A lényeg: elég 5-6 medkit, a meat chunk/soul teszi a dolgát. Elég ~15 kötszer, és nem kell sok lőszer meg vodka sem, kaja se sok. A "dísznek jó" artifactokat meg időnként érdemes berakni egy stashbe, majd egyben visszacammogni velük a kereskedőhöz. Vagy épp helyben lepasszolni egy arrajárónak, csak kevés az esélye, hogy lesz rá pénze.
Most épp X18-ban vagyok elég para, de igazából nincs sok ellenség (ott léptem ki h egy nagy hájas izé volt előttem - az dobálta nekem a ládákat? ti. nem támadott meg...)
-
Mans20
addikt
Ok kösz.
Nézegettem a filefronton és egy párat leszedtem.A zonetroper modban több fegyver van de lóvé semmi.Nem lehet valahogy manuálisan babrálni a súlylimiten?
-
Mans20
addikt
Helosztok
Tud valaki olyan modot amiben már a játék elején vannak jobb fegyverek meg valamennyi lóvé is?A trader mod nemrossz csak abban nincs pénz.Az ABC modot felraktam de leis szedtem mert megjelentek azok a lábrugdosó köcsögök.
Ha tud valaki olyat is amiben a súlylimit több az isten lenne.
-
Killer01
őstag
válasz
Hun'reeth #1362 üzenetére
Jah, a gyorstüzelő kala nagyon hasznos az elején. Második végigjátszásra egyből GP 37-re váltottam róla, kihagytam az STR301-est. De egy képet légyszi nyomjál föl a gránátvetős GP-ről, mert nem hiszem el
Pedig most marhára jól jönne, bezsákmányoltam vagy 50 M203-as gránátot. -
Hun'reeth
őstag
válasz
#31757056 #1360 üzenetére
Szerintem az elején Strelok fegyverét kell használni + kell egy látcső. (A duty-s fickótól lehet is kapni ajándékba az X18-nál ha kiszabadítod a társát.) Egész addig jó amíg egy S14-est nem talál vagy tud venni az ember. Arra át kell rakni a korábban használt látcsövet
és mindjárt szuper.
Amikor a freedomosokkal lerohanja az ember a duty-s tábort mindíg ad valami extra fegyvert. Néha GP37-est!vagy mesterlövész puskát. Később GP37-re kell átállni gránátvetővel amíg chernobilba nem jut az ember.
-
törölt tag
válasz
Killer01 #1359 üzenetére
Megnéztem, és meg kell állapítanom hogy valóban 9.39-es, Önnek igaza van Kedves Uram!
Valamiért rosszul emlékeztem!
Dehogynem, jó puska az a kis 5.45-ös változat! Nem a játék végére értettem, mert szerencsére eleje és közepe is van neki.
Az X18-ban egyszerűen csillagos ötös, befelé és kifelé is egyaránt! Azokban a sötét és rövid lépcsőházakban! Az utána következő újonc táborba visszalátogatáskor is nagyon jól jön kaszabolgatni útközben oda és vissza. A vad területen, is kiváló még banditák és zsoldosok irtására is, vagy akár a tudóst védelmezni vele! A Yantar tónál is alkalmas minden ott megcsinálható misszióra. A gránátvető plusz szolgáltatása is nagyszerűen kihasználható ezeken a helyszíneken, csapatok, és mutáns hordák ellen egyaránt. Útban az agyperzselő felé is ki lehet vele még tikkasztani pár monolith katonát, de Piripócs szitibe már tényleg csak szeretetből vittem magammal, valahogy annyira a szívemhez nőtt! Egyébként egészen az Agyperzselőig szinte minden hullánál bőven van hozzá muníció! Nekem nagyon bejött
-
Killer01
őstag
válasz
#31757056 #1358 üzenetére
ööö.....akkor az a stukker nem is olyan jó
A Thunder nem 5.56-ossal működik, hanem a barna színű skuló kell hozzá, mint a Vintar-hoz és a VLA-hoz. Ez a legbrutálabb sebzésű lőszer egyébként, csak sokat nem lehet hurcolni a súlya miatt. Bár a mesterlövész változat /sárga csíkos/ már egész türhető. A franc se tudja mi a neve
vagy létezik olyan Thunder is, amibe 5.56-os kell? -
törölt tag
válasz
Hun'reeth #1351 üzenetére
Tudom, meg is vettem a hozzá való aknavetőt, direkt el is olvastam hogy jó-e rá, de nem tudtam felszerelni a GP37-re, nem jött elő a menü! Se úgy hogy táskában volt a puska, se amikor a kezembe vettem, drag & drop-olni sem tudtam, sehogy nem ment rá...
Tuti hogy mindent kipróbáltam.
Mod: Most nézem hogy nem csak nekem nem sikerült...
-
Killer01
őstag
Tényleg, egy kérdés: ki milyen 'rare' cuccot talált a gámában?
Fegyverből volt egy brutál sebzésű pisztoly /nem használtam/; hangtompítós Viper5; a gyorstüzelő Kala; családi sörétes /még érte menni se volt értelme/; roham obokan - duty katonáé a bárban /nem használtam, leadtam/; a roham sörétes /VinoRosso kedvence/; volt egy IL 86 /túl későn került elő, nem használtam/; távcsöves-hangtompítós TRS301; mesterlövész VLA /kedvenc/; mesterlövész SGI /rámegy az M203-nagyon király, csak nem túl pontos/.
Más stukkert nem találtam asszem', pedig Gp 37-ből vagy a Thunder-ből se lenne rossz egy tuningverzió.
A nagyonLOL rare cucc az egy sima kabát volt némileg megemelt anomália védelemmel -
Hun'reeth
őstag
-
VinoRosso
veterán
válasz
Killer01 #1346 üzenetére
van egy igen jó spas, amibe be van építve egy artifact, hogy jobban szálljon a golyó. No ezt érdemes megtartani, mert távolra is jól lehet lőni vele dart nyilvakkal, vagy egész lőszerrel, és 1 lövés elég belőle a másikra, ha jól eltalálod, max 2. Van egy Diodor atya nevű fickó, azt kellett megölnöm a hadiraktáraknál, és az egyik csókánál volt ott ilyen, ameik exoskeletonban áll a domb tetején, egy vagon előtt.
-
törölt tag
Nekem a kedvenc puskáim az elejétől a végéig, legelső nagy kedvencem a Viper5 volt! Szinte mindig lehetett hozzá találni skúlót, katona és bandita irtásra ideális volt. Aztán jött az 5.45-ös lőszerre átalakított Thunder, kiváló puska, gyors, pontos, , messzire is pontos, gránátvetője nagyon hasznos, közelharcra kiváló, töltény mindig lelhető hozzá! Egy kötelességitől vettem el akit a bár előörsénél széttéptek a mutánsok!
Aztán ott van még a GP37, egyetlen hátránya csak a gránátvető hiánya, mégis az egyik legjobb karabély, kaszabol mint állat, és messzire is egész jó! A Vintar BC akkor is mindent visz, vagyis csak vinne, ha nem csak 10 töltény férne a tárjába. A Sniper VLA optikája meg sokkal gyengébb sajna.
-
Killer01
őstag
-
Hun'reeth
őstag
válasz
3psilon #1341 üzenetére
Épp az benne a jó, hogy az elején gyengusz vagy és a fegyvereid is azok. Meg kell tanulni a fejlövést különben szevasz
meg ha megnézed tisztán látszik ha messze lősz, hogy adott fegyverek épp olyan pontatlanok ahogy kell. A jobb fegyverek egyre pontosabbak az S14 pl. az addig favorizált oboakanhoz vagy Ak47-hez képest mérföldekkel jobb. A GP37 meg már a csúcs. Szóval jól van ez így kitalálva. Realisztikus.
-
3psilon
aktív tag
válasz
EQMontoya #1337 üzenetére
Jó de az elején nem megy. Kis géppisztoly is olyan volt hogy 10 méterre már szórt ezerrel és ezért izomból lőszerpazarlás volt. Még célzótüskével is...
Persze a mod arra is gondol hogy jóval kevesebb a lőszer az embereknél mondjuk 8-10, ha igazán kell, akkor a fegyveréből kell kivenni azt. Jaé s kevesebb a kötszer is, egy bizonyos pontom nem 50 kötszerem volt miint előtte hanem 10; a vérzés is erősebb.
Meg szerintem az 55/80-as cipelés nagyon sokat segít. Most írtam a készítőnek, azt válaszolta, hamarosan update lesz, 1-2 új lőszertípus, és visszatér az artifactok sugárzása. Ez nem baj, mert használhatók maradnak, mert az eredeti pl. 5% sugárzásért 3% golyóállóság még dísznek is kevés.Cayman: ez nem olyan mod. Minden marad, ugyanaz a játék marad, csak pl. könnyebb célozni benne (és persze az ellenség is jobban lő!). Ja, és a gép el tud vérezni, láttam ilyet is.
-
-
3psilon
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék ajánlani a figyelmetekbe egy modot. Én eredeti formájában igen játszhatatlannak találtam a játékot... az 50 kg nevetségesen kevés volt, az ellenségek éjszaka is kilométerről megláttak, a fegyverek pedig használhatatlanul pontatlanok voltak. (pisztollyal 5 méterről lehetetlen célozni?)
Szóval a mod: Reality STALKER
Ebben az a jó, hogy nem változtatja meg a játékmenetet, csak pár apróságot javít. Most már van értelme lopakodni épületben, a duplacsövű már egészen 7-8 méterig is jó, és minden fegyver pontosabb lett. Persze az ellenségek is könnyebben ledarálnak. Meg: nem sugároznak többé az artifactok, de növelik az éhséget meg hasonlók. Most már bárkinek el lehet adni cuccokat, de csak mondjuk 600RU erejéig. Ja, és a legfontosabb: 55 kiló cuccot lehet cipelni, de ha jól tudom egészen 70-ig lehet még mozogni.Ezek szerintem mind-mind hasznos módosítások, amik a játékot nem tették könnyebbé, csak kevésbé frusztrálóvá. Mindenkinek ajánlom.
(sajnos nem kompatibilis más modokkal, amik a shader könyvtárt irják felül pl. float32, de a "stalker skies" nevű mod például helyrerakja az időjárást ha kell.) -
Darth_Revan
veterán
Az a Vezethető járművek mod az jól értem,hogy visszateszi bele az eredetileg tervezett,de később kiszedett járműveket? Ezek azon kívűl,hogy javítják a játék hangulatát,rendelkeznek negatív hatással? (mint pl nem teljesíthető valamilyen küldetés) Vagy ez azon kívűl,hogy beleteszi a járműveket,nem változtat semmi mást?
-
törölt tag
válasz
whitezo88 #1329 üzenetére
Mostmár nem baj, nem volt gond! Folyamatosan túlterhelve kinyírtam mindenkit az agyperzselőben szépen ahogy azt kell! Most nem tudom hogy mi legyen, visszamenjek a bárba? (rohadt messze van, és tele van sugárveszéllyel) Vagy menjek be piripócs szitibe? (ott vagyok a bejáratánál már) Van egy csomó fölös cuccom ott a bárba amit el kéne adnom elvileg...
-
whitezo88
nagyúr
-
törölt tag
válasz
whitezo88 #1324 üzenetére
Bocsi, de 7 befejezése van
Úgyhogy ideje nekifeküdni, és újra , és újra végigtolni, mert ezek szerint nem a Strelok útvonalat követted. Kb. a játék fele-kétharmada környékén kell választani egy küldetést, ami a Strelok szálhoz közelebb visz, majd a küldetés adja az újabb feladatot, hogy hova, és miért menjél, hogy kiderítsd, ki is az.
Nem akaor spoilerezni, azért írom így
Amúgy némi angol tudás nem árt, esetleg a magyarosítás, ugyanis van hozzá egy egész jó. -
whitezo88
nagyúr
na kipörgettem
viszont pls valaki dobjon nekem egy pü-t hogy végülis ki ez a Strelok emberke mert nekem nem lett világos, pedig mind3 befejezést kipróbáltam.
-
ovecs
senior tag
Hát ez gáz... Lenyomok csomó katonát, benne vagyok a játékban mint az állat, erre itt a kívánságteljesítő...Nyomok 1 F et, és vége a játékank, mert h az volt a kívánság, hogy tűnjön el a zóna ... Pedig szétlőttem volna még pár embert
Asszem marad az újrakezdés és alapos bebarangolás
-
törölt tag
válasz
whitezo88 #1320 üzenetére
Van egy ilyen átlátszó szellemszerű lény ami a tüzet generálja, abba eressz bele egy pár golyót és kész is, nyílik az ajtó, és egy kis bejátszás után mehetsz kifele
De óvatosan ügyködjél mert nem banditák hanem katonák fognak várni, kicsit jobb ruhákban és Obokan puskákkal
-
whitezo88
nagyúr
viszont most elakadtam. a Barkeeper vagy hogy hívják elküld Dark Valleybe hogy szerezzek meg a labból egy doksit. lemegyek, meg is szerzem csakhogy a páncélajtó, amin bejöttem nem nyílik, azt írja valaki zárva tartja.. a szobában tűzgolyók repkednek, fel lehet jutni egy másik sobába, de ott 2 ajtó van csak amit nem lehet kinyitni, hova tovább?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
GhostLead #1317 üzenetére
remélem majd sikerül magam átvágnom, már elég jó fegyverarzenálom van
dutys katonáktól elvett távcsöves auto rifle meg gránátok stbés kár h futni kell mindenhova, így kénytelen vagyok max 49.9 kg-n tartani a súlyt, így lesprintel 1 kmt egyhuzamban 50.1en viszont 20 méter után elfárad
-
GhostLead
tag
válasz
whitezo88 #1316 üzenetére
Hali!
1. csak gyalog lehet menni benne
2. az csak rajtad áll hogy kihez csatlakozzol /Freedom v. Duty/
de a Bárba már ne menj vissza ha nem muszáj, aszem nem szivesen látott vendég leszelottPedig a /Talk To Guide/ küldit meg kellene csinálni mert Prypiyatba a dekódert csak úgy lehet megszerezni! vissza kell menni az elejére és a Dutys bázison is keresztül kell menned. Sok szerencsét! Majd ird meg hogy sikerült! GhostLead -
whitezo88
nagyúr
tegnap elkezdtem játszani, és marhára be is jön, de ha már idetévedtem felteszek 1-2 kérdést:
csak gyalogszerrel lehet közlekedni? mert iszonytató távokat kéne néha megtenni opcinális küldikért.
valamint van az a rész mikor a Military Warehouses-nél (asszem ez a placc neve) Duty-s emberkék megkérnek hogyha csatlakozni akarok öljek meg egy snipert a szomszédos erődben, bementem, megöltem de közben valahogy "beagrozták" a kinti Dutysokat és lemészárolták őket csak úgy (vicces volt viszont hogy sokszor a falon át akarták egymást lőni
)
szóval azóta továbbmentem, kaptam is a Freedomtól küldiket de ez normális volt? -
törölt tag
Nem kell visszmenni! Abban a helyiségben ahol a Ghost hullája és az irányító mutáns volt, vannak ilyen kis cella szerű részek kétoldalt, az egyikben a földön van egy lyuk, az levezet egy földalatti csatornába, ott még lesznek lent mutánsok, meg zombi stalkerek hogy kifelé ne unatkozz
-
ovecs
senior tag
sziasztok, elakadtam ott, hogy megszereztem ghost tól a doksikat, na és visszamentem oda ahol bejöttem a laborba, de nem tudom hol kell kimenni, mert a létrát amin lemásztam nem érem el
-
3psilon
aktív tag
Sziasztok, need help a játékhoz. Ezúttal hardveresebb a gond. Nézzétek meg a konfigomat (C2D E6700, 8800GTS, 2GB) szóval elég jó, ehhez a játékhoz bőven elegendő.
És tényleg kb. maximum beállításokon is olyan 50 fps-t produkál (Fraps), ami tök jó, csak idővel a játék beakad és az fps leesik 30-ra.
Ami meghökkentő, hogy nyomok egy alt-tabot ki, majd vissza a játékba és voilá! újra 50 fps-sel fut - egy ideig. Ez mitől lehet?
Memóriahiba?
Én attól is félek, hogy valami túlmelegszik és visszavesz a teljesítményéből. Tény, hogy a grafikus kártya 85-90 fok között van, de hát ennyi benne kell, hogy legyen miszerint leterhelik?!
Ötlet valami? Előre is kösz.
(u.i. amúgy a játék királyság -
lordring
aktív tag
Többen is jelezték már, hogy gondjuk van a Find the guide/Meet the doctor küldetésekkel, amik a dekóderes szoba nyitásához szükségesek, a pripatyi hotelben. Én is kihagytam őket, aztán hiába mentem vissza, próbáltam vagy 5 órán keresztül megkapni valahogy ezeket a küldiket, egyszerűen nem adta már őket. Állítólag van az első változatban ilyen bug is. Így aztán a hotelben nem nyílt a szükséges ajtó. Megoldás: a hotel mellett van egy másik épület, aminek a teteje össze van építve a hotellel. Hotel tetejére át, ott a szoba ablakához (rácsos), és a doksikat rögtön fel tudjuk venni kintről. A dekóder kicsit tovább tart: le kell lőni/robbantani az asztalról, majd mögé dobni gránátot vagy rakétát és így közel kerül, fel lehet venni. Nekem kiugrott az ablakon a tetőre.
Elnézést, ha már írta valaki! Amúgy az erűmű szerintem már nagyon durva, ötmillió exoskeletonos fickóval.
[Szerkesztve] -
Brent
aktív tag
Mi az ábra az 1.4-es patchel ? Benne van az a bizonyos free play játékmód ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest