- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Csak vak vagyok de melyik ez a mod? Linket dobnátok?
-
lsc
nagyúr
Gyárilag milyen verzió jött ki /nem találom se a dobozon sem a játékban a verziószámot/? Pathceket egymás után kell felrakni?
-
lsc
nagyúr
Ja és patchek sorban vagy elég a 6-os?
-
lsc
nagyúr
Valószínűleg újrakezdem, tudtok mondani jó modot? Fontosabb lenne ha a történet változna és tudjon magyarul. Magyarítást honnan tudnék leszedni, az 1. hsz-ban lévő link nem jó. Patch melyik menjen fel?
-
lsc
nagyúr
Egyszerűen minden kevés, a proci alapon, a 256 ram a videokártyán, de a legnagyobb gond az 1 giga rendszermemória . Azt mindenképpen legalább 2 gigára bővítsd, a procit is lehetne tuningolni 3 giga környékére, annyit biztosan megy . A 256 mega videokártya memória miatt szűrőket és élsimítást ne nagyon használj .
-
lsc
nagyúr
válasz
Medvelászló #5651 üzenetére
Mondjuk a játék topicjában az 1. hsz-ban .
-
lsc
nagyúr
Konkrét dolog : A bár előtti kutyás részen amint átértem a kocsi mellett volt egy stalker , kurzor piros , lelőttem . Rögtön gyilkos lettem , mentés vissza , amikor átértem futás el mellette , így nem volt gond , nekem sem kellett kinyírni , és ő sem tudott ennyi , ez szerintem elég érthető , vagy nem ?
-
lsc
nagyúr
válasz
_stick_ #3256 üzenetére
Én mielőtt elfogadom a küldetést csinálok egy mentést a küldetéshez hesonló névvel , amíg nem ok addig arra nem mentek . Az automentés akkor készül , amikor pályát váltasz , tehát mikor bemész a bárhoz próbáld elkerülni a tagot . /Nekem egyszer hasonló helyzetben az segített , hogy elszaladtam mellette , úgy nem volt gond ./
-
lsc
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #2140 üzenetére
Várom a magyarítást .
-
lsc
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #2128 üzenetére
Megnézzük . Magyar oldal nincs róla ?
-
lsc
nagyúr
válasz
Zsolti0609 #1706 üzenetére
Hali
A konfigodat elnézve 1024-ben szerintem majd mindent fullra rakhatsz , 1280 -ban pedig ki kell próbálni mit bír. -
lsc
nagyúr
válasz
chokeee #1615 üzenetére
Hali
A szövetségiek bázisán ha bemész a "fő" épületbe, rögtön balra van egy fegyvermester.Az ö küldetésében /öld meg a vérszopókat a faluban, v. valami ilyesmi/ ez lesz a jutalmad. Amúgy találtam már az X-18-ban és a szabadságiak bázisán is.Volt úgy, hogy 3 volt belőle.
-
lsc
nagyúr
válasz
manutdzoli #1469 üzenetére
Hali
Kereskedőknél,ill. mindenkinél, csak legyen elég pénze a vevőnek.A párbeszéd panelon a kereskedés menüpont. -
lsc
nagyúr
válasz
manutdzoli #1467 üzenetére
Hali
Az övedre rakva javítja a cuccaid tulajdonságait, és el is lehet adni. -
lsc
nagyúr
Hali
Köszi Vino Rosso,tényleg működik.Tehát itt[link] lenne a gond. -
lsc
nagyúr
válasz
Killer01 #1125 üzenetére
Hali
Köszi, de szerintem nem egyről beszélünk. Tehát csővezetékekre érkezem,a vezeték előttem és mögöttem is le van szakadva. Egy irányba tudok menni,a szomszéd épület tetejére,ahol két tartály van.Innen már csak a földre,ahol jó magas a sugárzás. Na innen merre?/Innen már visszamentem a kezdéshez is, de ugyanide jutottam vissza./ -
lsc
nagyúr
Hali
Tud valaki segíteni,a teleportoknál van egy olyan rész,hogy a csőveztékekre dob, onnan merre kell továbbmenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Horgász topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest