Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
elkezdtem ki szűrögetni, conflig mappa,sytem,text mapa eng es a rus mappák nem jók neki
lehet hogy nem jól írok valamit de ezek a mappák nélkül indul a játék.
-
hubai38
aktív tag
angolul működik nincs gond.FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_string
[error]File : C:\Users\Paps\Desktop\Advanced-X-Ray\SourcesAXR\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 514
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't find variable hud_step_sound_vol_k in [hud_sound]stack trace:
-
hubai38
aktív tag
Sziasztok Stalker Clear sky LFO mod magyarosítás nem elérhető nem tudom letölteni.
-
hubai38
aktív tag
Boldog újévet mindenkinek.
-
hubai38
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek.
-
hubai38
aktív tag
válasz
' Tzs , #6973 üzenetére
Azzal nincs gond, bocsánat nem írtam le hogy most a Reborn Doppelgangerer játszom, na ez egy kicsit problémás. Diverzáns a kicsit piszkált verzió lőszerek nagyobbat sebeznek, a fegyverek nem kopnak, a famas gépkarabélyon már távcső van, ja igen a távcsők is messzebbre hordanak már mint a fegyvereké. ja a lényeg nem kell telepíteni csak csomagolsz és megy is.
-
hubai38
aktív tag
Reborn Doppelganger ilyen volt valakinek?
-
hubai38
aktív tag
Köszönöm szépen mind kettőtöknek a jó szavakat,erőt egészséget nektek.
Nem játszom már a New Vegassal,olyan negatív az egész ahogy észre vettem nem lesz happy-end a vége,így nem játszottam ki.
-
hubai38
aktív tag
válasz
Dhampir #6681 üzenetére
Figyelj,nehogy félre értsél,sosem adnám fel a mostani életemet,a főnököm,az unoka testvérem most vett 150000-euróért valami BMV-csodát.És mindenki addig szereti míg kiossza a fizetést utána le sem szarják,engem pedig szeretnek az emberek a falumba megyek az erdőre hozom a fát hordom, eladom olcsóbban mint a helyi tüzép,az időseknek ingyen bérmentve össze is vágom.Nem érdekel a tanulás mindig egy csavargó voltam,horgászi jártam kaszálni,erdőn dolgozni.Tavasszal elkaptam a Covid-ot. 16 napig voltam kórházban ebből 8 kemény napot lélegeztető gépen és haza jöttem onnan ahonnan még az orvosok sem gondolták.Lehet ha nem ilyen életet élek ott maradok a zsák négy napig az ágyam mellet volt.
A munkáról nem látok egy fiatalt sem abban a munkakörben amibe én dolgozom,érdekes Román és Ukrán vendég munkások vannak,kőművesek ácsok bádogosok és dolgoznak.El nézést kérek nem akarok senkit sem bántani.
-
hubai38
aktív tag
A Metro Exodus-t én is kijátszottam igaz a Dlck-nélkül.Nagyon jó kis játék,érdemes megvárni a magyarosítást mert ugyebár úgy lesz kerek a történet.
Ha lesz ideje Laris2fórumtársunknak majd csak segít.Érdemesnek látom a történetet adok neki még egy esélyt,kavarognak a gondolatok hogy mit is hoztak össze a mód készítői.
Próbáld ki te úgy is többre jutsz mint én.
Ja igazad van Dhampir,aki a mi kis országunkban született,és itt is kíván élni annak a jó sok meló jut.Nappal reggel 04-órakor kelés,14-óra-30 percig meló,utána a jól megérdemelt fa vágás.Csak ennyi és még is csóró vagyok. -
hubai38
aktív tag
-
hubai38
aktív tag
-
hubai38
aktív tag
Szia, letöltöttem a Clear Sky reborn nevű modot, na most a problémám az lenne hogy letöltöttem hozzá a magyarosítást de mindenféle fájlt szedtem le és nem tudom hogy mit hová húzzak át.Ja igen nekem is össze omlott dx10-ben.
-
hubai38
aktív tag
Az egyik kedvenc képem.
-
hubai38
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek.
-
hubai38
aktív tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden kedves fórum társamnak!
-
hubai38
aktív tag
Ja ezt is nézegetem,torrentes.
-
hubai38
aktív tag
2016-ig most nézegettem vissza a modokat,vannak benne elég jók is,de hogy melyikhez csináltak uj küldiket azt nem tudom
-
hubai38
aktív tag
Nem megy az,valami elpiszkáltak a készítök hogy ne lehesen könyen hozzá férni a dolgokhoz.Nem baj küszködünk tovább
.max_item_mass = 35 ;50.0
jump_speed = 60.
crouch_coef = 0.30 ;0.45
climb_coef = 0.7
run_coef = 2.0 ;2.1
sprint_koef = 1.9 ;2.6
run_back_coef = 1.8
walk_back_coef = 0.8
air_control_param = 0.1jump_power = 65.05 ;óěĺřüřĺíčĺ ńčëű ń ďđűćęîě áĺç ó÷ĺňŕ âĺńŕ íîřč
jump_weight_power = .05 ;0.045 ;óěĺřüřĺíčĺ ńčëű ń ďđűćęîě ń ó÷ĺňîě âĺńŕ íîřč, äë˙ ěŕęńčěŕëüíîăî äîďóńňčěîăî âĺńŕ
overweight_jump_k = 5;10 ;1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest