- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Mérgelődök mert a laptopot nem adtam le, mielőtt átjöttem a Sötét völgybe, az a rész kimaradt, de mentésem nincs, szal újra kéne csinálni a mapot amihez nem nagyon van kedvem
Néztem a végigjátszós videót, bár ne tettem volna...totál összekeveredtem itt. Boer hol, mikor tűnik fel és adja ezt a feladatot?
szerk: Ja most látom "(Boer bandita a tanyán csak akkor áll veled szóba, ha megölted Borovot.") még nem...szal gatya. Max kell keresnem mentést a neten Borov küldetés utánról, ha végképp nem jutok dűlőre a dolgokkalNincs god mod a modban? Nem szoktam csalni, de néha jól jönne 1 rövid időre.
-
' Tzs ,
senior tag
Empty folder haver! Próbáld meg használni a TzsWeb frissen nyílt felhőtárhely szolgáltatását! Írj rám PM, kapsz egy ingyen teszt tárhelyet ha érdekel :) Talán nem banoltok a reklámért
Még tesztfázisban van ugyan, de hamarosan elérhető lesz a nagyközönség számára is
Vagy küldd át emailben nekem!
Igen azt meg is kaptam, de hogy hol kell átmenni... amúgy vannak apró gondjaim ami csak az én szőrszálhasogatásom (ezt a szót se használom soha) interface (remélem jól írom) ezért maradt ki az OGSE is meg a többi ShoC mod... A második slotban az AK pld miért nem váltható egér görgővel stb. Meg amikor felveszem az artifaktot megfagy a karakter a sugárzó terület közepén...amúgy sincs nálad semmi csak egy pulóver meg egy eü csomag, szal nem idegesítő
igyekszem elengedni ezeket és folytatni a játékot
[Változás ideje]
Nézz rá kérlek, hátha te megtalálod a megoldást! Nem hiszem, hogy ne bólintana rá a Mester!Többen szívtunk itt vele a fórumon, viszont a sztori miatt én mindenképp végig játszanám. Ahogy a Return to Scar-t is. Itt én többféle megoldásra is gondoltam álmatlan éjszakáim során (na nem ez miatt
) Például hogy a Steam-es eredeti CS-re rátenni a modot, vagy a 2.0 korábbi verzióját. Vagy hogy a modban lévő grafikát lenullázni (dx9, statikus megvilágítás, látótávolság, fű stb.) mindent lebutítani hátha ez a gond...eleve azt a launchert nem lehet kilőni az űrbe? A szándékot értem, de ha nem működik rendesen én hajítanám ki (egyeltalán miért kikerülhetetlen?!). Vagy az fsgame.ltx értékeinek átírása, bár én nem nagyon tudom hogy melyik micsoda...
-
' Tzs ,
senior tag
Laris: Oszd csak meg ezt mindenkivel pls!
SaGa-nak üzennék közben: nem hagy nyugodni a Változás ideje mod. Ma kattogtam azon, hogy kénytelenek lennénk csaló kódot bevetni a pályaváltásnál. Ha jól emlékszem -max kijavítotok- az az egyetlen mod, ahol nem szokványos töltőképernyős mapváltás van hanem egyszer csak elkezd betölteni. Nem lehet hogy a script hal meg eközben? Talán emlékszel, mondtam hogy Prypiatból egyszerűen NEM LEHET kijutni a 4 kijárat egyikén sem. Nyomozgattam orosz fórumokon másnál is van ez a hiba, de közülünk te vagy az egyetlen aki végigvitte hiba nélkül. Ha van időd kérlek fussunk egy kört ennek a megoldására, mert azt a sztorit nem hagynám ki!
11 éve próbálkozom OMFG!
Erről van szó: [link] -
Timstrike
tag
-
' Tzs ,
senior tag
-
' Tzs ,
senior tag
Ez felhívás keringőre haver!
Tehát ezt [link] szedjem le ez az első rész módosított végigvihető változata, itt meg a magyarítás [link] hozzá? Bele kell néznem...
(Amúgy jó lesz ha összeszedünk minden a modot+magyarítást és mindenféle fájlokat. 1-2 nap és nyitom a szervert ahonnan elérhetővé szeretném tenni az összes itt tárgyalt modot és aki akar némi privát tárhelyre szert tenni, annak is lesz lehetősége
)
szerk: az első linken a torrent link vírusgyanús, a yandexes meg jogsértő amiért törölték. Egyéb link esetleg? -
' Tzs ,
senior tag
Ez a Reborn haver. Imádom ezt a részt játszom csak hatalmas harcokat csinálok itt. Van egy mentésem -valakitől innen- azt viszem szórakozásból, mert sajnos még van pár krix krax karakteres leírás az autoscanner (jól írom?) jóvoltából. Busz nincs ott, csak egy katonai terepjáró...
Elkezdek akkor képeket gyártani. Meg van 1-2 furcsa párbeszéd, megnéznéd majd kérlek? -
hubai38
aktív tag
angolul működik nincs gond.FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_string
[error]File : C:\Users\Paps\Desktop\Advanced-X-Ray\SourcesAXR\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 514
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't find variable hud_step_sound_vol_k in [hud_sound]stack trace:
-
Dhampir
félisten
Köszönöm szépen, letöltöm ezt a magyarítást!
Nem tudom, a megvásárolt, de nem az online(?) launcherhez kapcsolódó, hanem a letölthető(?) (úgy rémlik) GOG-os verzió van meg, ami többféle hardveren is elindult, futott.
Lehetőségem szerint nyilván egy alkalmasabb hardveren szeretném majd futtatni ezt a remek játékot, de érdekelt, hogy egyáltalán menne-e.
-
Dhampir
félisten
Köszi, hogy válaszoltál!
A GOG-os alapjátékot most angol nyelven telepítettem, de ugyanaz a probléma.
Ismét megpróbálkozom a moddal.Angol nyelven és alacsonyabb beállításokkal elindult a játék!
Most rápakolom a magyar fordítást is.
Lehet, hogy még megpróbálom letölteni valahonnan a Clear Sky Oblivion Lost verziót is.
-
Dhampir
félisten
Nálam hibaüzenetekkel, de új játék indítására kattintva működik, azután eltűnik a főmenü és hibaüzenet következik, amiben csak kurzorgombokkal lehet lépkedni, amíg be nem zárul.
Azonban meg kell jegyeznem, hogy az adott hardveren (Dell Vostro 3520 notebook, Intel Core i5-1235U, 16 GB DDR4 RAM, NVME Phison SSD) és Windows 11 Pro operációs rendszeren a GOG-os alapjáték el sem indul, csak a kis téglalap alakú rajzos ablakkal, ahol megáll és az egérkurzor folyamatosan köröz, de semmi sem történik.
Nyilvánvalóan nem játékgép, de ennél régebbi, akár 10 éves hardveren tökéletesen fut a GOG-os Stalker is, ám ezen valamiért nem sikerül futtatni a fenti játékokat.
-
Timstrike
tag
Köszönöm most már működik,habár megjelenik játék kezdéskor ez:
FATAL ERROR
[error]Expression : it != languagesToken.end()
[error]Function : CStringTable::SetLanguage
[error]File : C:\Users\Paps\Desktop\Advanced-X-Ray\SourcesAXR\xrGameCS\string_table.cpp
[error]Line : 140
[error]Description : Check localization.ltx! Current language:
[error]Arguments : hunFolytatás-ra kattintva elindul és eddig jól működik.
-
' Tzs ,
senior tag
Megkérhetlek, hogy segíts, tegyük össze ezt a Reborn modot? Havernak ajánlanám az első és második részt. Szükségem lenne egy linkre a modhoz és a végleges magyarításhoz is. Telepítési segédlet van írva hozzá? Köszi!
Meg ha már összeszedjük ezt, szeretnék írni is róla ajánlót majd... -
' Tzs ,
senior tag
Eskü nem poénból írtam, hogy küldd át email-ben a fájlokat...
12:56 óta 75% -nál tart az OGSE magyarítás letöltése! Jelenleg 1Byte/sec a sebesség!
Please állítsd már át a letöltési sebesség csúszkáját 6-osra, (tudom, hogy egyszer már megtetted, mert szóltam érte korábban is) aztán visszaállítódott vagy küldje el nekem valaki más akinek megvan, mert elment a fél nap és nem töltődött le se az OGSE se a Paint of The Past magyarítás! -
' Tzs ,
senior tag
BUÉK srácok!
shield igen eltűnik! Az Istok link akkor működik?
Laris először is köszönöm szépen a munkádat örülök, így az új évet Stalkerrel kezdhetem
Másodszor igen a mega-nak vannak fizetős lehetőségei, de ingyenesen is használhatod bátran! Nekem 3 mega fiókom van majdnem 1 TB összesen...Nyugodtan tedd vissza a fájljaidat, vagy küldd el nekem -PM-ben írtam email címet- feltöltöm őket a TzsWeb-re, mert nálad a mega valamiért nem működik frankón ez a 4B/sec sebesség 2023-ban csak egy levél xanax beszedésével túlélhető. Ezzel a sebességgel töltesz felfelé is?
2 és fél órát ír a magyarítás letöltésére.
Amúgy ha kell FTP tárhely írj rám és beszéljünk róla! Ezzel megtámogatom a közösségért végzett munkádat, amit egyébként nagyra értékelek! -
' Tzs ,
senior tag
Valami itt nem kerek. Ezt én már láttam. Strelok káromkodása után lemegy a stáblista és egy egész jó kis zene és kész. Most komolyan mit rontok el?
Vagy épp hogy nem kéne vele beszélni? Így kezdődik a 2. rész? Help plíz...
Viszont igen jó artifaktjaid vannak azt azért látom -
' Tzs ,
senior tag
A mod zenéjét? Majd utánanézek
Köszi a mentést! Igaziból csak bele akarok nézni, nem így akarom végig vinni a gémet, csak, hogy miről maradtam le korábban. Most meg akarom várni a munkád, amiíg végzel! Aztán írni egy ajánlót a rajongóknak mert várják már. Nem lesz könnyű valszeg -
' Tzs ,
senior tag
Doppelganger magyarítás: Ez jó ötlet, várom a fejleményeket!
Istok: Igen tudom, azért mondtam, hogy hekkelni kéne egyet hozzá, mivel elég nehéz
Persze ez nem azt jelenti hogy csalni akarok a játékban, hanem azt hogy az ilyen idegesítő itt-ott ez + az hiányzik azt be lehetne tenni, több órányi keresgélés helyett amikor már reménytelen a helyzet.
Én se nagyon stalkereztem, csak a Snipernek álltam neki, amit korábban linkeltél.
Volt ez Zsoldosokkal kapcsolatos egész jó történettel rendelkező COP mod. Esetleg várható, hogy ránézel majd fordítás szempontjából? Korábban dobtam be ide az ajánlóját.
-
speki1982
tag
-
speki1982
tag
Persze, írd csak le, mivel az aktiváló teremhez szükséges négyből csak két relikvia volt meg, nem foglalkoztam a végével, nem volt kedvem mindent előröl kezdeni ismét.
Kíváncsi vagyok a végére, mintha két alternatív megoldást mutatott volna be a srác... de nem biztos, hogy jól értelmeztem. -
speki1982
tag
Köszi az infókat. Az eddigi leghangulatosabb pályaszakasz a Wehrmachtos, jók a dumák a banditákkal, a RTCW-utalás a faluban a fogoly ügynökkel pedig tök jó poén volt, tetszett.
Lassan már én is bevégzem a játékot, nem bánom, mert elég sokat bosszankodtam az "egy dolgot háromszor kell megcsinálni" történeteken, legutóbb Draftsman nem volt hajlandó oda menni, ahová kell neki a a tudományos állomáson. Két pályával korábbi mentésemtől kezdtem újra, így adta be a feladatot. -
speki1982
tag
A rohadt életbe már... a telefonálás kimaradt, a szarkofág is... nem néztem meg azt a két perces videót...
De a srác sem ment be a szarkofágba, csak kiirtotta a monolitosokat és ment továbbPripjatyba.
Basszus... komolyan.
Már a Wehrmachtos pályákon vagyok. Innen vissza lehet menni az erőműbe és a szarkofágba? Okoz valami galibát?Valszeg ezért írta ki az üzenetben a terület regisztrációjának a hiányát.
-
speki1982
tag
-
speki1982
tag
-
speki1982
tag
Nem semmi a történet... Most volt a gyülekező a Radar2-n, mondjuk Lukát nem ertettem, Limanszkba kellett visszamenni az eredetijéért, mi volt az ertelme? Merthogy az ál-Lukára, meg a megmentett, a Radarra kisert Lukára is egyforman ugyanazt a szoveget írta ki az autoszkenner, hogy Luka a kovetkezo hurokban van? Szamit valamit? Mindket modon megcsinaltam a feladatot, az al-Lukaval es a Limanszkbol megmentett Lukaval is, es nem volt kulonbseg, tovabbengedett a kovi, felhoben levo palyara.
-
speki1982
tag
Nem tudom, de jó moka volt dobálni a felrobbanó műtárgyakat rajuk a templomtorony tetejéről, nagyon durván robbantak szét
.
Ha ez már kesz a templomos, akkor mégiscsak jó a mentésem. Mas sorrrendben adja be a zsoldosfeladatokat, mint a végigjatszásban, ez zavarhatott meg. Közben vittem tovább a sajátommal és megis beadta a Wolfos küldit a psi psi kutyával, rózsaszinű volt a szöveg, tehat tényleg fontos volt. -
speki1982
tag
Megpróbálom feltölteni, de a mega rosszalkodik egy ideje. Ha az elején csináltad meg ezt a feladatot, akkor buktam. (amúgy én is megtaláltam ezt a jó helyet a templom tetején).
Ja, de megvan a megoldás: ha te ezt a feladatot te már a játék elején megcsináltad, ahogyan írtad, és én Fangos mentéseddel (amikor a Kordonban kell kísérni a teleportjáig) jöttem el eddig, akkor ez a feladat már teljesítve van. Mondjuk akkor azt nem értem, mit keres ott a zombihorda... és a monitor miért nem riszálós? -
speki1982
tag
Nézem is. Közben csináltam egy tiszta telepítést egy másik meghajtóra, de a templomos mentésem azzal sem működik, nem adja be az autoszkenner üziket és a monitoron sem riszálja a s.ggét a csaj.
Jön lefelé a javításod, megnézem azzal, ha nem megy (szerintem nem fog) át tudsz dobni egy mentést a mocsári templom környékéről, ahol a fehér zombis hentelés van van? Nagyjából ott tartok, ezután kell menni Limanszkba elvileg. -
-
speki1982
tag
Nem, még nem néztem, most ott járok, hogy a pókoktól mentsem meg a labor elején a tudósokat, meg hogy visszamenjek az általad említett cuccokat felvenni a földön lévő dobozokból.
Nem ismerős a pálya valahogy, még azt sem tudom, hoggyan menjek tovább.
Akkor azért volt minden angol, mert a scripts fájlt valahogy nem írtam felül a magyarítássalMennyi bajom van ezzel a játékkal, te jó ég...
-
speki1982
tag
Azta, komoly védelem van benne... bár én nem csaltam, de valszeg annak vette, mert a Pilóta nem jelent meg ott ahol kellett. A játék kezdete óta angol volt minden, hiába tettem fel a magyarítást, többször is, de nem javult meg. Most, hogy azt a scripts fájlt átdobtad, hopp, már magyar minden...
A laborokban kellenek amúgy a bontások? Mert azokat leraktam a Sötétvölgyben a ladaba a súlylimit miatt.
-
speki1982
tag
Igen, kiírta hogy jelentsem le az eredményt, de beengedett, mert Fake adta a küldit, és most ott kóborlok a laborokba. Nem egy felemelő érzés... pláne, hogy nem vittem tömegnövelő artikat magammal, úgy hogy minimál felszereléssel tolom a Seva egyébként nevetséges súlyhatára miatt.
Amúgy a most átküldött fájloddal lett teljesen magyar nyelvű az összes üzenet... hiába a magyarítás, eddig nem volt magyar egyik autoszkenner üzi sem. -
speki1982
tag
Köszi, megpróbálom.
Nem volt még Fake-kel erről szó: a gravigunt lehetett volna elkérni tőle, de mivel volt a te mentésedben ilyen fegyver, nem foglalkoztam vele.
Ugyanez a hiba volt akkor is, amikor a Radarról átmentem abba a pincébe, ahol a menő detektor volt a falnál lévő táskába. A másik végén mentem volna ki innen, de crash, így ahonnan jöttem, a Radar felől hagytam el ezt a pincét.
-
speki1982
tag
Nem a forditassal van baj, sőt, nagyon tisztesseges munka, látszik, hogy a szíved beletetted. De maga a koncepció, aminek mentén haladunk: fél szemmel a vegigjatszást nézem, fél szemmel meg azt, mit nem ad be a játèk... mert hajlamos rá az első resz non-linearitása miatt.
Arra is a a sajat káromon jöttem rá, hogy a vegigjátszás is tévedhet: az Agroprom alatti hulla, amelyiknél a fegyver meg a pda van nem volt ott nekem, ahol az orosz srácnál.
Azt hittem, a mentes romlott el megint, emiatt ketszer (!) gyűrtem le azt a szörnyhalmazt, ami ott volt... és az volt a jatek legköcsögebb szörnycsatája beakadásokkal, lepcsőbe beszoruló szörnyekkel. Brrrr... aztan a hulla arreb, kijebb, a kijáratnál feküdt... valszeg az első alkalommal is ott volt, csak jött a pánik, hogy a szkript nem tette be (mint már annyiszor), a végigjátszásban viszont ott volt.Idegileg ez a legmegtethelőbb rész számomra. Talán majd a masodik vegigjátszásnal élvezni is fogom 🕶
De most már azért is kijátszom
-
speki1982
tag
Jó, hogy átdobtad, olvayhatatlan volt az egész, fogalmam sem volt, mi van benne leírva. Ma folytatom a te mentéseddel Fang elirányitásatól a Radar2-re, látom, Angyal megvtolt, lehet menni a kövek völgyébe Lukehoz meg Zatonra Fake-et menteni.
A Zarkás-rejtekhelyes-Pripjatyos kitérőt és a leszállást a X18-ba most csináljam meg, vagy kesőbb is ráér? Nehogy emiatt megint hiba legyen a mentésben, mert falra mászok.Amugy berakom majd ezt a játekot a jobbak közé, kezdrk vele megbarátkozni.
-
speki1982
tag
Nem tudom, miért volt több angol szöveg a játékban, mint magyar, pedig a frissítés után dobtam rá a magyar szöveget. Cirill betűkkel, vagyis a karakterkodolas miatti olvashatatlan szöveggel egyes pályák elején találkoztam egy nagy ablakban, egy pillanatra megáll a játék es kiirja, hogy " A való világ megállt", és- gondolom - a fontos infokat es a teendőket irja le a játék. Nekem az teljesen olvashatatlan, fogalmam nincs, mi van odaírva.
-
speki1982
tag
Vaú, ez durva, bár mondjuk a lehetséges hibák miatt talán jó lett volna, ha a feladatok elvégzése után értesít a játék annak sikerességéről vagy kudarcáról. Így meg ömlesztve kapod... hát na, akkor legyen így, nekem egy kicsit ez fura, deha a fejlesztő így gondolta...
Nekem egyelőre nem nagyon áll össze a sztori, valszeg a félig magyar, félig angol, meg néha a kiolvashatatlan cirill karakterek miatt, de visz előre a lendület.
-
speki1982
tag
Valami a mentésekkel volt, meg a magyaritas se volt tokéletesen telepítve: Fang kísérése utáni üzenet (ne kövess) nekem full angol volt, a tiedben mar teljesen magyar. És ez sok más esetben is előfordult, mintha az angol sms-ek nagy részét nem írta volna felül a magyaritás nálam. Pedig bemasoltam a magyaritast oda, ahová kell.
Mindegy is, a te mentésed szerint folytatom Fang kísérésétől. A magyaritas meg megint bemásolom a biztonsag kedvéert.
-
speki1982
tag
Ugyanezek a hibák jöttek elő anno a Rebornnál nekem, akkor is a te mentéseiddel tudtam haladni tovább, a sajatokkal megállt a sztori a hiányzó tárgyak és a meg nem jelenő karakterek miatt. Mindegy, a fangos mentésedtől viszem tovább addig, amíg megint el nem akad valahol.
Nem könnyű fordítani ezt a jatékot az biztos, de nekem még a játszassal is meggyűlik a bajom rendesen...
A mocsaras pályán lőttem le egy, a pálya síkja alatt elbújt horogkeresztes helikoptert... furcsa látvány volt. A titka, hogy a farokrotort kell lőni csak, szinte azonnal leesik.
-
speki1982
tag
Fake-et kell kimenteni a szennyvíztisztító alól a Zatonon és elkísérni a hídhoz? Ha igen, akkor az megvolt utána mentem Angyalhoz az ipari területre.
Ez a Fangos koordinátamegadás nem rémlik. A vegigjátszast követem vegig, nem tudom mi volt ami kimaradhatott, eddig a pontig minden stimmelt, csak a PDA nincs a fejfában. Azt is furcsálltam, hogy a Jupiteren megjelent a Pilóta az orosz srácnak, nekem meg nem.
-
speki1982
tag
Szia! Hogyne,kezdek ráérezni az ízére
, eddig viszonylag probléma nélkül haladtam, de most úgy jártam, mint az előző részben: programhiba miatt nem tudok továbbmenni.
A végigjátszás szerint haladok, most értem a Vörös-erdőbe, de a kör alakú jelölésnél lévő fejfában nincs ott az a pda, ami a teleportot nyitja meg a vadaszhoz.
Ennek a karakternek a Jupiteren kellett volna feltűnnie, el kellett volna kísérni az egyik, az igazi Kordonhoz vezető átjáróhoz a gyár közelében, de nem volt ott, az egész pályán sehol sem találtam, viszont az átjáró a végigjátszás alapján meglett. Szerontem emiatt nem tudok továbbmenni, nincs ott a karakter, ahol a sztori szerint lennie kell.Mintha a Tündérek völgyében ragadt volna be a háznál, de nem tudom, ő-e az a karakter. Nem tudom,mit csináljak, de dúhít, hogy ismét az a hiba jelent meg, ami a Rebornban végigkísért.
Van valami ötleted? -
speki1982
tag
Á, jobb lenne, ha befogná, idegesít egy kicsit...
Az öreg mocsarakban Werner miért nem hajlandó fejleszteni az O-tudat exot, küldetést kell neki még csinálni? A pszizóna rendben, most valamilyen létesítmények kellenek a folyó túloldaláról, vagy mi, nem értettem...
A végigjátszásban a srácnak rögtön hajlandó volt fejleszteni, semmit nem kellett hozzá csinálnia...akkor ez hogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged