- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Zdrászvujtye, S.T.A.L.K.E.R.-ek.
Ahogy nézem, lsc fórumtársunk már adott egy linket, de azért én is leírom. .)
Az a rész, ahol tartasz, először engem is elgondolkodtatott...amikor felmentem (az ajtóval -amit tart egy koszos poltergeist- szembenállva) a jobb oldali lépcsőn, egy kis terembe jutottam, ahol a falban ''ketrecek'' voltak, meg 3 ''formalintartály'', 2 zárt ajtó, meg fent egy lukas szellőző, valamint egy szék.
Mondanom sem kell, hogy először a szellőzőn próbáltam kijutni.HURCIBÁLTAM a széket, hogy segítségével feljussak egy tartályra, onnan meg a szellőzőbe, de fél óra szerencsétlenkedés és kecmergés után fellángolt bennem a gyűlölet!
Vad kiberpszicho módjára, Akm-et görcsösen szorongatva, bősz csatakiáltást hallatva elkezdtem szitává lőni a kis tűzgömböket és láss csodát...
Amikor ''burványolva'' lebeg a kis szemét, felsőbbrendűségének teljes tudatában...na akkor kell 5.45-ös lőszerrel nekipajtáskodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest