- Fotók, videók mobillal
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 17 - alap
- Magisk
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Többször is nekifutottam a modnak már, de évek óta nem tudom végigvinni, pedig már szerintem majdnem mindent megpróbáltam. A probléma a mentések vissza töltésével van. Erre semmilyen orosz fórumon nem találtam megoldást, pedig sokat nyomoztam utána. A végig játszás után is, de abból se találtam annó véglegest. Megvannak a mentéseim, ha esetleg elküldök 1-2-öt és időd engedi ránéznél, azt megköszönném!
Igen sötét a kép elvileg tölt...de amikor már 15 percet vártam a pályaváltásra ctrl-alt-del, aztán kiderül, hogy egyébként a program "nem válaszol"... 7-en, 10-en is próbáltam már, más gépeken, más konfigokkal is ugyanez van. Felbontásokon változtattam, DX verziókon, semmi nem segített. Hamar kinőtte volna magát a mod az egyik kedvencemmé, ha nem jönnek elő ilyen hibák. Jó a sztori, érdekelne a vége, de feladtam, az állandó csalódás eléggé elvette a kedvemet.
Az elakadás pedig...asszem a borongósról (mintha itt is ez lenne a pálya neve) átjutottam pripyatba (a játékban egyszer már voltam ott, most másodszor visz oda egy küldetés) és onnan egész egyszerűen nem lehet kimenni a további pályák egyikére sem. Sok pénzem van jó felszerelésem a hangulat is adott, de egyik kijáratról sem lehet elhagyni a pályát. Az van, hogy menne tovább, tölt... a mentések közt látom hogy az autosave elkészül és hogy el is menti hogy továbbment aztán a játék crash-el. A mentés megvan, de hiába, nem tölti vissza.
Próbáltam repack verziót meg nem repack-ot, másold ide-oda ezt azt, patch nélkül, patch-el stb. Nulla ötletem van a megoldásra.
Nem könnyű az életben maradás valóban, de ennek ellenére nekem nagyon is bejött ez a feeling.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest