Új hozzászólás Aktív témák

• ' Tzs ,

senior tag

Olvaslak titeket és csak lesek :) Királyok vagytok! A fordítással és a játszással is. Én a reborn-nál a második részhez sem jutottam el, pedig én se ma kezdtem a stalkerezést :D Azért kértem mentést tőletek...Imádom ezt a modot a sztorija miatt, de ha reborn-t sem sikerült végigvinni az istoknak neki se állok. A másik meg ahogy olvasom nettó sz*patás, hogy a spawn menüt kivették belőle, vissza kéne hackelni valahogy! Valszeg bennem van a hiba, (a kitartásommal nincs gond, főleg amikkel mostanában foglalkozom stalkerezés helyett) de az ilyen bonyolult szivatós modoknak már nem is szívesen állok neki. Kell az élmény amit egy Stalker és a Zóna ad, de nem így hogy közben 3 billentyűzetet és 2 egeret összetörne az ember, vagy kivágná a monitort az ablakon, olvasván speki szenvedéseit, nekem is fájtak! :D Gratulálok a kitartásodhoz! :D A rebornban pedig már csak trollkodok, direkt összeugrasztok csapatokat, szörnyeket, amig nem jutok át a második részhez. Talán majd nekiállok egyszer újra előröl, de az nem hiszem, hogy mostanában lesz.
    Azért azt sajnálom hogy SaGa nem tudott részt venni a Reborn és az Istok munkákataiban, hatalmas segítség lett volna... :)

Új hozzászólás Aktív témák