- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grigorisz
aktív tag
A vodkát próbáltam egy erősebb sugárfertőzés után/alatt hát a monitor előtt szébelegtem vele, hogy lássak is valamit
Kérdés: Írják a műtárgyaknál, hogy ebből és ebből keletkezik.
Ha én pl. odaviszek egy megfelelő anomáliához egy halott banditát mondjuk és belerakom akkor megkapom az adott műtárgyat?
[Szerkesztve] -
NI8
csendes tag
Próbáltatok már meginni 3-4 ü. vodkát egyszerre ?
-Persze szigorúan csak STALKER szerepben-!
Olyan veszett dűlöngélésbe kezdett ''Márkdván'' (idéztem a nevet:JÓ)
hogy egy fatörzset sem tudtam volna eltalálni vele kb. 3 lépésről, se.
Egy sugárfertőzés után teszteltem le ''magam'' ezen a téren.
A prg.-ó ''elvtársak'' ezt jól eltalálták. Biztos ''láttak már fényképen
olyan embert, aki hallott róla'', hogy mi történik 3-4 ü. vodka együltőhelyben
történő elfogyasztása után
Na, megyek lövök pár pszeudokutyát. -
Killer01
őstag
A kép alapján meg nem mondom merre jártál, de a Doki Agronómban /valami ilyesmi
/ van, a Lövész rejtekhelyén. Ahol az első irányítóval is találkoztál, utána kellett kiírtani a katonai bázist.
Viszont érdekelne merre találtad a +5 golyóállóságot adó artifaktot, én csak Piripócs /valami ilyesmi/ városában találkoztam vele először.
[Szerkesztve] -
emery2
tag
Üdv! Egy kis segítséget kérnék. Beszéltem a kalauzzal (vezetővel) és ő azt mondta menjek el a dokihoz. A topikban utánanéztem a x18-ba kellene menni. Le is mentem azonban a dokit nem találtam. Linkelek egy képet itt jártam (már másodszor) és a doki sehol sincs. Ötlet??
[link]
[Szerkesztve] -
Killer01
őstag
Te mit találtál az ajtó mögött? Én csak 3-4 medpakkot.
Ekkora szopatást.....
És még ugyancsak ezen a pályarészen le lehet kanyarodni egy kis monolitos ''helyőrség'' felé, de ott zárva van egy nagy fémajtó. Oda nem lehet bejutni? Vagy az mi is ott pontosan? Én nem jöttem rá. -
Dr.Én
veterán
Hali
Megtudnátok nekem mondani ezen ajtohoz a kódot?[link]
Elöre is köszi -
True
aktív tag
válasz
Killer01 #778 üzenetére
Kb azt tapasztaltam ezen a téren, hogy párszor eltalálod, majd lángolva elröppen valamerre, és nemsoká megjelenik ujra, csak Márió is a fedélzeten volt valószinü, mert most már semmi baja... 1X viszont sikerült leszednem 1-et, bár az lehet hogy a sztori szerint is felrobbant volna, de én nem tudtam és löttem mint a barom, na meg lett is sikerélmény...
Amikor már a reaktor külsö részén vagy és elösször megjelennek a gépek, akkor átviharzanak feletted, majd a veled szemben lévő épületnél landolnak, katonákat telepiteni...
Na én ott kaptam el 1-et de az tényleg Flash volt, mert ugy tünt mintha pánik szerüen menekülni próbálna, és lángolva átrepült a mozdonyt surolva ami kint áll, majd kissé lentebb ereszkedve falnak csapodott...
Mondom is.. Nicsak a ''Sólyóm végveszélyben 2?''... -
Killer01
őstag
Ha már a GP 37 gránátvetőjére nincs tippetek, mit gondoltok, a helikoptereket le lehet lőni?
Próbálta már valaki?
Végülis RPG-m van, elszánt is vagyok....csak ha nem lehet inkább nem kisérletezek vele, oda a sikerélmény -
Winner_hun
félisten
hamarosan jön az új peccs: [link]
-
vaki
aktív tag
válasz
10GoBall #767 üzenetére
Ezeket a mellékküldiket (hozz egy állatdarabot, vagy egy varázstárgyat) sokkal célszerűbb úgy csinálnod, hogy összeszedsz mindent és amikor egyébként is el kell menned a kereskedőhöz, vagy a csaposhoz; akkor nem egyből elcseréled nála pénzért, hanem kiválasztod az adott küldit. Ekkor ugye eleve nálad van ami kell a küldihez, vagyis kiválasztod a küldit, aztán meg kiválasztod hogy a küldetés miatt vagy itt. Ekkor elveszi tőled az adott tárgyat, és Te már meg is kaptad a jutalmat. Sokkal egyszerűbb és nem kell annyit gürcölni érte.
-
Balancee
aktív tag
Csaosztok! Végig csináltam én is. Nekem az lett a vége, hogy oda mentem a kivánság tevöhöz és azt kivántam legyek gazdag. Ekor kieset egy csavar a vas szerkezetböl és aranynak látta a tag. Aztán elkezdett hullani az egész menyezet aztán meg leszakadt a födém a hösömre
Elég tré befelyezés. -
Killer01
őstag
Nem tudjátok hol lehet a GP 37-hez ráapplikálható gránátvetőt találni? Tudom hogy a Thunderen van, de arra meg nem lehet távcsövet rakni
-
10GoBall
aktív tag
válasz
Grigorisz #759 üzenetére
A rostokos duty főmuftinak van egy olya küldije, hogy a freedomos területen likvidálni kell egy ilyen pseudo dog-ot. Ez valahol hátul a terület /warehouse/ csücskében tanyázik. Itt a pseudo dog egy fehérszínű pitsbull-szerű kutya volt. Itt lehet találni az égésre való 30%-os artifactot is.
Küldikl csak a megjelölt területre vonatkoznak, ill. ott található az adott megszerzenő tárgy is. Pl ha flasheye kell, akkor a térképen lévő területrészen lelőttek közül lesz valamelyiknek. Ha kutyafarok kell, akkor színtén a térképen megjelölt területen lelőtt kutyák egyikénél lesz /kivéve, ha korábban véleltlenül bele nem botlottál egybe/
[Szerkesztve] -
True
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #765 üzenetére
S mit tartalmaz? Amúgy gratula...és THX mindenki nevében...
-
Stalker-2572
veterán
Saját készítésű skinpack: [link]
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! A jobb sarokban mi az a kanál és a villa meg a töritt pisztoly?
-
ML320
senior tag
A generális úrhoz a kocsmáros küld. A bulldogot kell elhozni neki, de ugyebár ha beszállsz a kötelességi/szabadsági vitába, akkor valamelyik fél folyton tüzet nyit rád. És akkor menteni, menteni, menteni... Beálltam a kötelességiekhez első játszásnál, erre a bárban kezdett el lövöldözni felém egy szabadsági... Ott hogy vegyek elő fegyvert!?!?
Ha átmész a hadiraktárakhoz, ugyebár egyből a csetepaté közepén találod magad. Lehet genyózni, pl segíted a mesterlövészt elintézni (egy lövés hangtompítós pisztolyból, persze előtte mentés, biztos, biztos), viszont utánna nem mész bele a lövöldözésbe, akkor békénhagy mindkét fél. Most, amikor átértem, Lukashnak ''jelentettem'', hogy balhé lesz. Akárhányszor visszamegyek, mindig jön az utasítás: ''Beszélj Maxszel''. Intézzék el ők, az ő balhéjuk
Meg pl szerintem jó lenne, ha egy-egy sebesült ellenfelet is lehetne gyógyítani. Most csak a kínoktól szabadítom meg őket. Talán majd a Stalker2-ben...
A roncstelepnél amikor átértem, vagy húsz kutya rontott rám, a fele pseuizé volt. Ott találtam meg végre ezt a vackot. De most már nem megyek vissza az elejére...
A Sötét Völgynél van egy olyan feladat, hogy a Vámpír nevű stalkert kell likvidálni. Az épületbe nem enged be az őr. Ha hangtompítós eszközzel lelövöm hátulról az őrt a hátsó bejáratnál, majd elfutok onnak, még mind semleges marad, de ezzel a felbolydulással kijön a célszemély is. Ha lelövöm, csak a két társa vált át pirosba. Népszerűségem nem esik olyan nagyot -
True
aktív tag
Mindig találni újat!
Na ja, én PL első végigjátszásomra olyat is kaptam, ahol a BÁR van az melett pár háznyira van egy kordon jó sok örrel, ha most simán odamegyek egyböl lelőnek, viszont utána lenne egy pincében valami támaszpont féle, sok katonával, meg valami parancsnokkal, aki első alkalommal adott küldiket is...
De már nem emléxem hogy értem el hogy beengedjenek... -
ML320
senior tag
Mindig találni újat! Csak az a kár, hogy 2 jó befejezés van. Azért kíváncsi lennék, hogy mennyire bonyolódna a helyzet, ha pl pár olyan stalkert nem likvidálnánk, akik zavarják a kereskedőket. A kocsmáros adott egy küldetést, hogy öljek meg egy katonát. Az ipsét a kutatóintézet melletti mocsár közepén egy vasúti kocsiban találtam, és pl el lehetett vele diskurálni. Ha nem nyírom ki, akkor szimplán feladat elrontva, holott elmondja, hogy lelép, megjavít egy kocsit és azzal megy el. Segítőként jól jönne.
Ja, van egy ''őrült stalker pen driveja'' eszközöm is
Meg végre megtaláltam a pseudo farkincát is
Illetve most már szinte stalker segít írtani a banditákat és a katonaságot. -
Primőr
aktív tag
-
10GoBall
aktív tag
Mint írtam vala, másodszor játszom a gémmel. Elsőre kisebb, nagy ritkán pár másodperces akadással végig mentem a pályán. Gyakorlatilag minden maxon volt beállítva, a felbontás 1280x960. Másodszorra hasonló eset fordult elő velem, mint Veled és csak a Warehouse-s pályán. Hozzáteszem ekkor már egy 165,01-es drájverrel mentem, Én is próbáltam levenni mindent, sőt bármekkora swap fájl sem segített /pedig ekkor már 3giga volt a gépben/ Végül lecseréltem a drájvert és megoldódott a probléma. Most a 101.02-est használom.
-
True
aktív tag
Én már legalább 10X toltam le de mindig nyújt újat számomra...
[Szerkesztve] -
Grigorisz
aktív tag
Az tény, hogy nem pörgős mint a serious sam de azért ennek az ''ésszel menjél mert véged van hamar'' stílusnak is megvan a szépsége. AI? háát azért nem olyan rossz az.... úgy csinálja a dolgokat mintha igazi élethelyzet lenne (pl. harcban mikor a katonák a hátad mögé igyekeznek jutni és nem lőnek addig rád csak szemből). Az, hogy szép lett tény csak legyen alatta jó sok ''vas''.
-
M@UL
tag
nemtudom,, a STALKER bemutato videok nagyon felcsigáztak,, nagyon hangulatosak voltak,,,aztán megszereztem a játékot , és valami hihetetlen nagy csalódás volt számomra,,,, iszonyatosan unalams szerintem,,, buta AI,,, a STALKER szerintem egyszerüen csak szép lett...Sajnos
...
-
Grigorisz
aktív tag
Figyi már.... ennyire randomszerü lenne a játék, hogy amikor először indítotam a kereskedő mögött egy ventillátor pörgött a szekrényen most másodszorra meg csak egy piás doboz van ott....?
-
Törzsúr
senior tag
Nálam sem szagat, csak ott !
De ha leveszem minimumra akkor is, tehát ne,hiszem hogy hardware-s a problema -
Törzsúr
senior tag
De mondom meg sem rezdül 1280x1024ben full dinamic lightal, mindenki csumán.
Csak csernobilnál vágódik hanyatt
XP-n játszok.
Lehet vmi bug. -
Törzsúr
senior tag
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni ,hogy miért van ,hogy csernobilnál nagyon elkezd szaggatni a játék, de kegyetlenül, addig semmenyire soha, és csak ott, bármilyen grafikai beállitás mellett.
gépem:
giga p35 ds3p
E6600@3.3
2gb vitesta 800
giga 8800gtxhelp!!!
158.22 es driver van fent.
[Szerkesztve] -
10GoBall
aktív tag
válasz
Carlitos #713 üzenetére
A Vezető /Guide/ pedig ot van. Ha jól emlékszem egy szakállas muksó. /Egy korábbi küldetésnél valóban ott kellett megmenteni a kutyáktól, már a fene sem tudja kit/ Nekem a térképen is mutatta a helyét.
A memókról. Elsőre 2 giga rammal játszottam végig, másodikra 3 giga van a gépben. A+1 giga semmit nem jelent. A swapot így is fel kell nyomni legalább 4 gigára..
[Szerkesztve] -
Grigorisz
aktív tag
nekem spec a hátamon feláll tőle a szőr elég parás, de mégis pont ezért jön be
-
<cafat>
senior tag
aha, köszi nektek!, azt azért gondoltam ha kiviszem, v játszok vele huzamosabb ideig, akkor kapok választ a ?eimre, de =re gothic3mazok, úh azért ?eztem, h van-e értelme elkezdeni ezt is, --> ha a válaszok felkeltik az érdeklődésem akkor játszok ezzel is..., ha nem akkor csak gothic3....
-
True
aktív tag
Valszeg azért nem kaptál eddig választ, mert megfogalmazhatatlan/deffiniálhatatlan ez igy...
A lényeg az életszerüség/összetettség amiben is te rajtad múlik, hogy mi, hogyan, miképp alakuljon... Mint anno a Kaland, játék, kockázat... sorozatban...
Mod: Grigorisz-al annyira nem is tér el a véleményünk, ugyhogy sztem sajnos ennyivel be kell érned, és vagy megbabonáz a Zona, vagy nem, de ez utobbinál ez nem a te játékod lessz, ellenkező esetben pedig alig gyözöd majd kivárni a folytatást...
[Szerkesztve] -
<cafat>
senior tag
nem válaszolna esetleg vki erre? komolyan érdekelne.... [link] (#694)
[Szerkesztve] -
True
aktív tag
válasz
Grigorisz #721 üzenetére
Élvezni fogod a különbséget...
Ez a smile csak azé került ide mert tegnap letőrt az egyik fogam, és most pont igy festek... hát még hogy rajzolok... Viszont nálam 2Gb rammal ki van kapcsolva a virtuális memória, és ugyan röfög az XP hogy kevés meg miegymás, viszont megy minden mint a karikacsapás...
-
Balancee
aktív tag
Nekem is 2 g ramom van és kilépésnél azt irja ki, hogy kevés a virtuális memoria. Ezt miért particionként 1024 mega van + a 2x1024 ddr2. Nem értem
-
True
aktív tag
válasz
Balancee #717 üzenetére
1: Soxor lessz visszarohangálás az tény, de érdemes az utról letérve haladnod visszafelé mindig, mert érdekes dolgokat lehet án találni...
2: Nekem eddig 1X jött össze ez a mód, de nem sok haszna volt mert csak az első pályaszakaszon lesznek általa használható verdák... onnét séta tovább...
3: Ode kell futni és jó alaposan arcbasorozni géppityúval... nekem ez mindig bevált... és ólommérgezés áldozata lett... -
True
aktív tag
Pedig egyszerű, mert már amikor loholsz az első küldire, utközben van egy elesett figura, meg egy haldokló, az elesett melett ven egy medit, de még addig sem kell menni, mert az öregtöl ahogy kijutsz az elején, és beszélned kell a fickóval, na ott a hátad mögött lévő épület padlásán is van medit, bár ez utobbi véletlenszerű, mert volt már hogy nem volt benne elsőre...
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Kiprobáltam/játszom már a játékkal. Jó az, hogy nem, lehet málházni az emberkénket a végtelenségig.
Lene viszont 2 kérdésem:
1. Van néhány feledat amit megcsináltam és nagyon vissza kell mennem. Ez az egész játékra jelemzö lesz, hogy a játék eleéig a (kereskedö vagy ki a p és más karakterek) vissza kell menni?
2.A jármüveket hogy lehet használni ha lehet(1hsz) ? Moddal?
3. Ez lenne a ráadás. VAn az egyik alagutban valami szörny ami magához rántogat . Azt nem lehet kicsinálni valahogy? VAgy lesznek ilyenek akik elöl inkább a futás?
-
NI8
csendes tag
STALKER-ek !
Lenne egy észrevételem a game fagyását (desktopra ''dobás'') illetően.
Alapverzióval (no patch) + magyarítással (pcgameshun asszem) játszom/ttam.
Elérve odáig, hogy a Bár területén lévő Duty(?) bázisra beléphetek/nem lőnek le/
és feladatokat kapok, elkezdett nekem is kilépni a DT-ra a játék.
Addig semmi.
Érdekes.
Fenyegetőztem baltával, inkvizícióval,máglyahalállal, de csak kidobott.
Na, mondom ez is egy ''alternatív befejezés'' innen sem játszom tovább !
Majd egy ötlettől vezérelve (talán Strelok súgta):
LETÖRÖLTEM a desktopról a Parancsikont és a
Start Menüből az elérési utat.
Azóta NEM DOB KI a game !
Win ablakból v. TotalCmdr ablakból indítom, betöltés közben van egy kis idő
bezárni az ablakot és így fut.
Esetleg egy próbát megér.Szerintem.
Ui.: Még 1 kérdés: Vki szerzett már TOZ-34-es duplacsövű (nem fűrészelt)
vadászpuskát ? Ha igen hol ?Kipróbálnám !
-
Carlitos
csendes tag
Hehe...Pripjaty, Pitypang...Nemcsak én nem tudom megjegyeni rendesen ezt a szép nevet...
-
Carlitos
csendes tag
Ja, majd elfelejtettem: nem tom h nektek is így van-e, de nekem amikor be kell védeni a banditáktól a bázist a roncsteleptől nem messze (vmi vasúti pályaudvar szerűségen, ez is mellékküldetés, többször is meg lehet csinálni, ha arra járunk) a végén egy stalker segítséget kér, fekszik a földön, a bejárat előtt, kér elsősegélycsomagot, de egyszerűen csak annyit tudok mondani neki, h 'Viszlát!', pedig van egy rakat elsősegélysomagom.
A kordonnál is előfordult egy hasonló. mikor már többször visszamentem, a vasúti átjárónál, ahol melléküldetésben meg kell tisztítani a terepet (két éület, meg traktorok) ott is van egy ilyen de tőle meg tudom kérdezni h mi a baj, adok is neki csomagot, de nem kel fel, ugyanúgy fekszik és csomagot kér. ??? -
Carlitos
csendes tag
válasz
10GoBall #710 üzenetére
Igen ott üldögél valaki, akit a kutyától kell megmenteni és segíteni rajta és ő is infózik nekünk.de ahogy írtam ez még a játék elején van az első 20 percben is találkozhatunk már vele. Én találkoztam is, segítettem is neki (de nem Wolf a neve, mert Wolf a Kereskedőnél van, nekii segítesz először, ő adja a fegyvert, viszont én sem tom a nevét, lehet h csak egyszerűen 'Guide'?), csak eztán csináltam a Stelok flash driver vagy mi ellopását a föld alatt az Agropromnál, majd követve a végigjátszást később visszamentem az Agropromhoz a föld alá de a Doktor, aki Streloknak szólít sehol!
Ja én is találtam a Prypatban az egyik szállodában két olyan szobát, amelyen szobaszám van: 21, 26, de egyik sem nyílik. Ez amiatt van mert nem találom a vezetőt és/vagy a Doktort, ergo nem jelenik meg a küldetés a PDA-mban amikor Prypatba érek?
Segítsetek lécccccci!
Üdv: Carlos -
Carlitos
csendes tag
Hello!
Lenne egy problémám. Ill. több probléma, kérdés. Kérlek segíts Serpenyő, vagy aki tud! Hol találom a Vezetőnek nevezett embert a kordonnál? tudom h írtad h a Kordon részen vasúti átjárónál az egyik kunyhóban, de sehol senki. az a vasúti átjáró amelyiket az eljején a katonák őriznek és pénzért engednek át? mert ott volt egy ember, akit én a vezetőnek gondolok, akinek segíteni kellett megölni a kutyákat és mondott valamit de ez még nagyon a játék elején volt mikor még át sem léptem egyszer sem a második pályarészre. Aztán ez az ember el is tűnik. És mi is a Vezető neve pontosan? Az Agropomnál is később jártam, meg is olt a PDA, de mikor visszamenetem később követve a végigjátszás utasításait, nem volt ott a Doktor, aki állítólag Streloknak szólit majd. Nyílván mert nem találtam meg a vezetőt. vagy nem az Agropomnál lévő katakombákban van a Doktor? írtad h akkor kapjuk meg a küldetést a Pripyatban, hogy hol van a titkos hely a szállodában (ahol a dekóder van) ha találkozunk a Vezetővel és Doktorral. De ha nem találkozunk velük, csak a végigjátszásból tudjuk h ott a dekóder a szállodában, akkor is meg lehet szerezni?
És a 342089-es kód mire való, mikor kell használni? Mert nekem nem kellett a konszerben, útban az Agymanipuláló felé, egyik kódolt ajtón sem átmennem, simán egyetlen eltéveszthetetlen út vezetett a szerkezetig, amely kikapcsolta, aztán elájultam majd láttam az átvezető filmet (mikor nyúlok a Kívánságteljesítő felé) aztán pedig visszaindulás. Tényleg volt befelé jövet asszem két kódos ajtós is, csodálkoztam is h, később h egyiken sem kellett bemennem.
Más: a pénzt amit szerztem nem lehet valahogy eldobni vgy gyorsan elkölteni? Nagyon sokat gyűjtöttem mert azt hittem jól jön a végén, de erre kapzsi lett a karakterem és ráomlott a vakolat ha keveés pénzzel megyek kívánni akkor mást fog kívánni? Vagy csak a dekóder megszerzése vezet más befejezéshez („Az igazi befejezések”)? Tehát ha már eljutunk a Wish Granterhez és kívánunk, akkor mindenképp ez a kapzsi befejezés vár?
Segítsetek kérlek! Köszönöm előre is!
Köszönöm Ndruunak az eddigi segítséget!
Űdv: Carlitos -
Primőr
aktív tag
Arra meg rájöttem, hogy a Vezetővel csak akkor találkozhatunk, ha segítettünk a sebesült stalkernek. Wolfnak azt hiszem. Aki nem adott medipacke-et neki, annak nem jár a rendes befejezés.. mitn ahogy nekem se.. nekem nem volt gyógycsomagom akkor.. látszik milyen bénán van megírva a játék, hogy ha valaki az elején hibázik, az kihat az egész végeredményre és ne mtudja megoldani a problémát..
-
Primőr
aktív tag
meg láttam itt 100%-os védelmű exo páncélt.. az honnan szerezhető be?
-
Primőr
aktív tag
A vörös erdő mellett, ahogy megyünk pitypang fele, ott megöltem egy monolithost, és azt írta, kincs a fatuskóban. Nem tudom, milyen fatuskó, aztán ránéztem a térképre, és ilyet láttam az erdőtől keletre:
[link]
és az X18-at írja ki.. MI LEHET EZ?
[Szerkesztve] -
_stick_
őstag
Már jó helyen járok, megvan a dekóder bejutottam a titkos ajtón, otthon kinyírom azt a ~30 katonát akit a következő helységben találtam. Megvan az exoskeleton is.
-
DeepDish
őstag
Vhol olvastam,h letezik kilehet kapcsolni idolimitet a kuldeteseknel,nemtudjatok hol talalm ezt a patchet vagy beallitast?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest