Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz
Dhampir #6764 üzenetére
Jelenleg elég gyenge, alsó-közép kategóriás gépem van. (i5 8400, GTX 1060 6GB és 16GB DDR4)
STALKER 2-nél ez a konfig ki fog akadni. Max azt tudom elképzelni, hogy minden lowon van és akkor talán tudná a fix 30 fps-t, azt viszont én nem szeretem. Ami 60 fps alatt van, az nekem már rossz.
Hál' istennek úgy tűnik, hogy a videókártya árak végre visszaállnak a józanész határába. Szóval most kitaláltam nagyokosban, hogy évvégére cserélni kéne gépet. Ha az RTX 4000-es széria nem lesz akkora előrelépés és/vagy túl drága lesz, akkor egy RTX 3070 lesz kinézve egy i5 12600K mellé.
Egyelőre ez a terv. A 1060 már amúgy is egy 6 éves kártya, szóval megérett a cserére, de őszintén szólva a STALKER 2 a fő motiváció. Egyik nagykedvenc játékszériám, szóval én ezt a lehető legszebben és legsimábban szeretném élvezni.
-
Rony949
őstag
Sajnos a legbugosabb rész a három közül, de hangulatban és küldetésekben nekem ez jön be a legjobban. (a finálét kivéve, mert az nagyon fos és elkapkodott lett)
Illetve grafikailag is ez a top. Még a Call of Pripyat is visszább vett ebből, hogy jobban fusson a gépeken.
szerk.: Ja igen és töltsd le a Sky Reclamation Project nevezetű nem hivatalos patch-et. Én kétszer is kijátszottam teljes vanilla formájában és játszható, de az idegesítő bugokat az SRP orvosolja, szóval ajánlott.
-
Rony949
őstag
válasz
' Tzs , #6485 üzenetére
Az SRP (Sky Reclamation Project) csak a Clear Sky-hoz jó. Eléggé ajánlott, főleg hogy ez a legbugosabb epizód a három játék közül. Ennek ellenére én kétszer is kijátszottam mindenféle mod nélkül, úgyhogy te szerintem csak simán beszoptad. Ez van, tényleg instabil játék.
A ZRP (Zone Reclamation Project) csak a Shadow of Chernobyl-hoz jó.
A Call of Pripyat gyakorlatilag a legstabilabb epizód. Nulla modot követel. Önmagában is teljesen jó.
-
Rony949
őstag
válasz
GypsFulvus2 #6473 üzenetére
SRP fent volt?
-
Rony949
őstag
válasz
batman91 #6387 üzenetére
Szedd le a Sky Reclamation Project-et! Ez egy unofficial patch, ami orvosol "pár" dolgot. Azt nem tudom hogy az optimalizációhoz van-e köze, esetleg majd letesztelheted. De a lényeg hogy ezen kívül rengeteg bug javítva lett és így talán szórakoztatóbb lesz számodra a végigjátszása.
szerk.: Meg jó hír egyébként hogy az alapjáték már nem nagyon crashel. Legalább is nálam, a legutóbbi vanilla végigjátszásnál nem crashelt egyszer sem.
-
Rony949
őstag
válasz
batman91 #6383 üzenetére
A Sun Rays beállítást kapcsold ki vagy legalább csökkentsd le medium-ra vagy low-ra. Ha jól emlékszem, az nagyon optimalizálatlan. Az élsimítást is kikapcsolhatod, hátha dob rajta egy keveset. Azt tudom hogy full maxon nekem is droppolt az fps rendesen. Mókoltam egy kicsit a beállításokkal és sikerült összehoznom egy fix 60 fps-t. (persze tipikus A-Life lagokkal együtt).
-
Rony949
őstag
válasz
Balathruin #6242 üzenetére
Ha több mint 50 méterre vagyok tőlük, akkor meg művészet eltalálni őket, tehát közelebb kell mennem.
Hiába játszom master fokozaton, egyszerűen nem terülnek ki az ellenfelek olyan hamar mint a SoC-ban.
-
Rony949
őstag
válasz
Balathruin #6240 üzenetére
Igen, de ha egy 5-6 fős csapat ellen vagy, akkor kb. félpercenként kapod az áldást. Kicsit sem idegesítő.
-
Rony949
őstag
válasz
Dhampir #6238 üzenetére
Lehet ezzel egyedül vagyok, de nem sok hasznát látom az artifacteknek. Egyedül talán a radioaktivitást csökkentő meg a plusz terheltséget növelő az, ami hasznos.
De ami a legjobb lenne, egy hatalmas nagy védelem gránátok ellen. Se artifactekkel, se páncél fejlesztéssel nem lehet védekezni ellenük.
-
Rony949
őstag
válasz
Balathruin #6197 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Rony949
őstag
Üdv.
Pár napja elkezdtem a SoC-t és meg szeretném érdeklődni hogy a CS-hez milyen modokat ajánlotok ami egyáltalán NEM nyúl bele az alapjáték sztorijába és küldetéseibe, viszont a grafikán javít/szépít, javítja a legtöbb bugot?A Complete modról azt hallottam hogy túlságosan is könnyít a programon, emiatt pedig nem szívesen használnám ezt. A SoC-hoz most az Autumn Aurora modot használom és valami hasonló kéne CS-hez is.
Ilyesmit tudtok-e véletlenül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged