Hirdetés
- iPhone topik
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - One mobilszolgáltatások
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Apple Watch
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

' Tzs ,
senior tag
Laris: Oszd csak meg ezt mindenkivel pls!

SaGa-nak üzennék közben: nem hagy nyugodni a Változás ideje mod. Ma kattogtam azon, hogy kénytelenek lennénk csaló kódot bevetni a pályaváltásnál. Ha jól emlékszem -max kijavítotok- az az egyetlen mod, ahol nem szokványos töltőképernyős mapváltás van hanem egyszer csak elkezd betölteni. Nem lehet hogy a script hal meg eközben? Talán emlékszel, mondtam hogy Prypiatból egyszerűen NEM LEHET kijutni a 4 kijárat egyikén sem. Nyomozgattam orosz fórumokon másnál is van ez a hiba, de közülünk te vagy az egyetlen aki végigvitte hiba nélkül. Ha van időd kérlek fussunk egy kört ennek a megoldására, mert azt a sztorit nem hagynám ki!
 11 éve próbálkozom OMFG! 
Erről van szó: [link] 
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
 - LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
 - 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest