Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laris2

    aktív tag

    válasz ' Tzs , #6725 üzenetére


    Ez választ adhat a pénz eltűnésre. Lesz ahol nem tűnik el a pénz, de ott nagyon fontos szerepe is lesz. Lesznek olyan átjárók is, ahol mindened eltűnik. De ezt jelzi majd az auto. info (azért a második világháborús német bunkerekbe nem lehet akármilyen felszereléssel bejutni)
    Pénzed lehet kereskedésből, sokkal több mint amennyire szükséged lesz, vásárolhatsz rajta sörétet, eü. csomagokat másra nemigen lesz szükséged, ja meg javításokra fejlesztésekre is kell még pénz.
    Az a valami fa, ferde fenyő a neve, az itt olyan mint az a szólás, hogy minden út Rómába vezet. Vagyis több feladatot kell elvégezned, hogy megnyíljon rajta az átjáró. Gondolom megtaláltad a kunyhóban a PDA-t, abban megtalálod a kordinátákot, ami elvezet az alagutak melletti völgybe, ahol egy banditánál lesz még egy fontos PDA, Ez egy barlangban lesz.

    Csak egy tipp, ami nekem be szokott jönni. Ha már eléggé belekeveredtél, és elég jól összezavarodtál, hogy mit miért, és hol, de már kezded kapizsgálni a játék sajátosságait, kezdj egy új játékot, mivel az elején sok információt kapsz, amit szerintem mindenki figyelmen kívül hagy, vagy nem jegyzi meg. Új játékot akkor indíts, amikor a Bár viszonylag csendesnek tűnik. Tehát ha kell többször is új játékot kell kezdened. :)

Új hozzászólás Aktív témák