Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Szerintem GhostLead megadta a választ. Ha nem mész vissza az elejére, akkor valszeg nem fog az ajtó kinyílni. A 26-os szám stimmel, jó helyen vagy, de valszeg ''csak úgy véletlenül'' nem engedi a gép a jó befejezéseket.
Ha belegondolok, az elején megtámadtak a katonák még a stalker tábor előtt. Likvidáltam is a táborukat. Ezek után viszont a kereskedő adott egy feladatot, hozzam el onnan a katonai iratokat. Visszamentem, csak két katona volt ott, és a jelölt helyen megtaláltam az iratokat, holott azelőtt ott nem volt semmi.
Ajtót még nem tudtam szétlőni. Kivéve talán a hadiraktáraknál lévő falu bedeszkázott vackait. Általánosságban értve a zárt szekrényeket szét lehetett lőni, de mást nagyon nem.
Ja, van egy ilyenem:
[link]
Meg a hírhedt Pseuodog farkincája:
[link]
És ami meglepő: a helikopterek leszedhetőek. Nem is kell hozzájuk sok lőszer. Egy tártól kifeküdt egy!!!
[link]d
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield