Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Timstrike #7085 üzenetére
No, azt hiszem itt a vége egyenlőre számomra
Valami félrement valszeg. Átjutottam a Sötét völgybe éjfél után. Beszéltem a 3 banditával akiket Borov kitagadott, egyenlőre nem tudnak segíteni. Megjött pár bandita, akiknek mindegy milyen ruhában vagyok one shoot, one kill van. Plusz van az az erőtér amit nem tudok kikapcsolni. Az egyik bandita tábort (ahol a kapuval szemben asszem valami nagy markoló áll) kiirtottam. Aludni nem tudok, nincs hálózsákom. Szal őő ennyi kb most
Laris: nem használtam még a spawn menüt (hogy kell aktiválni a játékon belül?)
Néztem végig játszást. A megérkezéskor ott lehet beszélni valakivel jó hosszan, de nálam nem jelent meg a fazon. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Timstrike #6936 üzenetére
Köszönöm! Oszlassuk el gyorsan ezeket a kételyeket!
A mega nem lassú, csak be kell(ene) állítani rendesen. Itt [link] a "Number of parallel upload connections" és a "Number of parallel download connections" értékeit kell az 1-6-ig terjedő csúszkán 6-osra állítani és onnantól hasítani fog a fel és a letöltés! Remélem segítettem
Laris remélem nem orroltál meg rám a "beszólásért"
Evezzünk komolyabb vizekre. Nagy segítség lenne, hogy a teljes link megosztásomhoz és írásomhoz amit készítek a magyarításhoz tartozó pontos mod linkek is meglennének. Tudtok ebben segíteni? Hálás lennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Androidos tablet topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- LED világítás a lakásban
- ArchiCAD és Artlantis topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő