Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Köszi a tippeket, kipróbálom majd ha jut rá időm

-
MATEO6600
őstag
Tiszteletem!
Felraktam a játék legfrissebb változatát, és bátran felhúztam minden grafikai opciót csutkára.
Azt hittem a gépem elég lesz hozzá, de nem.
Mivel nincs kedvem kísérletezni hogy melyik csúszka mennyire befolyásolja az fps számot, így hozzátok fordulnék, hogy miből érdemes visszább venni?
Nyílt terepen 4 fps-em van... -
MATEO6600
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Nem akarok

-
MATEO6600
őstag
válasz
M@trixfan
üzenetére
"nem érdekel már a Ryzen vs Kaby Lake huza-vona játék szempontból. Tököm tele van a várakozással."
Tökéletesen egyet értek

Kb 1 éven keresztül húztam a gépvásárlást, majd idén januárban beújítottam végre, mert elegem lett a várakozásból, és most boldogan játszok mindennel maxon
Az élet túl rövid, hogy Ryzen vs Intel párviadal eredményre várjunk

-
MATEO6600
őstag
Tiszteletem!
Kérdezném, hogy hogy áll most a játék?
Sajna megfelelő konfig hiánya miatt eddig nélkülöznöm kellett, most próbálnám ki.
Várható valami nagyobb update amit érdemes megvárnom és majd úgy végigtolnom? Hallottam valami DX11 patch-ről is.
Ha már ennyit vártam, maximálisan szeretném kitolni
-
MATEO6600
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Ez elég elavult nézet, régen lehet így volt.
Ma kb az összes hasznos szak ingyenes, csak akkor kell fizetned, ha nem tanulsz, és buta vagy. (de az meg minek megy egyetemre?)
Pl, az összes informatikus egyetem ingyenes, és 1 nyelvvizsga se kell hozzá, csak majd a diploma letételéhez, 1 középfokú, amit meg ráérsz megcsinálni akár a 4ik évben is. (feltételeztem az infós témakört, a PH miatt) -
MATEO6600
őstag
Én amúgy nagyon várom, de ha kell, én tudok várni akár 5 évet is, mindezt CSENDBEN.
Ott van az eddigi 3 rész, csomó moddal, rohadt nagy bejárható területtel, megunhatatlanok. -
MATEO6600
őstag
Nem értem, miért sírnak egyesek, hogy GSC is beszállt Dezowave mellé.
Szerintem ez a legjobb dolog ami történhet. Tapasztalt programozók/fejlesztők segítenek nekik a céljaik elérésében. Csak szebbé/minőségibbé teszik a játékot. Az meg, hogy pénzbe kerül, szerintem nem téma
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- SörcsaPH!
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest