- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Van itt valaki közületek, aki klánozik?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Killer01 #914 üzenetére
Killer01!
Ha jól értem, a cső alá applikálható gránátvetőt keresed? Mert abból van egy az Army Warehouses-ben lévő Freedom Bázison, a főépületben a földszinten, a rácsos ajtó mögötti szobában a falon (egy karabélyra hegesztve). Ez de szép mondat volt.
Egyébként a GP-re nem tudod fölrakni... -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Zdrászvujtye, S.T.A.L.K.E.R.-ek.
Ahogy nézem, lsc fórumtársunk már adott egy linket, de azért én is leírom. .)
Az a rész, ahol tartasz, először engem is elgondolkodtatott...amikor felmentem (az ajtóval -amit tart egy koszos poltergeist- szembenállva) a jobb oldali lépcsőn, egy kis terembe jutottam, ahol a falban ''ketrecek'' voltak, meg 3 ''formalintartály'', 2 zárt ajtó, meg fent egy lukas szellőző, valamint egy szék.
Mondanom sem kell, hogy először a szellőzőn próbáltam kijutni.HURCIBÁLTAM a széket, hogy segítségével feljussak egy tartályra, onnan meg a szellőzőbe, de fél óra szerencsétlenkedés és kecmergés után fellángolt bennem a gyűlölet!
Vad kiberpszicho módjára, Akm-et görcsösen szorongatva, bősz csatakiáltást hallatva elkezdtem szitává lőni a kis tűzgömböket és láss csodát...
Amikor ''burványolva'' lebeg a kis szemét, felsőbbrendűségének teljes tudatában...na akkor kell 5.45-ös lőszerrel nekipajtáskodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Dell notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest